Ο δημοσιογράφος Pascal Praud καταγγέλλει προς τα πληρωμένα τσιράκια του Μακρόν: Ποιος είναι υπεύθυνος για τις παρενέργειες ενός αδοκίμαστου και μη έγκριτου εμβολίου που επιβάλλεται στον λαό πειραματόζωο;

Επιτέλους δημοσιογραφικό ήθος!! O παρουσιαστής Pascal Praud στο κανάλι CNEWS: ” τα εργαστήρια (φαρμακευτικών εταιριών) και οι κυβερνήσεις θα έχουν ποινικές ευθύνες για τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν τα εμβόλια. Ποιός είναι υπεύθυνος;; (βίντεο)

7 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Επαναλαμβάνει πολλές φορές σ΄έντονο ύφος σε συνομιλητή του ”Ποιός είναι υπεύθυνος;;” ενώ στο τέλος απαντά ”αυτοί που πήραν το ρίσκο”

Άλλος ένας δημοσιογράφος που αποδεικνύει πως δεν πέθανε η δημοσιογραφία.

Τι συμβαίνει άραγε; Άρχισαν οι ρωγμές στα ΜΜΕ που ελέγχουν πλήρως τα γνωστά γονιδιακά ερπετά;;;

Και μπορεί οι φωνές αντίστασης να είναι λιγοστές, κάθε φωνή όμως, προκαλεί ρωγμή… και πολλές ρωγμές, μπορεί να γκρεμίσουν το οικοδόμημα των παγκόσμιων σατανιστών.

Καλλιόπη Σουφλή

 

O παρουσιαστής Pascal Praud στο κανάλι CNEWS: ” τα εργαστήρια (φαρμακευτικών εταιριών) και οι κυβερνήσεις θα έχουν ποινικές ευθύνες για τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν τα εμβόλια. Ποιός είναι υπεύθυνος;;  (βίντεο)

O παρουσιαστής της εκπομπής L’HEURE DES PROS στο κανάλι CNEWS ο Pascal Praud δίνει μια γεύση από το προσεχές μέλλον:

”Τα μέτρα, τα εργαστήρια (σσ εμβολίων των φαρμακευτικών εταιριών) και οι κυβερνήσεις θα έχουν ποινικές ευθύνες για τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν τα εμβόλια. Ποιος είναι υπεύθυνος;;”

Επαναλαμβάνει πολλές φορές σ΄έντονο ύφος σε συνομιλητή του ”Ποιος είναι υπεύθυνος;;” ενώ στο τέλος απαντά ”αυτοί που πήραν το ρίσκο”.

Επιτέλους δημοσιογραφικό ήθος!!

 

Πηγή

Ετικέτες: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.