Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Κάλεσμα σε αντίσταση προς όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες & κάποιες προτάσεις προς τον Ναύαρχο Αντώνη Παπαντωνίου

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Κάλεσμα σε αντίσταση προς όλους τους “ελεύθερους πολιορκημένους” του νέου “ΟΧΙ” ! Και …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. – 13 Ιούλ 2021 – 12:44

…προτάσεις προς τον Ναύαρχο κ. Αντώνη Παπαντωνίου.

  1. Οι τυφλοπόντικες. Μπορούμε να τους εξουδετερώσουμε;

Πατριώτες ομού και “αρνητές” Έλληνες, ας κρατήσουμε  γερά το νέο και παγκόσμιας σημασίας “ΟΧΙ” μας. Όμως, ήρθε η ώρα να τελειώνουν τα λόγια και να αρχίσουν οι πράξεις. Αν θέλουμε να έχουμε αύριο ως υγιείς και αξιοπρεπείς Έλληνες,  σε μια Πατρίδα με στοιχειώδη Συνταγματική τάξη. Και όχι σε έναν “χώρο” όπου η αυθαιρεσία ενάντια στο Σύνταγμα, τις υπερσυνταγματικές διεθνείς Συνθήκες, ενάντια ακόμα και στα ως τώρα προσφιλή στις κυβερνήσεις “μας” ευρωπαϊκά διατάγματα/ψηφίσματα, τον έχουν μεταβάλει σε καθεστωτική κόλαση, επαχθέστερη της Όργουελιανής.  

Το εγχείρημα είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί οι νεοταξίτες απάνθρωποι βρίσκονται παντού, μέσα σε κάθε κοινωνικό ιστό. Κορυφαίο τους πόστο τα βουλευτικά και κυβερνητικά έδρανα και ακολουθούν όλες οι άλλες θεσμικές θέσεις εξουσίας. Βρίσκονται στην Εκκλησία, κυρίως στον κλήρο, αλλά και στους ακολουθούντες τυφλά τον κλήρο και όχι τον Χριστό, από μωρία ή συμφέρον. Ωστόσο η Εκκλησία  θα εξαιρεθεί από το παρόν άρθρο γιατί χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και προσευχής η περίπτωση της. 

Βρίσκονται στο θεσμό της Δικαιοσύνης, στο θεσμό της 4ης εξουσίας,  που υποτίθεται έχει  αναλάβει την σωστή δηλαδή αμερόληπτη, ενημέρωση των πολιτών και τον έλεγχο της εξουσίας. Βρίσκονται στις Ε.Δ. και τις Δ. Ασφαλείας,  στη δημόσια “Παιδεία” (καλό ανέκδοτο και αυτό!), στο θεσμό της δημόσιας υγείας και δημόσιας  διοίκησης. Βρίσκονται στο θεσμό της ελεύθερου επιχειρείν, όπου, εκτός από την εργασία των πολιτών/προλετάριων (ακτημόνων),  θεωρούν ότι μπορούν να διαφεντέψουν  την ψυχή και τη βούληση  τους. Βρίσκονται στο θεσμό του συνδικαλισμού, όπου “πουλώντας ανεβαίνουν” και όπου αλλού μπορεί να διανοηθεί νους ανθρώπου. 

Και όλοι αυτοί, σαν γνήσιοι τυφλοπόντικες, εργάζονται αόκνως και υπό τις εντολές του ίδιου παγκόσμιου κέντρου εξουσίας με διαμεσολαβητή τις “εγχώριες”, (όχι βέβαια ελληνικές) κυβερνήσεις και  την “εγχώρια” Βουλή! Εργάζονται για να αφανίσουν το ελληνικό Έθνος. Χτυπούν ύπουλα την ελευθερία,  την  αξιοπρέπεια και την ευζωία των Ελλήνων, πρόσφατα και την υγεία τους. Υποσκάπτουν νυχθημερόν τα θεμέλια του Έθνους μας.  Το πολιτισμικό του θεμέλιο, το θεμέλιο της πίστης στον Τριαδικό Θεό και ότι αυτή συνεπάγεται αν είναι γνήσια και συνεπής , το θεμέλιο των εθνικών παραδόσεων και αξιών, όπως μας παραδόθηκαν από γενιά σε γενιά.  

Προσφάτως δε επιχειρούν σοβαρότατη γενοκτονία του ελληνικού λαού, στερώντας κίνητρα τεκνοποιίας στην ελληνική οικογένεια και εισάγοντας στην Ελλάδα με προοπτική “ελληνοποίησης” εκατομμύρια αλλοδαπών μουσουλμάνων, από όλες  τις γωνιές του πλανήτη.   

Όμως οι ΕΛΛΗΝΕΣ αντέχουν κι ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη, παρά τις τόσες επιθέσεις αμέτρητων τυφλοπόντικων, που ζουν στο σκοτάδι και στο σκοτάδι εργάζονται. Στο φως της ημέρας πάντα προσποιούνται τους πατριώτες και τους καλούς Χριστιανούς. Και δυστυχώς η προσποίηση αυτή είναι  μέγας κίνδυνος για κάθε προσπάθεια αλλαγής , γιατί εισχωρούν παντού ως δούρειοι ίπποι. Αλλά μια οξυμένη παρατηρητικότητα στο ποιες θέσεις παίρνουν σε καίρια ζητήματα τους αποκαλύπτει. 

Όλοι αυτοί τώρα πρέπει, αν μη τι άλλο, να εξουδετερωθούν γιατί διαφορετικά θα μας αφανίσουν ακόμη και ως έμβια όντα. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και τεράστιος. Και ο κορωνοϊός είναι μια θεόσταλτη ευκαιρία, γιατί έπεσαν οι μάσκες πολλών, για να μην πω όλων. Όμως, έστω κι αν βγήκαν στο φως, δεν είναι εύκολη η εξουδετέρωση τους.  Σίγουρα δεν μπορούμε να το πετύχουμε με όπλα, γιατί στο πεδίο αυτό είναι πολύ πιο ισχυροί από τον σχεδόν άοπλο και ανοργάνωτο πολίτη. Και πολύ πιο αδίστακτοι. Βέβαια, δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί, αν φτάσει ο κόμπος στο χτένι. 

Δεν είναι εύκολο να το καταφέρουμε ούτε με γενική πολιτική απεργία, γιατί οι τυφλοπόντικες και οι παρατρεχάμενοι τους όχι μόνον δε θα ακολουθήσουν αλλά, κατέχοντας καίρια πόστα, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτύχει η προσπάθεια. 

Οι εκλογές θα μπορούσαν  να είναι η απαρχή ενός ολοκληρωτικού ξηλώματος του θανάσιμου αυτού υποχθόνιου ιστού, αν εμφανίζονταν  πατριώτες τόσο γνήσιοι και τόσο δυνατοί, όσο ο Καποδίστριας. Ασφαλώς δε  όχι ένας αλλά πολλοί, γιατί τον ένα και πάλι θα τον δολοφονήσουν. Και αν οι εκλογές δεν ήσαν προϊόν ασύλληπτων ψευδών των υποψηφίων της εξουσίας και πληρωμένης προπαγάνδας από τα καθεστωτικά μμε και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Και εφόσον βέβαια δεν ήσαν προϊόν κλοπής τύπου Singular και  Dominion και τις οίδε  ποιου άλλου τύπου. 

Τι, λοιπόν, μας απομένει; Μας απομένει η αντίσταση μέσω νομίμων οδών και αυτές είναι οι δικαστικές  οδοί, ώστε να περισώσουμε τη ζωή ενηλίκων και κυρίως των παιδιών  από τα θανατηφόρα μη εγκεκριμένα πειραματικά σκευάσματα, δήθεν εμβόλια.  Είναι θέμα ζωής ή θανάτου μας να ενεργήσουμε εδώ  και τώρα πριν επέλθει κοινωνική οδύνη και χαοτικές καταστάσεις  από τις σοβαρές παρενέργειες τους σε πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. 

  1. Μερικές προτάσεις  προς τον κ. Αντώνη Παπαντωνίου. 

Έχω να κάνω κάποιες οργανωτικές  προτάσεις   προς  τον  Ναύαρχο (εν απ/α) και Νομικό, κ. Αντώνη Παπαντωνίου, που πρωτοπόρησε μπαίνοντας μπροστά για να γίνει ένας ουσιαστικός αγώνας ενάντια στην τραγική κατάσταση που αυτήν τη χρονική στιγμή αντιμετωπίζουμε εμείς οι Έλληνες του νέου “ΟΧΙ”. Νομίζω ότι ως Ελληνίδα πολίτης έχω  το δικαίωμα προτάσεων, έστω και προς προβληματισμό, αλλά επί πλέον ως πιθανό μέλος  του κινήματος του, αν αυτό οργανωθεί και δράσει δυναμικά  και διατηρήσει  σε όλα τα θέματα καθαρές θέσεις, υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος.  

Επιλέγω τον κ. Α. Παπαντωνίου,  έναν άνθρωπο που κινεί την εμπιστοσύνη μου, διότι  έχει καθαρό και σταράτο πολιτικό λόγο χρόνια τώρα, αποτέλεσμα πολικού ήθους. Δεν είδε φως  και μπήκε στην πολιτική, με λόγο θολό και διφορούμενο όπως πολλοί άλλοι. 

Επί χρόνια ο Ναύαρχος μιλάει για τη φυγή μας από την Ε.Ε., για την καταφυγή μας σε Εθνικό νόμισμα  και για το ότι μετά το πρώτο μνημόνιο κάθε κυβερνητική πράξη είναι άκυρη, όπως και το χρέος. Όλα αυτά είναι βασικά θεμέλια μιας πραγματικής αλλαγής προς σωτηρία της Πατρίδος μας. Αλλά τώρα προέχει να σώσουμε τη ζωή μας. Και μετά έχει ο Θεός! 

Προτείνω, λοιπόν, στο κίνημα που γεννιέται με τον ίδιο μπροστά, να οριστούν  τάχιστα ένα κεντρικό συντονιστικό όργανο και πολλά περιφερειακά, ει δυνατόν  σε κάθε πρωτεύουσα Νομού, από όσους θελήσουν να ενταχθούν σε αυτό, προσερχόμενοι στις πλατείες  ή μέσω διαδικτύου ή και από στόμα σε στόμα. 

Τα κατά τόπους συντονιστικά θα πρότεινα να μοιράσουν τους αγωνιστές σε ομάδες 100-150 ατόμων και το κεντρικό συντονιστικό να τους κατανείμει τις μηνύσεις και αγωγές που επιβάλλεται να κατατεθούν τάχιστα. Ένα μέρος της κάθε ομάδος, οι πιο κατατοπισμένοι,  ας μην τις υπογράφουν για να είναι μάρτυρες. Επίσης, ας μην τις υπογράφουν όσοι τυχόν φοβούνται. Αυτοί ας στηρίζουν οικονομικά τον αγώνα και με προσφορά κάποιων ωρών εργασίας. Σε μια ομάδα 150 ατόμων, αν προσφέρουν όσοι μπορούν κατά μέσο όρο 40 ευρώ, συγκεντρώνεται ένα ποσό 6.000 ευρώ που αρκεί για δικηγορικά έξοδα και  επιδόσεις. Εξυπακούεται ότι πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά και ο κάθε αγωνιστής, ακόμα και ο κάθε απλός πολίτης,  να μπορεί να ελέγξει τι μπήκε και τι βγήκε στο ταμείο της κάθε ομάδας, στο μήνα, στους δύο κτλ. 

Κάθε περιφερειακή ομάδα   να  αναλάβει σε επίπεδο νομού έναν αριθμό  μηνύσεων και αγωγών προς άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ιατρικούς συλλόγους, καθεστωτικά μμε,  επιχειρηματίες που το παίζουν “εξουσιαστές” στους εργαζόμενους. Στην ομάδα που θα μηνύσει και ενάγει  αυτούς τους εργοδότες δε θα πρέπει να μετέχουν  εργαζόμενοί τους  για ευνοήτους λόγους.  

Από τις  κεντρικές ομάδες, (νομού Αττικής ) στις οποίες μπορούν να μετέχουν και μέλη των περιφερειακών, θα γίνουν μηνύσεις και αγωγές στους κεντρικούς θεσμούς: Δικαιοσύνη,  Σ. Ασφαλείας, επιτροπή λοιμωξιολόγων και βιοηθικής (τρομάρα τους!), προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης κτλ. Πάντα σε ύψιστο επίπεδο και όχι στους τελευταίους τροχούς της αμάξης, π.χ. στα όργανα της τάξεως  για να μη  φοράμε μάσκα ή να κυκλοφορούμε κατά τους εγκλεισμούς. Αυτή η τακτική δεν έχει κανένα  ουσιαστικό αποτέλεσμα παρά ίσως προσωρινά, ατομικά αποτελέσματα.  

Και ας μη θεωρήσουμε ότι η Κυβέρνηση επειδή έδωσε ασυλία σε κάποιους εκ των υποψηφίων  για μηνύσεις και αγωγές οι δικαστές θα τους χαριστούν.  Ο σχετικός Νόμος είναι αντισυνταγματικός γιατί καταργεί την ισότητα των πολιτών ενώπιον του Νόμου.  (Θεμελιώδες άρθρο 4 παρ.1 του Συντάγματος: Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου). Και κανένας δικαστής δεν μπορεί να εφαρμόσει αντισυνταγματικό νόμο, αν δε θέλει να βρεθεί ο ίδιος κατηγορούμενος. 

  1. Ποιες  είναι οι κατηγορίες που επισείουν μηνύσεις και αγωγές.

Ας δούμε τώρα για ποιο πράγμα κατηγορούνται όλοι αυτοί. Κατηγορούνται επειδή  με ενεργό ή παθητικό τρόπο (ενώ όφειλαν, ως εκ τη θεσμικής τους θέσεως, να αντιστέκονται και να προβαίνουν σε συγκεκριμένες ενέργειες) καταλύουν τις συνταγματικές ελευθερίες και δικαιώματα των Ελλήνων, όπως και τα υπερσυνταγματικά, βάσει των διεθνών συμβάσεων τις οποίες έχει υπογράψει και η Ελλάδα: κώδικα Νυρεμβέργης, σύμβαση του Οβιδέο κ.α. για  την μη επιβολή ιατρικών πράξεων και δη πειραματικών στον Έλληνα πολίτη. Τα μμε καταλύουν το συνταγματικό δικαίωμα στην ελεύθερη και αμερόληπτη πληροφόρηση και την έκθεση όλων των απόψεων για  την ασθένεια Covid-19. Και πρωτίστως  για τα πειραματικά, γονιδιοτροποποιητικά εγχύματα, τα υπούλως αποκαλούμενα  εμβόλια.   

Κατηγορούνται  συνεπώς αφ’ ενός για κατάλυση του Συντάγματος, ήτοι του δημοκρατικού πολιτεύματος,  που ποινικά λογίζεται ως εσχάτη προδοσία.  Και αφ΄ετέρου για την υποβολή των ανθρώπων σε βασανιστήρια, όπως είναι κάθε ιατρικό πείραμα στο οποίο υποβάλλεται κάποιος παρά τη θέληση του. Και στην περίπτωση των συγκεκριμένων εμβολίων, χωρίς καν να τον έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται περί ιατρικού  πειράματος προς γενετική και επιγενετική (συνεχίζεται στους απογόνους του) μετάλλαξη του. Ήτοι  κατηγορούνται για εγκλήματα (προς χάριν της δικής τους βάρβαρης αντίληψης ευγονικής) κατά της ανθρωπότητας.  

Και βέβαια ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για την κατάλυση του πολιτεύματος διότι, καταχρώμενος την εξουσία που του έδωσε ο λαός, έχει καταλύσει τη βάση του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος, το Σύνταγμα.  Και πολίτευμα που καταλύει έστω και ένα άρθρο του Συντάγματος είναι τυραννία, κοινώς χούντα! 

Επίσης είναι οικονομικά υπόλογος για τον μεγάλο αριθμό “εμβολίων” που αγόρασε(;) το ελληνικό Κράτος, 30.000.000 “εμβόλια” αν δεν κάνω λάθος. Μεγάλος αριθμός εκ των οποίων  πρόκειται σύντομα να λήξει ή έχει ήδη λήξει. Από τις πρώτες ενέργειες του νέου κινήματος, έχω τη γνώμη ότι θα πρέπει να είναι το να διαπιστώσει ποια είναι η ως τώρα δαπάνη, ποιες οι επί πλέον ανειλημμένες υποχρεώσεις προς τις Βig Pharma  και  πότε λήγουν τα αποθηκευμένα εμβόλια, τεκμηριώνοντας αφ’ ενός τη σπατάλη και αφ’ ετέρου διασφαλίζοντας ότι δε θα εγχυθούν αυτά, τα ούτως ή άλλως δηλητήρια, σε Έλληνες πολίτες.  

Οι δε ιδιοκτήτες των μμε και τα δουλάκια τους,  ως προπαγανδίζοντες αντισυνταγματικές πράξεις, είναι συνεργοί στην κατάλυση του Συντάγματος/πολιτεύματος. Η προπαγάνδα είναι πρόδηλη επειδή δεν καλούνται να μιλήσουν όσοι έχουν εντελώς αντίθετη άποψη, επιστημονικά τεκμηριωμένη, από αυτήν  των νεοταξιτών γιατρών τόσο για τη νόσο Covid-19 και τα θεραπευτικά φάρμακα που μπορούν να χορηγηθούν, όσο και για τα “εμβόλια”.    

Και ενώ νομική προϋπόθεση  των οιωνδήποτε εμβολιασμών, πόσο μάλλον των πειραματικών, είναι η πλήρης ενημέρωση των υποψηφίων να εμβολιαστούν, η κυβέρνηση  όχι μόνον δεν το πράττει, αλλά  παραπληροφορεί τους πολίτες με ασύστολα ψεύδη ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή,  ότι θα χτίσουν τείχος ανοσίας και ότι όποιος τα εγχύσει στο σώμα του είναι προστατευμένος από τον ιό. Το μαύρο άσπρο, οι αχρείοι! Και οι εισαγγελείς κωφεύουν. Αλλά να δούμε μέχρι πότε; 

  1. Οι δυσκολίες του εγχειρήματος.

Στο όλο εγχείρημα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, αλλά τίποτα άξιο δεν επιτυγχάνεται χωρίς δυσκολίες. Οι πρώτες είναι οι οργανωτικές. Αλλά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι του νέου “0ΧΙ”, που έχουν φύγει από κομματικές στρούγκες και ξέρουν από οργάνωση. Οι  δεύτερες είναι το να πειστούν οι δικαστές να δικάσουν σωστά. Προς τούτο  θα πρέπει εξ’ αρχής να γνωρίζουν ότι συγκεντρώνουμε χρήματα (και πράγματι να γίνει !) για την παραπομπή τους σε διεθνή δικαστήρια, αν δεν δικάσουν συμφώνως τω νόμω.  Με τους  νόμους που είναι σύμφωνοι προς το Σύνταγμα και τις υπερσυνταγματικές Συνθήκες.  

Και οι τρίτες δυσκολίες έχουν να κάνουν με το πού θα βρεθούν δικηγόροι  να αναλάβουν, χωρίς έντεχνα να προδώσουν, αυτές τις μηνύσεις και αγωγές. Θα πρέπει να υπάρξει μια ομάδα δικηγόρων, της απολύτου εμπιστοσύνης του κινήματος του κ. Παπαντωνίου, που θα εποπτεύει όλα τα νομικά κείμενα, τα οποία εξ άλλου δεν μπορούν να διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους. Τα ονόματα των μηνυομένων και εναγομένων θα είναι κάθε φορά  διαφορετικά και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τις ποινικές ευθύνες του καθενός εξ αυτών.  

Τέλος πρέπει να εκμηδενιστεί με νομικούς όρους αυτό το πρόσχημα όλων των δρώντων αντισυνταγματικά ότι προστατεύουμε τη δημόσια υγεία από μια έκτακτη ανάγκη  πανδημικής νόσου”, που είναι ένα απόλυτο μύθευμα.  Η δημόσια υγεία  έχει κι άλλους  τρόπους να διαφυλαχτεί  από μια ίωση λιγότερο φονική και από την κοινή  γρίπη, όπως τώρα αποδεικνύεται. Και από αυτούς δεν ανέπτυξαν  ούτε έναν! 

1ον. Φάρμακα άκρως αποτελεσματικά που τα απαγόρευαν  να χρησιμοποιηθούν στους ασθενείς από την ίωση  Covid-19. Τα έδιναν μόνον σε “ημέτερους” και φίλους, -στους αρχιεπισκόπους  Ελλάδος, Αλβανίας, στον φίλο του κ. Γώγου και ποιος ξέρει σε ποιους άλλους. Όσοι δημόσιοι λειτουργοί, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού, κόπτονται για τη δημόσια υγεία, γιατί απέκρυβαν, απαγόρευαν ή δεν εισήγαγαν στην Ελλάδα τα κορυφαία φάρμακα κατά του κ/ού;  

Και γιατί το θαυμαστό επίτευγμα γιατρών στο “Παπανικολάου”, τη χορήγηση  Τ-λεμφοκυττάρων από ασθενή που νίκησε τον κ/ό σε κάποιον που τώρα ασθενεί σοβαρά, το οδηγούν από εμπόδιο σε εμπόδιο;  Μήπως  τελικά  μας “δουλεύουν” πολύ άγρια; Θα μπορέσουν όμως να παραπλανήσουν τους δικαστές τους; Δεν το νομίζω, γιατί η Αλήθεια δε φωνάζει απλώς, αλλά κραυγάζει! 

Και, άραγε, γιατί ο πολίτης υποχρεούται να επιλέξει τα πειραματικά εμβόλια που αυθαιρέτως αγόρασε η κυβέρνηση με δικά του χρήματα (τις φοροεισφορές του) και όχι από μικρές εταιρείες τα κλασικού τύπου εμβόλια, που είναι πράγματι εμβόλια;  Όπως π.χ. της  Κούβας, της Ρωσίας ή της Ινδίας τα οποία χρησιμοποιούν αδρανοποιημένο ιό και αδρανοποιημένες πρωτείνες.

2ον. Δωρεάν παροχή, ή με ελάχιστο κόστος, Βιταμινών A, D, C, προβιοτικών και ψευδαργύρου ή καλύτερα συμπλέγματος όλων των βιταμινών και ιχνοστοιχείων, σε όλους τους πολίτες  ώστε να χτίσουν δυνατή φυσική άμυνα έναντι του κ/ού; Ούτε καν οδηγίες δε δόθηκαν προς τους Έλληνες  για το σοβαρότατο αυτό θέμα της ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού.  

3ον. Σωστή  πρωτοβάθμια περίθαλψη, ώστε ο κάθε γιατρός να γνωρίζει ποιος ασθενής του πρέπει να προφυλαχτεί ιδιαίτερα, να του γνωστοποιεί το πώς και να τον παρακολουθεί ανελλιπώς!  

 4ον. Καλά οργανωμένη δημόσια νοσοκομειακή περίθαλψη για τους ασθενείς που θα φτάσουν στα νοσοκομεία και εφαρμογή πρωτοκόλλων  ζωής όπως ανέφερε π.χ. με δηλώσεις του ο Κύπριος ιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.  Και όχι θανάτου, όπως επανειλημμένα ανέφερε  ο νομικός κ. Ν. Αντωνιάδης,  που  δηλώνει ότι  έχει στοιχεία  πολλών τέτοιων πρωτοκόλλων θανάτου. 

Αυτά τα δεδομένα σε συνδυασμό, καταρρίπτουν το μύθευμα της έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Κυρίως η απαγόρευση των φαρμάκων, που εφαρμόστηκαν παγκόσμια από θαρραλέους γιατρούς όπως η θειϊκή υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη που πήγαν ενάντια στο νεοταξικό ιατρικό κατεστημένο και τα οποία αποδείχτηκαν εξαιρετικώς αποτελεσματικά. 

Συνεπώς όχι μόνον αντισυνταγματικά δρουν όλοι αυτοί οι τυφλοπόντικες, αλλά και ως βασανιστές που εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας. Αυτοί που υποχρεώνουν τη συμμετοχή Ελλήνων πολιτών σε ιατρικό πείραμα καινοφανούς και ανέγκριτου “εμβολίου” με απειλές οιουδήποτε είδους, όπως απόλυση από  εργασία, κοινωνικό, πολιτισμικό, ίσως και θρησκευτικό  αποκλεισμό, κονιορτοποιώντας τα θεμελιωδέστερα άρθρα του Συντάγματος: το άρθρο παρ. 2: Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις, και σχεδόν ολόκληρο το 5, περί ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητος και  ατομικών ελευθεριών… και μάλιστα  σε ένα ιατρικό πείραμα με χιλιάδες βεβαιωμένους θανάτους και παρενέργειες, ξεπερνούν ακόμα και αυτούς τους Ναζιστές που δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη. Και ως επόμενο αυτής συντάχθηκε και υπεγράφη σχεδόν από όλες τις χώρες  ο σχετικός κώδικας  δεοντολογίας της Νυρεμβέργης περί ιατρικών πειραμάτων. 

Αλλά  εκεί που ο ελληνικός λαός τού “ΟΧΙ” πρέπει να φανεί ανελέητος  είναι  η επιβολή σε μη αυτεξούσια όντα, όπως είναι τα παιδιά,  ενός πειραματικού  εγχύματος! Το οποίο  αποδεδειγμένα δεν είναι καν εμβόλιο, αφού δεν προφυλάσσει από τη νόσηση και τη μετάδοση, αλλά γενετικός μεταλλάκτης που τροποποιεί το θεουργημένο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και σχεδόν το αποδιοργανώνει! Επί πλέον, γεννά στο σώμα του  δισεκατομμύρια πρωτεϊνικές ακίδες Spikes, που σε βάθος χρόνου μπορούν να  καταστρέψουν όλα του τα όργανα.  Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά,  περιέχει  νανοσωματίδια- πομποδέκτες που καθιστούν τον εμβολιασμένο ένα αξιολύπητο άτομο/δούλο, που η κάθε του κίνηση θα ελέγχεται από το παγκόσμιο σατανικό κέντρο.  

Έχουμε  χρέος εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ απέναντι στον Δημιουργό μας, απέναντι στην ανθρωπότητα  και  στις μελλοντικές  γενιές της, απέναντι στην ιερή μας Πατρίδα, την Πατρίδα της λευτεριάς , της δημοκρατίας, του στοχασμού, της Γνώσης, του Κάλλους και ό,τι πιο υψηλού γέννησε ποτέ η θεόδοτη  δημιουργικότητα του ελεύθερου ΕΛΛΗΝΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ, να γίνουμε οι ζωντανοί φορείς και οι μπροστάρηδες του νέου “ΟΧΙ” που πρέπει να πει η ανθρωπότητα, όχι μόνον στα  εγχύματα γενετικής μετάλλαξης και ελέγχου, αλλά σε όλο το βόρβορο της Νέας  Τάξης. Για να ανθίσει και πάλι ένας Ελληνογενής Οικουμενικός πολιτισμός, ολόφωτος από Γνώση και Φως Χριστού, επάνω στον χιλιοταλαιπωρημένο από σατανικά όντα πλανήτη Γη. 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 11 και 12 Ιουλίου 2021. 

 ΥΓ.  (Επί του πιεστηρίου!) Ας πάρουμε ταχεία εισαγγελική εντολή να εισαχθεί άμεσα στην Ελλάδα το σκεύασμα-σπρέι NONs της εταιρείας SANOZITE του Ισραήλ που θεραπεύει εντός τριών ημερών. Και αυτό, επί τέλους, ας είναι πειραματικό μέχρι να το εγκρίνει ο ΕΟΦ! Αλλιώς ο Εισαγγελέας, στον οποίο θα υποβληθεί το αίτημα, είναι υπεύθυνος για κάθε επικείμενο θάνατο από τη γρίπη Covid-19, αν αυτό φάρμακο-σπρέι θεραπεύει τον κ/ό εντός 72 ωρών, όπως βεβαιώνουν οι κατασκευαστές του. Και σε αυτήν την περίπτωση τα εμβόλια τέλος. Με λίγα λόγια, ευθύς ως ανακοινώθηκε το ΝΟΝs και η μέθοδος θεραπείας των ιατρών στο “Παπανικολάου”,  τα εμβόλια ΤΕΛΟΣ!  

Ευχαριστούμε την φίλη και συναγωνίστρια Κατερίνα Χατζηθεοδώρου που μας έστειλε το παραπάνω κειμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.