Όποιος ιατρός θέλει να είναι τίμιος με τον εαυτό του και τον όρκο του Ιπποκράτη θα διωχθεί και φυλακιστεί.

Δρ Μάικοβιτς: Όλη η αλήθεια για τον κορωνοιό ! Υποκλινόμαστε στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας Δρ Μάικοβιτς για τα ψεύδη της προπαγάνδας και τα εγκλήματα

Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς
λέει πολλά που πολλοί δε γνωρίζαμε… Υποκλινόμαστε
στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας


Αδιανόητο είναι ότι μας κρύβουν την αλήθεια για τον κορωνοϊό καθώς μας έχουν βομβαρδίσει με ψέμματα 
https://www.youtube.com/watch?v=_LVr2MgFmiY&feature=em-uploademail&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.
Όπως αποκαλύπτει η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς ,τα εγκλήματα είναι πολλά και μας ενημερώνει με πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε και είχαμε πλήρη άγνοια.
Η Τζούντι Μάικοβιτς  τονίζει ότι« Σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτές οι πρωτεΐνες και ιογενείς μολυσματικοί παράγοντες εισήχθησαν στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσω μολυσμένων εμβολίων.
“Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.
Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκα από τη δουλειά μου, κατηγορήθηκα, διώχθηκα, φυλακίστηκα και διατάχθηκε να αποσύρω την έρευνά μου και να δηλώσω δημοσίως ότι «τα έβγαλα όλα απ’ το μυαλό μου».
Αρνήθηκα να καλύψω τα επιστημονικά στοιχεία και στοχοποιήθηκα και τιμωρήθηκα. …
Με έσυραν από το σπίτι μου δέσμια … αρνήθηκα να αποκηρύξω τα δεδομένα … έχουμε τα δεδομένα … βασικά είπαν πες σε όλους ότι τα έβγαλες όλα απ’ το μυαλό σου και μπορείς να πας στο σπίτι σου. Εάν δεν το κάνεις, θα σε καταστρέψουμε. Και το έκαναν.”
”Υπάρχει ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που παραβλέπει τΙις βλάβες και τις παρενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια, και είναι πιο διεφθαρμένο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε.
Και έτσι κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τον κόσμο να μάθει ότι κάθε μία ένεση σε βλάπτει, και μπορεί να μη δεις τον καρκίνο για δύο δεκαετίες…”»

Bill Gates Prediction – Everyone Must See This Before it is Deleted (2020)

Investigative journalist Harry Vox filmed 2014

=====================
“O σιωπών δοκεί συναινείν”

ΠΗΓΗ:https://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2020/05/blog-post_13.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.