Απόψε κρίνεται αν θα κερδίσει η παγκόσμια δικτατορία της Ελίτ ή ο σεβασμός στα δικαιώματα των προσώπων και των λαών

Όλοι εναντίον του.

Ο τύπος, τα πληρωμένα με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ ΜΜΕ.

Τα δις που δόθηκαν σε δημοκρατικούς και ρεπουμπλικάνους για να χάσει ο πατριώτης, ο πρωταγωνιστής εκπρόσωπος της ελευθερίας του αμερικάνικου λαού.

Αυτός που τον έκοψαν ενώ μιλούσε.

O υπαίτιος για τον θάνατο 320.000 Αμερικανών από τον κορωνοϊό είναι ο Τραμπ, γιατί δεν έλαβε τα προστατευτικά μέτρα που θα λάβει(!!!)  ο Μπάϊντεν όταν ανέλθει στην εξουσία.

Του κατάργησαν το τουίτερ, δεν μετέδιδαν τον λόγο του κανένα κανάλι και του κατάργησαν ως και τον τελευταίο λόγο του σήμερα το απόγευμα, τον οποίο αναρτούμε σ’ αυτό εδώ το σημείο αν δεν τον καταργήσει το youtube: https://www.youtube.com/watch?v=os0Gp6lTYqU

Έστρεψαν τους πάντες και τα πάντα εναντίον του, από τον αντιπρόεδρο Μάϊκλ 0Πένς ως τους πιστότερους συνεργάτες του.

Τα έβαλε με την Κίνα που με δήλωση του έφερε την παγκόσμια πανούκλα του κορωνοϊού το CCP (China Communist Party) εξελιγμένου σε βιολογικό όπλα στο εργαστήριο SLB4 (εργαστήριο ασφάλειας βιολογικών όπλων 4ου βαθμού) η οποία με τη συνδρομή των δημοκρατικών βουλευτών και ρεπουμπλικάνων τοποθέτησε αποδεδειγμένα πράκτορες κομμουνιστές στις τράπεζες, στις επιχειρήσεις, στα Πανεπιστήμια, στο χρηματιστήριο, σε όλους τους τομείς ακόμη και στο στρατό και στα στρατιωτικά μυστικά των ΗΠΑ.

Όλα τα πιο πάνω σχεδιασμένα επίτηδες από τον σκληρό πυρήνα τον σιωνιστών, των τεκτόνων, των Ιλουμινάτων, των τοκογλύφων τραπεζιτών της Federal Reserve Bank (την οποία προσπάθησε να καταργήσει σαν τον Κένεντυ και δολοφονήθηκε) που κατευθύνονταν και κατευθύνονται από τους κρυμμένους στις κουίντες  Ροθτσάϊλντ, Ροκφέλερ, Μπίλ Γκαίητς, Τζωρτζ Σόρος, και περίπου τρεις χιλιάδες υπερπλούσιους Αμερικανοεβρίιους κυρίως που με σύμμαχό τους το διάβολο, γεμάτοι δαιμόνια κάθε είδους λυσσομανούν να φέρουν σε πέρας τον στόχο τους, μια παγκόσμια δικτατορία στα χνάρια της κομουνιστικής Κίνας και του ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

Οι δαιμονισμένοι παγκόσμιοι πολιτικοί με αστραπιαίο τρόπο διέστρεφαν και διαστρέφουν όσα ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε και κάνει. Π.χ. Κάποιος από τους ένοπλους στο Καπιτώλιο σκότωσε μια γυναίκα   όταν εισέβαλαν οι διαμαρτυρόμενοι για νοθεία στις εκλογές του 2020, ε, ο Τραμπ φταίει. Κάποιος άφησε μια βόμβα στο Καπιτώλιο, ο Τραμπ τον έβαλε. Είναι ακροδεξιός, φανατικός, αντιδημοκρατικός,, υποκινητής των εχθρών της δημοκρατίας. Άρα είναι ψυχικά ασταθής και βάσει της τροπολογίας 25 του άρθρου 4 ο πρόεδρος εκπίπτει ως ψυχικά διαταραγμένος και απαλλάσσεται των καθηκόντων του και αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος χρέη προέδρου για τις επόμενες 2 εβδομάδες μέχρι να αναλάβει ο Μπάϊντεν την επιβολή της θέλησης της Ελίτ.

Ολοκληρώνεται έτσι ο νεοταξίτικος κύκλος, το μασονικό ουροβόρο φίδι δαγκώνει την ουρά του, επομένως ο κόσμος ανήκει στους σιωνιστές που δεν βλέπουν την ώρα να εγκαταστήσουν τον παγκόσμιο δικτάτορά τους.

Ακόμη και οι μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ αντέδρασαν “συγκλονισμένοι” στα γεγονότα του Καπιτωλίου γονατίζοντας υπέρ των Black Lives Matter και εναντίον του Donald Trump..

Τελικά διέστρεψαν όλες τις ενέργειες των έξαλλων από την εκλογική νοθεία των εκλογών, Αμερικανών πολιτών εις βάρος του Trump.   Φταίει ακόμη και για τα σπασμένα τχάμια του Καπιτωλίου του ναού της δημοκρατίας ανήμερα της ημέρας των Φώτων κατά την Νάνσι Πελόζι φανατική αντίπαλο του Τραμπ στη Γερουσία.

Ο Θεός να λυπηθεί την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο. Ας προσευχηθούμε να πραγματοποιηθεί το “Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία¨.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.