Έλληνες ινδικά χοιρίδια, υπομονή το ίδιο θα συμβεί και σε σας. Ελπίδες για 3η, 4η και 5η δόση και βάλε ώσπου να εξαερωθείτε από τις παρενέργειες

«Εξαερώθηκε» η ανοσία στο Ισραήλ! – Μειώθηκε 35% μέσα σε ένα μήνα – «Κούφιο» το εμβόλιο Pfizer/BioNTech. Περίμενε να δεις τι θα γίνει και με τα άλλα εμβόλια!

Eπιστρέφουν οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

«Εξαερώνεται» η ανοσία που εξασφάλισε το εμβόλιο των Pfizer -BioNTech στο Ισραήλ: Τα στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ 2 Μαΐου και 5 Ιουνίου, το εμβόλιο είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας 94,3%, αλλά από τις 6 Ιουνίου, πέντε ημέρες αφότου η κυβέρνηση ήρε τους περιορισμούς, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, το ποσοστό υποχώρησε στο 64%!

Παρόμοια μείωση του ποσοστού καταγράφηκε και για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη σοβαρής νόσησης, μεταξύ των ατόμων που είχαν εμβολιαστεί, ανέφερε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

«Την περασμένη Παρασκευή, το 55% των ατόμων που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, είχαν εμβολιαστεί», αποκαλύπτουν πηγές του υπουργείου στο Ισραήλ.

Η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους επανέρχεται, όπως όλα δείχνουν και πλέον θεωρούν ότι η τρίτη δόση του εμβολίου mRNA μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά είναι ερωτηματικό το τι θα προκαλέσει αυτή η τεχνολογία των εμβολίων

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δήλωσε ότι «πιθανότατα θα χρειαστεί μια τρίτη δόση εμβολίου Covid-19 εντός 12 μηνών από την πλήρη εμβολιασμό».

Σημειώνεται ότι περίπου το 57% του γενικού πληθυσμού στο Ισράηλ είναι πλήρως εμβολιασμένο, συμπεριλαμβανομένου του 88% του πληθυσμού άνω των 50 ετών, που αποτελεί και την πλέον ευπαθή ηλικιακή ομάδα.

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/999763_ektakto-exaerothike-i-anosia-sto-israil-meiothike-35-mesa-se-ena-mina-koyfio-emvolio

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.