Άνθρωποι του συρμού και της τηλεόρασης. Επιπόλαιοι, εγκεφαλοπλυμένοι του πλανήτη να γιατί πρέπει να εμβολιαστείτε.

Πάνω από όλα για να απαλλαγούν οι σώφρονες από τους τυφλούς πνευματικά, τους αλαζόνες, τους αρχινάρκισσους, τους δήθεν έξυπνους και στην ουσία βλάκες, αμελέτητους, επιπόλαιους, αγράμματους, αυτούς που στην ουσία βρωμίζουν τον πλανήτη με την παρουσία τους και την αδιαφορία τους γι’ αυτόν αλλά και τον συνάνθρωπό τους.

Ώρα να ξεπαστρέψουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους οι εραστές του ατομικού συμφέροντος που δεν νοιάστηκαν ποτέ για τον διπλανό τους

Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου. Σας σιχάθηκα γιατί είστε υποκριτές- Το ξέσπασμα ενός γιατρού για τον κoρoνoϊo

Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου. Kαταντήστε τους αμίλητα φυτά.Μέχρι οριστικής απεμπόλισης κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος. Aυτό άλλωστε ποτέ δεν το είχανε και σε προηγούμενες καλλίτερες μέρες. Ο ισχυρός πάντα κέρδιζε τη μάζα.
Ψωνίστε online, πηδηχτείτε online, μετακινηθείτε on line, εργαστείτε online, ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο σεξ…  Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει… Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες
«Παιδιά δεν είναι δικό μου αυτό που σας λέω, αλλά το βρίσκω αληθινό ……   Καταργήστε τα όλα λοιπόν. Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτυ, εκκλησία, σχολές, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή. Δεν αξίζουν να χαίρονται τη ζωή, τους αξίζει να πεθάνουν τα μόμολα!
Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, να διδάσκουν και να παιδαγωγούν το μαζολαό περί της αναγκαιότητας των εμβολιασμών. Γιατί ως γνωστόν μόνο από ανεμβολίαστους και τους καθιστούς του καναπέ  κολλάει ο COVID…
Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες.
Μη μιλάτε για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μη μιλάτε για το ρόλο της διατροφής, μη μιλάτε για τίποτα θετικό και ρεαλιστικό και έμπρακτο. Μόνο για κρούσματα, για θανάτους να λέτε και διασωληνωμένους. Κάντε τους να τρέμουν, να πανικοβάλλονται, να σκέπτονται πως καλλίτερα αξίζει να αυτοκτονήσουν παρά να ζουν μια τόσο αξιοθρήνητη ζωή. Metro, boullot, dodo.
Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου. Μέχρι οριστικής απεμπόλισης κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος. Αφιονείστε τους, φανατείστε τους λέγοντας: Ο εμβολιασμός σώζει.
Μπρος λοιπόν εγκεφαλοπλυμένοι, αν έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού, ανοίγονται οι πύλες του Παρδείσου για σας, τουτέστι:
Ψωνίστε online, πηδηχτείτε online, εργαστείτε online, ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο σεξ.
Αφήστε τους αγαπητοί σοφοί συνάδελφοι και ειδήμονες άρρωστους, ψυχή τε και σώματι.
αλλά αφήστε τους ζωντανούς να ζήσουν στα αλήθεια μέσα στα βάσανα, το φόβο, την αγωνία, την κατάθλιψη των lockdowns.
Με λογική και προφύλαξη, αποδείχτε τους, γιατί κανείς λογικός δεν υποτίμησε το πρόβλημα. Είναι συνωμοσιολόγοι όσοι τους είπαν πως ο Covid-19 έχει θνητότητα 0,05 έως 0,07%. Τους κοροϊδεύουν και θέλουν το θάνατό τους οι Siharut Bhakdi, Lyc Montagnier, Mike Yeaton, Γιάννης Ιωαννίδης, Phelippe Taro, Wolfage Wodard, Carry Madein, Reine Fulmich, Δημήτρης Αντωνίου, Δημήτρης Ποντίκας, και άλλοι αναρίθμητοι που το σύστημα δεν θα αφήσει οι φωνές τους να φτάσουν σε σας τους ακαλλιέργητους οι οποίοι πρέπει να απαληφθείτε γιατί είσαστε άχρηστοι, κουνούπια ανωφελή, άχθος αρούρης, βάρος της γης, πιόνια των ισχυρών. Μάζες χωρίς σκοπό, όνειρα κι ελπίδα, ρομποτάκια φτιαγμένα να ζείτε με την φιληδονία του σήμερα, χωρίς αύριο που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει για σας.
Έχουμε ξεχάσει πια την ιατρική που διδαχτήκαμε προκειμένου να τσεπώσουμε υψηλές αμοιβές από τα μεγάλα συμφέροντα για να απομειώσουμε την ανθρωπότητα από την αχρηστίλα σας με τη δικαιολογία της ανύπαρκτης πανδημίας που την κάναμε εφιάλτη σας.
Βέβαια κανείς από σας τους ελαφρόμυαλους κι επιπόλαιους αστούς δεν μας έφερε, ούτε θα φέρει αντίρρηση όπως:
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει την υφήλιο ο διαβήτης, αλλά δεν είδα να απαγορευτεί η ζάχαρη.
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά, αλλά δεν είδα να απαγορευτούν τα συντηρητικά και οι επικίνδυνες ουσίες στις τροφές.
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει η ελονοσία, αλλά δεν είδα να χρηματοδοτηθούν προγράμματα μείωσης των κουνουπιών.
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύουν τα stress related diseases, αλλά ο κόσμος δουλεύει όλο και περισσότερο και είναι όλο και πιο χρεωμένος.
▪️5 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν τον χρόνο από την πείνα αλλά κανείς δεν πολυνοιάζεται να τα σώσει.
Σας σιχάθηκα γιατί είστε υποκριτές.
Γιατί αν θέλατε πραγματικά δημόσια υγεία:
▪️Θα ενισχύατε ουσιαστικά την α’ βάθμια περίθαλψη και τότε δε θα χρειαζόσασταν ΜΕΘ.
▪️Θα φροντίζατε ο κόσμος να αμείβεται αξιοπρεπώς και να μην έχει στρες.
▪️Θα διαγράφατε τα χρέη των αναξιοπαθούντων.
▪️Θα αμβλύνατε τις κοινωνικές ανισότητες.
▪️Θα κάνατε πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, όχι για φόβο, αλλά για φρούτα και λαχανικά.
▪️Θα κάνατε προαγωγή υγείας στα σχολεία.
▪️Θα κρατάγατε τα σχολεία ανοικτά περισσότερες ώρες ώστε να μη χρειάζεται να παραλαμβάνουν τα παιδιά οι παππούδες.
▪️Θα επιδοτούσατε μειωμένο ωράριο στις μανάδες ή και εντελώς τη μητρότητα, για να τρώνε σωστά τα παιδιά και να μη φορτώνονται στους ευπαθείς παππούδες.
▪️Θα επιδοτούσατε τη βιολογική διατροφή.
▪️Θα κάνατε ασύμφορη την ανθυγιεινή διατροφή.
▪️Θα επιδοτούσατε τη σωματική άσκηση.
▪️Θα πρασινίζατε τις πόλεις.
Για όλα αυτά σας αξίζει να εμβολιαστείτε για να ζήσουμε εμείς πιο άνετα, πιο σίγουρα, πιο άνετα, με σας να φυλάτε το χώμα και να βλέπετε τα ραδίκια ανάποδα.
Σ.γ.: Τα πιο πάνω γράφτηκαν εμπνευσμένα σε μια ανάρτηση του https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/oooo.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.