Ζήτησα πολλά και ο Θεός μου είπε ΟΧΙ!

Του ζήτησα να απαλλαγώ από την κακή μου συνήθεια και μου είπε Ο Χ Ι. Δεν είμαι εγώ που θα σε απαλλάξω από τη συνήθεια αλλά Ε Σ Υ.

Του ζήτησα να μου κάνει σωματικά υγιές το ανάπηρο παιδί μου και μου απάντησε Ο Χ Ι. Υγιές είναι το πνεύμα του ενώ η αναπηρία που φέρνει στο κορμί του είναι προσωρινή. 

Του ζήτησα να με εφοδιάσει με υπομονή και μου απάντησε Ο Χ Ι. Η υπομονή είναι παράγωγο των δοκιμασιών και των βασάνων σου, δεν παραχωρείται μαθαίνεται.

Του ζήτησαν να μου δώσει ευτυχία και μου απάντησε Ο Χ Ι. Σου δίνω τις ευλογίες μου, η ευτυχία εξαρτάται από σένα.

Του ζήτησα να με ανακουφίσει από τους πόνους και μου είπε Ο Χ Ι. Οι πόνοι σε αποσπούν από τις κοσμικές μέριμνες και σε φέρνουν πιο κοντά σε μένα.

Του ζήτησα να μου αυξήσει τις πνευματικές μου δυνάμεις και την πνευματική μου ωρίμανση και απάντησε Ο Χ Ι. Πρέπει να αναπτυχθείς πνευματικά με αγώνα από μόνος σου, αλλά Ε Γ Ω θα σε κλαδέψω να γίνεις πιο καρποφόρος και παραγωγικός στην προσπάθειά σου.

Του ζήτησα να μου χαρίσει εκείνα τα αγαθά που θα μου κάνουν τη ζωή χαρούμενη και μου είπε Ο Χ Ι. Αλλά θα σου δώσω ζωή για να μπορείς να χαίρεσαι τα πάντα.

Ζήτησα από τον Θεό να με βοηθήσει να Α Γ Α Π Ω τους άλλους τόσο όσο Αυτός Α Γ Α Π Α εμένα, και μου αποκρίθηκε: Αααααχά, τελικά το έπιασες αυτό που χρειάζεσαι.

Αυτή η ημέρα είναι η μόνη που έχεις μην την πετάξης στα άχρηστα αξιοποίησέ τη. Ο Θεός να σ’ ευλογεί!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.