Μπα τι λέτε αυτές είναι θεωρίες συνωμοσίας. Οι μεγαλοεκατομμυριούχοι του πλανήτη είναι αγνές παρθένες!

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021

Τρεις χώρες στη Γη απέρριψαν τους εμβολιασμούς.Και οι 3 Πρόεδροι των χωρών αυτών είναι νεκροί.

Μερικές φορές, μια άσχημη αλήθεια μας κοιτάζει στο πρόσωπο, χρειαζόμαστε μόνο να την δούμε και να  μιλήσουμε για να γίνει σαφής η πραγματικότητα.

 

Υπάρχουν μόνο τρεις (3) χώρες σε αυτόν τον πλανήτη, των οποίων οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να δεχτούν το εμβόλιο COVID-19 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: Το Μπουρούντι, η Τανζανία και η Αϊτή.

Οι αξιωματούχοι σε αυτές τις χώρες που απέρριψαν τη θητεία ήταν Πρόεδροι σε καθεμία από αυτές τις χώρες.

Στο Μπουρούντι ήταν ο Πρόεδρος Pierre Nkurunziza.

Στην Τανζανία, ήταν ο πιο κάτω Πρόεδρος John Magufuli

Στην Αϊτή, ήταν ο Πρόεδρος Jovenel Moïse.

Και οι τρεις από αυτούς τους Προέδρους έχουν πεθάνει.Σύμπτωση?

Ποιες είναι οι πιθανότητες αυτών των τριών συγκεκριμένων ανδρών, όλοι να πεθαίνουν στο γραφείο. . . και το μόνο πράγμα που έχουν είναι ότι αρνήθηκαν να δεχτούν το εμβόλιο για τις χώρες τους;

Για πολλούς ανθρώπους, οι θάνατοι τους μοιάζουν με φόνο. Αν και αυτός στην Αϊτή ήταν δολοφονία , δολοφονήθηκε από άντρες με όπλα.

ΕΡΗΜΩΣΗ

Πολλοί άνθρωποι έχουν υποθέσει ότι ολόκληρο το COVID-19 ήταν μια σταδιακή, σκόπιμα θανατηφόρα επίθεση στην ίδια την ανθρωπότητα.

Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που πιστεύουν ότι η ίδια η ανθρωπότητα είναι σαν ένας ιός ενάντια στον πλανήτη. Πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα καταστρέφει τον πλανήτη και έτσι, συνεχίζουν, η ανθρωπότητα πρέπει να θανατωθεί.

Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται σε θέσεις μεγάλης δύναμης και πλούτου. (Eσείς ξέρετε ποιοι είναι).

Πιστεύεται από μεγάλο αριθμό ανθρώπων ότι το λεγόμενο «εμβόλιο» για το COVID-19 είναι η μέθοδος με την οποία αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν να σφαγιάσουν την ανθρωπότητα.

Έτσι, η θεωρία πηγαίνει, υπέθεσαν έναν «νέο κοροναϊό» που αποδεικνύεται ότι έχει 99,6% ποσοστό ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ως λόγος για τη λήψη ενός νέου, μη δοκιμασμένου, μη αποδεδειγμένου «εμβολίου». Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το εμβόλιο δεν χρησιμοποιεί ενεργό ή ακόμη και εξασθενημένο ιό σε αυτό, αλλά αντ ‘αυτού χρησιμοποιεί τεχνολογία mRNA, η οποία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ως «εμβόλιο» οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ.

Πολλοί, πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει μετά τη λήψη αυτού του “εμβολίου” και εκατοντάδες χιλιάδες τραυματίζονται σοβαρά, μερικοί μόνιμα ανάπηροι, μετά τη λήψη τους.

Εάν αυτή η θεωρία σχετικά με τη χρήση ενός εμβολίου για τη θανάτωση της ανθρωπότητας είναι αλήθεια, θα δίσταζαν οι άνθρωποι ακόμη και να δουν τη δολοφονία τριών Προέδρων;

Και αν είναι πρόθυμοι να δολοφονήσουν Προέδρους, θα σκεφτούν ακόμη και δύο φορές για να σας δολοφονήσουν; Μία τους φτάνει.

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

ΠΗΓΗ:http://corfiatiko.blogspot.com/2021/07/3_10.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.