Αν περιμένετε από τους άλλους να σωθείτε από την πείνα, την κατάργηση του χρήματος, τα lockdowns, από τον Covid-19 με τα εμβόλια, χωρίς να αγωνιστείτε μέχρι θανάτου, η ελίτ θα σας σκοτώσει ή μαντρώσει σε πλανητικά στρατόπεδα, αδέρφια όλης της γης!

Διάσημος Ιταλός Ψυχίατρος:θα ρίξουν νέο επικίνδυνο ιό για ν’ ανακτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης.Καθώς ο covid19 ως επί το πλείστον είναι θεραπεύσιμος!. Το πρόβλημα είναι εξω-ιατρικό είναι γεωπολιτικό, οικονομικό, συνδέεται με 1 σύστημα διακυβέρνησης!Οι άνθρωποι προτιμούν τα πειραματικά εμβόλια από τις θεραπείες:Οι Big Pharma οδηγούν σε ψυχιατρικό σύνδρομο” ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο διακεκριμένος Ιταλός Ψυχίατρος Alessandro Meluzzi: “Δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα, έχω ήδη λάβει 7 επιστολές από τον Ιατρικό Σύλλογο”

“Δεν θέλω να μιλήσω για την υγειονομική περίθαλψη γιατί έχω ήδη λάβει επτά επιστολές από τον Ιατρικό Σύλλογο”: αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε στα μικρόφωνα των Fabio Duranti και Francesco Vergovich ο καθηγητής Alessandro Meluzzi. Ζωντανά σUn Giorno Speciale στο Radio Radio Tv, ο διάσημος ψυχίατρος είπε ότι είχε λάβει επτά επιστολές υπογεγραμμένες από τον ιατρικό Σύλλογο, που του ζητούν εξηγήσεις σχετικά με τις θέσεις που έλαβε ο Meluzzi δημοσίως…

“Λέω πράγματα που όλος ο κόσμος μπορεί να δει (τα αυτονόητα) – συνέχισε ο εγκληματολόγος – αλλά το ίδιο το γεγονός ότι τα λέω θεωρήθηκε κοινωνικά επικίνδυνο”. Είναι γνωστό ότι η γνώμη του Alessandro Meluzzi συγκρούεται τις περισσότερες φορές με τα δόγματα που ανέκυψαν από την καθεστωτική μοναδική αλήθεια. Και υπό αυτή την έννοια, το ζήτημα της υγείας του covid δεν αποτελεί εξαίρεση.

“Δεν θα χαλαρώσουν με τα εμβόλια”
«Αυτή η ψυχο-υγειονομική δικτατορία είναι λειτουργική για τις οικονομικές κυβερνητικές τάξεις του πλανητικού επιπέδου. Δεν νομίζω ότι θα αρκεστούν, κορεστούν μόνο με το εμβόλιο των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ούτε θα υποχωρήσουν με το τέλος αυτής της φάσης, επειδή η νέα αναδιάρθρωση του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού θα πρέπει να διασφαλίσει οι λαοί και οι μεσαίες τάξεις να είναι εντελώς στερημένες.

Αυτές οι ελίτ που κυβερνούν τον πλανήτη δεν θα χαλαρώσουν με εμβόλια. Αυτό είναι μόνο το ορεκτικό. Είμαι πεπεισμένος ότι οι μισοί άνθρωποι θα εμβολιαστούν, οι άλλοι μισοί δεν θα εμβολιαστούν. Ο ιός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί, αλλά δεν θα είναι το μεγάλο πρόβλημα. Αυτό δεν είναι το κύριο πρόβλημα, διότι είναι μια πολύ θεραπεύσιμη ασθένεια στις περισσότερες περιπτώσεις. Έτσι, στο τέλος, το πραγματικό πρόβλημα, αν μη τι άλλο, θα ξαναρχίσει μ’ έναν άλλο πιο επικίνδυνο ιό για να ανακτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης. Το ζήτημα είναι εντελώς εξω-ιατρικό, είναι εντελώς εξω-ιατρικό. Είναι γεωπολιτικό, οικονομικό, συνδέεται με ένα σύστημα διακυβέρνησης. Για εμάς τους Ιταλούς δεν υπάρχει ελπίδα: η γραμμή αντίστασης του πολιτισμού, του νόμου, της δημοκρατίας είναι στο ελάχιστο (σσ. όπως και στην Ελλάδα). Όλοι θα λάβουν τα εμβόλια που πρέπει να κάνουν, μετά τα οποία το σύστημα θα συνεχιστεί με άλλους τρόπους. Έχει ήδη αποφασιστεί “.

Alessandro Meluzzi: “Είναι το μοντέλο της έρευνας”
“Δεν θέλω να μιλήσω για την υγειονομική περίθαλψη γιατί έχω ήδη λάβει επτά επιστολές από τον ιατρικό Σύλλογο. Δεν ζούμε πλέον σε ένα καθεστώς στο οποίο ένας απόφοιτος ιατρός ή ένας γιατρός μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Έχω ήδη λάβει επτά επιστολές που μου ζητούν εξηγήσεις σχετικά με τις θέσεις μου που εκφράζονται δημόσια. Προφανώς κρίθηκαν επικίνδυνες από τον ιατρικό σύλλογο. Αν επιμείνω θα με πετάξουν εκτός Συλλόγου. Λέω πράγματα που όλοι τα βλέπουν, αλλά το ίδιο το γεγονός ότι τα λέμε θεωρείται κοινωνικά επικίνδυνα. Αυτό είναι το μοντέλο της Έρευνας. Δεν θέλω να συγκρουστώ με τις ισχυρές δυνάμεις ».

Οι άνθρωποι προτιμούν τα πειραματικά εμβόλια από τις θεραπείες:Οι Big Pharma οδηγούν σε ψυχιατρικό σύνδρομο

Eίπε ακόμη: ”Τα εμβόλια είναι πειραματικές θεραπείες. Ωστόσο, οι άνθρωποι επιλέγουν πειραματική θεραπεία αντί μιας θεραπείας όταν αρρωσταίνουν. Αυτή είναι μια ψυχιατρική πτυχή.

Οι θεραπείες που μπορούν να νικήσουν το covid συζητούνται ήδη πριν φτάσει το εμβόλιο. Ωστόσο, στο τελευταίο δίνεται ιδιαίτερη προσοχή παρά στις θεραπείες όπως την υδροξυχλωροκίνη 200mg (plaqeunil) έως την ιβερμεκτίνη (Scaball) 3mg, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τη θεραπεία της νόσου.

Όχι μόνο η προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και η προτίμηση των περισσότερων πολιτών φαίνεται να πέφτει σε ένα προϊόν που αναπτύχθηκε μέσα σε ένα χρόνο και του οποίου η αποτελεσματικότητα είναι ακόμη υπό συζήτηση. Αυτό είναι μια «ψυχιατρική πτυχή […] ένα σύνδρομο που οι φαρμακοβιομηχανίες και η Big Pharma έχουν εύκολα καλλιεργήσει».

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ανεχθούν ότι μπορεί να υπάρχει ένας ιός που μπορεί να μας κάνει να αρρωστήσουμε με μια ασυμπτωματική νόσο στο 85% των περιπτώσεων και paucisymptomatic στο 95%. Και ότι σε ορισμένα γενετικά προδιάθετα άτομα μπορεί να δώσει μια απολύτως αποτρέψιμη ενδοαγγειακή πνευμονική πήξη με κορτιζόνη, ηπαρίνη και μια ασήμαντη αντιφλεγμονώδη. Όπου έγινε αυτή η θεραπεία, κανείς δεν πέθανε, ούτε καν στη δεκαετία του ’90. Αλλά αυτή είναι μια απαράδεκτη έννοια στον πολιτισμό μας.

Οι ιοί αποτελούν θεμελιώδη παράγοντα στην ανθρώπινη εξέλιξη. Η ανθρωπότητα ζούσε πάντα με ιούς. Επομένως, αυτή η ιδέα της αποστείρωσης πάντων με εμβόλια είναι μια παράξενη ιδέα που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα της ανοσολογίας ή της ιολογίας.Μπορείτε επίσης να πάρετε όλα τα εμβόλια του κόσμου, αλλά δεν θα σας αφήσουν ποτέ να ελευθερωθείτε!” προειδοποιεί ο Γιατρός και δικαιώνεται τόσο στην Γαλλία όσο και στην Αγγλία κρίθηκε οι εμβολιασμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα με τους ανεμβολίαστους..

Αν έχετε μια σωτηριολογική θεώρηση για την επιστημονική τεχνολογία και θεωρείτε ότι αυτή θα σας λύσει το πρόβλημα άμεσα η εμπιστοσύνη στο σώμα σας στο ανοσοποιητικό σας στο ενδοκρινολογικό σας καταρρέει. Αυτό είναι ένα σύνδρομο που εκμεταλλεύθηκαν οι φαρμακευτικές εταιρίες κι οι Big Pharma».

«Αυτός ο ιός, με εμβόλιο ή μη εμβόλιο, προορίζεται να γίνει ενδημικός ιός. Όπως τρισεκατομμύρια άλλοι ιοί. Δεν είναι ότι αυτή η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού θα κάνει τον ιό να εξαφανιστεί. Ας βγάλουμε τον ιό από το μυαλό μας. Ο ιός θα επανεμφανίζεται περιοδικά και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.”Ξεχάστε ότι μετά από αυτήν την πλανητική εκστρατεία εμβολιασμού ο ιός θα τελειώσει, άλλοι θα φτάσουν”.Γνωρίζουμε ότι ακόμη και αν εμβολιαστούν, οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να διαδώσουν το covid και να μολύνουν ο ένας τον άλλον. Κανένας, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να πει εάν οι νέες παραλλαγές που συνεχίζουν να εμφανίζονται είναι περισσότερο ή λιγότερο ευαίσθητες στις ενέσεις. Και πάλι, η παρουσία νέων ιών στο μέλλον δεν αποκλείστηκε από εκείνους που, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, είχαν ήδη προβλέψει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που θα έρθει αργότερα με το Sars-Cov-2.”Όλοι θα εμβολιάσουν και μετά θα υπάρξει ένας άλλος ιός: ξεχάστε τον κόσμο από πριν”radioradio/imolaoggi 28/3/21

dimpenews.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.