Ο αληθής και ουσιαστικός σκοπός της μάσκας

Μήπως αναρρωτιέστε γιατί οι «μεγάλοι (τάχα) αγωνιστές» κομμουνιστές και αριστεροί όλων των ειδών αυτής της ιδεολογικής πατσαβούρας, είναι από τους πλέον υπέρμαχους της μάσκας και ουσιαστικά δούλοι του Σόρος και των Σιωνιστών?

Διότι αγαπητοί, οι κομμουνιστές ποτέ δεν πίστευαν στον Άνθρωπο-πρόσωπο. Ο άνθρωπος είναι γι’ αυτούς μέρος μιας μάζας, ενός πολτού, ο οποίος ουδεμία αξία έχει μπροστά στο σύνολο. Γι’ αυτό και δεν τους ήταν δύσκολο να εκτελέσουν εκατομμύρια ανθρώπους, για το γενικό «καλό» (τρομάρα τους)… Διότι είναι άνθρωποι χωρίς Θεό, έρμαια δηλαδή του αιώνιου κακού… Ένα τέτοιο είδος μπολσεβίκων είναι και οι σημερινοί κυβερνώντες…

Πριν από 2300 χρόνια, πολύ πριν το Ισλάμ, οι Άραβες ανακάλυψαν ότι αναγκάζοντας τους ανθρώπους να καλύψουν τη μύτη και το στόμα τους έσπαγαν τη θέληση τους και μεμονωμένα τους αποπροσωποποιούσαν Τους έκαναν υποτακτικούς. Γι ‘ αυτό επέβαλαν σε κάθε γυναίκα την υποχρεωτική χρήση ενός υφασμάτινου προσωπείου που καλύπτει το πρόσωπο. Τότε το Ισλάμ το μετέτρεψε σε σύμβολο υποταγής της γυναίκας στον Αλλάχ, τον άντρα ιδιοκτήτη του Χαρέμ και του Βασιλιά. Η σύγχρονη ψυχολογία το εξηγεί : χωρίς πρόσωπο δεν υπάρχουμε ως ανεξάρτητα όντα. (Σ.γ.:Τα παιδιά των 18 με 24 μηνών όταν κοιτάζουν τον καθρέφτη δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους, τον αγνοούν  και κοιτούν το πρόσωπο της μάνας ή του γονέα που τα φέρνει σε επαφή με τον καθρέπτη. Αυτό είναι ενδεικτικό ότι δεν έχουν αίσθηση του εγώ). Αντίθετα όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη μεταξύ 2 και 3 ετών αναγνωρίζουν τον εαυτό τους και ανακαλύπτουν ότι είναι  ανεξάρτητα όντα. Είναι οι απαρχές του Εγώ τους. Η μάσκα λοιπόν είναι η αρχή της διαγραφής της ατομικότητας. Αυτός που δεν γνωρίζει ιστορία καταδικάζεται να την επαναλάβει. Η εικόνα γύρω στο 1937…

Με αυτό το τεχνούργημα, οι Αφρικανοί δούλοι ήταν υποτακτικοί από τους Ευρωπαίους γαιοκτήμονες στην Αμερική, για να μην φάνε τους καρπούς των φυτειών, να μην μιλούν τις γλώσσες τους, να μην τραγουδούν και να μην προσεύχονται στους θεούς τους. Σου θυμιζει κατι ?

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%ae%cf%82-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%82/

Συνέχεια εδώ:

O γενικός εισαγγελέας του Τραμπ συνέκρινε τις μάσκες με τη δουλεία
Ο Γουίλιαμ Μπαρ, από τους πιο πιστούς συμμάχους του αμερικανού προέδρου, επιτέθηκε στους Δημοκρατικούς κυβερνήτες Πολιτειών που πήραν μέτρα κατά της πανδημίας Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2020,
Σφοδρές επικρίσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του αμερικανού υπουργού Δικαιοσύνης Γουίλιαμ Μπαρ, ο οποίος χαρακτήρισε τα μέτρα περιορισμού κατά της πανδημίας του κορωνοϊού που λαμβάνουν κυβερνήτες αμερικανικών Πολιτειών ως τη «χειρότερη καταπάτηση ατομικών ελευθεριών στην Ιστορία των ΗΠΑ, με εξαίρεση τη δουλεία».
Ο Μπαρ, ένας από τους ισχυρότερους υπερασπιστές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επέκρινε κυβερνήτες ορισμένων Πολιτειών, κυρίως Δημοκρατικούς, για τη λήψη μέτρων σε μια προσπάθεια συγκράτησης της πανδημίας της Covid-19. «Διατάσσοντας ένα εθνικό lockdown, λαμβάνοντας μέτρα καραντίνας, είναι σαν κατ’ οίκον περιορισμός», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε συντηρητικό πανεπιστήμιο. «Με εξαίρεση τη δουλεία, που ήταν ένα άλλο είδος περιορισμού, αυτή είναι η χειρότερη καταπάτηση ατομικών ελευθεριών στην αμερικανική Ιστορία», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με το κοινό, που κινηματογραφήθηκε και το βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.
Φυσικά του επιτέθηκε ο Τζιμ Κλάιμπερν από τη Νότια Καρολίνα, ηγετικό στέλεχος της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, και παράλληλα ο σημαντικότερος Αφροαμερικανός στο Κογκρέσο, δήλωσε στο CNN ότι τα σχόλια του Μπαρ ήταν τα «πιο γελοία και τα πλέον εκτός πραγματικότητας» που έχει ακούσει ποτέ. «Είναι απίστευτο ότι ο εγγυητής της τήρησης του νόμου σε αυτήν τη χώρα συνδέει την υποδούλωση των ανθρώπων με τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων για να σωθούν ζωές», τόνισε ο Κλάιμπερν. «Η δουλεία δεν έσωσε ζωές, τις υποτίμησε».
Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που πλήττεται σφοδρότερα από την πανδημία του κορονοϊού και πλέον βρίσκεται κοντά στο να ξεπεράσει το δραματικό όριο των 200.000 νεκρών, με μεγάλη πλειοψηφία των θυμάτων να είναι Αφροαμερικανοί. Την Παρασκευή είχαν καταμετρηθεί επισήμως 197.633 θάνατοι. Ο πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος μάχεται για την επανεκλογή του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, από την αρχή της πανδημίας υποβάθμιζε για καιρό το μέγεθος της υγειονομικής κρίσης και εξέφραζε σκεπτικισμό σχετικά με τα μέτρα περιορισμού, που, όπως τόνιζε, επιβαρύνουν την αμερικανική οικονομία. Πολλές Πολιτείες με κυβερνήτες Ρεπουμπλικάνους, ειδικά στον Νότο, ήραν βιαστικά τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας την άνοιξη, προτού αναγκαστούν να τα επαναφέρουν σε περιορισμένη κλίμακα, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων της νόσου.
Πηγή: Protagon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.