ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ “μία πάλη όχι πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας”.

Αυτό το κακό που μας βρήκε αδέλφια Έλληνες δεν χωράει  αμφιβολία πως οφείλεται στις μεθοδείες, τις δόλιες και πονηρές παγίδες του διαβόλου που αιώνες τώρα προγραμμάτιζε την ώρα και τη στιγμή που θα κορυφωνόταν η αποστασία όλων των λαών και δυστυχώς και μας των Ελλήνων Ορθοδόξων.

Θυμάστε; Δεκέμβρης 1979 προσχώρηση της Ελλάδας στην φασίζουσα Ευρωπαϊκή Ένωση με τον ομοφυλόφιλο οραματιστή του Αττίλα 2.

Συνθήκη Σέγκεν και κανείς δεν αντέδρασε, μόνο κάποιοι «γραφικοί». Μετά επακολούθησε η συμφωνία του Μάαστριχ με τα πολιτικά, οικονομικά κριτήρια κ.λπ. όπου ο Σημίτης μας ενέταξε, ενώ δεν εκπληρούσαμε κανένα από τα  κριτήρια, στο σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όπως ήταν φυσικό οδηγηθήκαμε μετά από μια προσωρινή περίοδο ευμάρειας,  στα μνημόνια, με τον παγκοσμιοποιητή Γιωργάκη να παίρνει τα ηνία της χώρας με το παραπλανητικό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» και στη συνέχεια να ξεπουλήσει όλο το λαό και να παραδώσει τα κλειδιά (την εθνική κυριαρχία) της χώρας στο ΔΝΤ, την ΕΚΤ και το νέο (τέταρτο) Γερμανικό Ράιχ. Να μην ξεχνάμε την απάτη του χρηματιστηρίου για τον άπειρο κοσμάκη που έζησε για ελάχιστο χρόνο το όνειρο του εύκολου πλουτισμού το 2007 με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές περιουσίες. Το ίδιο έγινε με τις καταθέσεις πολλών Ελλήνων της διασποράς που  ήρθαν να ενισχύσουν το ελληνικό Δημόσιο αγοράζοντας κρατικά ομόλογα με πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου και χάσανε τα χρήματά τους, τους κόπους μιας ζωής με το γνωστό “κούρεμα”.

Τέλος μας βρήκε εντελώς απροετοίμαστους το επίτηδες κατασκευασμένο βιολογικό όπλο COVID-19, το οποίο ασυνείδητοι, φιλόδοξοι επιστήμονες μόνο σε συνεργασία με χθόνια όντα μπορούσαν να κατασκευάσουν, για να απειλήσουν και υποτάξουν την ανθρωπότητα· το φονικό όπλο ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού, τμήματος HIV και πλασμωδίου του Laveran,  κατά τον Νομπελίστα Luc Montagner.

Μετά ήρθαν τα εμβόλια για να ολοκληρώσουν το έργο της καταστροφής με τον επιβαλλόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό όλου του πλανήτη. 

Όλες οι κυβερνήσεις των Εθνών διαβρωμένες από τον Διεθνή Σιωνισμό και τη Μασονία, πήραν την εντολή από το παγκόσμιο Διευθυντήριο με δικαιολογία πως θα σωθούν οι πολίτες και θα στήσουν τείχος ανοσίας, αν εμβολιαστούν όλοι (ουτοπία!).

Στην ουσία η Καμπάλ αποσκοπεί στον θάνατο δισεκατομμυρίων και την απόλυτη υποταγή και έλεγχο όσων θα επιζήσουν. Με λίγα λόγια απαιτούν  την πνευματική υποταγή όλων ή σχεδόν όλων των ανθρώπων.

Στην κυριολεία ο Εωσφόρος στις μέρες μας, άνοιξε τις πύλες του Άδη, ή αλλιώς τις Πύλες των Ινδιών όπου κατά τον Άγιο Ανδρέα τον Σαλό ο Μεγαλέξανδρος έκλεισε την έξοδο των δαιμονίων, κι ετοιμάζεται με τον Ψευδοπροφήτη σύμμαχό του, να στρώσει το έδαφος για τον ερχομό του Αντιχρίστου.

Ποιος είναι ο Ψευδοπροφήτης; Η ψυχρή ορθή λογική και ο κάθε τομέας της άθεης επιστήμης του καιρού μας που με όργανά της ασυνείδητους, υλιστές επιστήμονες, αντιστρέφει, κακοποιεί, διαστρέφει, γελοιοποιεί και τελικά δολοφονεί κάθε άνθρωπο ο οποίος ηθικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά σωστός και ισορροπημένος αντιστέκεται. Αν δεν ξεκινήσουμε  από αυτή τη βάση, ότι ο Ψευδοπροφήτης είναι η ακύρωση της υγείας, της νόησης, του ορθού λόγου, της Δημιουργίας, της αγάπης και προσφοράς άνευ ανταλλάγματος προς τον πλησίον, της πίστης και της λατρείας του Τριαδικού Θεού, δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούμε ούτε να εξηγήσουμε όσα συμβαίνουν στον καιρό μας.

Στους περισσότερους από μας φαίνονται απίστευτα, αδιανόητα όσα συμβαίνουν και προωθούνται από τους άρχοντες του σκότους μέσα στο οποίο κρύβεται η αόρατη ηγεσία με τις εντολές της ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ και ΠΡΑΞΗ. Το αθώο αγόρι και κορίτσι των 6-8 χρόνων να διαφωτίζεται σεξουαλικά και να πονηρεύεται από αυτή την ηλικία. Να αφήνεται να επιλέξει το φύλο της αρέσκιάς του μέχρι τα 15  του αντίθετα από τη φυσική του διάπλαση και την εμφάνιση των πρωτευόντων και δευτερευόντων χαρακτηριστικών του φύλου του. Στη μονοδιάστατη και ξεκάθαρη σχέση του άνδρα και της γυναίκας που ευλογείται με το γάμο υπεισέρχεται η ομοφυλόφιλη και λεσβιακή σχέση άνδρα με άνδρα και γυναίκας με γυναίκα.  Στον οικονομικό τομέα τα μονοπώλια κι ελάχιστες οικογένειες διαφεντεύουν, εκμεταλλεύονται τον πλούτο όλης της γης και οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν στην απόλυτη πενία, με συντρόφους τη δυστυχία, τη πείνα και τις μολυσματικές αρρώστιες.  Τα παιδιά της Αφρικής πεθαίνουν στη βρεφική ηλικία κι οι Ευρωπαίοι κι Αμερικάνοι πολίτες αδιαφορούν και χάνονται στην καθημερινή προσπάθεια για προσωπική, εγωιστική, φιλήδονη κατανάλωση ενώ οι αγρότες εντέλλονται να θάβουν τα ροδάκινα, τα πορτοκάλια κ.λπ. καρπούς της γης, σε χωματερές. Οι πολιτικοί αντί να είναι υπηρέτες του λαού γίνονται αυταρχικοί εξουσιαστές ψηφίζοντας άδικους νόμους που καταπατούν δικαιώματα και διεκδικήσεις που αποκτήθηκαν εδώ και τρεις αιώνες με αίμα και πόνο. Η δικαιοσύνη μαζί με την εκκλησία έχουν καταντήσει τυφλά όργανα του Καίσαρα.

Δεν είναι ν’ απορεί λοιπόν κανείς γιατί ένα τολμηρό συνάμα φωτεινό μυαλό έγραψε την πιο κάτω επιστολή αναφερόμενος στους νεοταξίτες του Υπέρτατου Διευθυντηρίου του θανάτου και της διαστροφής, κάποιος που αρνείται το εμβόλιο γιατί δεν θέλει αυτά τα αδοκίμαστα σκευάσματα να υπεισέλθουν και να αλλοιώσουν τον DNA των κυττάρων του:

 “Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές, 

“Εμείς οι Άνθρωποι” εξετάσαμε την πρότασή σας για την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να την απορρίψουμε αυτή τη φορά. 

Αν και βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα την δωρεάν δοκιμή της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”, αποφασίσαμε να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση”. 

Με εκτίμηση. 

Η ανθρώπινηΦυλή”!                                  

Μετά τα πιο πάνω, επόμενο είναι να κατανοήσουμε πως η ανθρωπότητα αυτά τα παθαίνει για το στρεβλό δρόμο που εδώ και χρόνια έχει διαλέξει και το τυφλό μονοπάτι που βαδίζει ένεκεν της αλαζονείας της, της έλλειψης ταπείνωσης και μετάνοιας καθώς και από το γεγονός ότι απέστρεψε το πρόσωπό της από το Θεό και τη Θεία Πρόνοια, ενώ παραμένει εγωιστικά κλεισμένη στον εαυτό της όταν σε χρόνους υλικής ευμάρειας και ευωχίας έθυε και θύει στις δαιμονικές λεγεώνες του Σατανά. Σαν πιστοί Χριστιανοί οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι πλησιάζουμε στην περίοδο των εσχάτων ημερών και όσα συμβαίνουν ερμηνεύονται και βεβαιώνονται από τα λεγόμενα του Αποστόλου Παύλου στο 6ο κεφάλαιο της Προς Εφεσίους Επιστολής του. Εκεί ο Απόστολος εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει και πως θα σωθούμε από τις εγκληματικές ενέργειες και τα απατηλά τεχνάσματα του μισόκαλου  που σκοπό έχουν να μας υποδουλώσουν και αφομοιώσουν ψυχή τε και σώματι:  

  Εφ, 6,10 Τὸ λοιπόν, ἀδελφοί μου, ἐνδυναμοῦσθε ἐν Κυρίῳ καὶ ἐν τῷ κράτει τῆς ἰσχύος αὐτοῦ.

Εφ. 6,10 Λοιπόν, αδελφοί μου, γίνεσθε ισχυροί και δυνατοί πνευματικώς δια του Κυρίου και δια της ακατανικήτου αυτού δυνάμεως.

Εφ. 6,11 ἐνδύσασθε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ πρὸς τὸ δύνασθαι ὑμᾶς στῆναι πρὸς τὰς μεθοδείας τοῦ διαβόλου·

Εφ. 6,11 Ενδυθήτε όλα τα όπλα του Θεού, δια να ημπορήτε να αντισταθήτε εις τας δολίας και πονηράς μεθόδους και παγίδας του διαβόλου.

Εφ. 6,12 ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις.

Εφ. 6,12 Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται εναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών.

Εφ. 6,13 διὰ τοῦτο ἀναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ, ἵνα δυνηθῆτε ἀντιστῆναι ἐν τῇ ἡμέρᾳ τῇ πονηρᾷ καὶ ἅπαντα κατεργασάμενοι στῆναι.

Εφ. 6,13  Δια τούτο πάρετε επάνω σας όλα τα όπλα, που δίνει ο Θεός, δια να ημπορέσετε να αντισταθήτε κατά την ημέραν των πονηρών πειρασμών και κινδύνων, και αφού εκτελέσετε με κάθε ακρίβειαν όλα τα καθήκοντά σας και νικήσετε, να σταθήτε σταθερά εις την θέσιν σας.

Εφ. 6,14 στῆτε οὖν περιζωσάμενοι τὴν ὀσφὺν ὑμῶν ἐν ἀληθείᾳ, καὶ ἐνδυσάμενοι τὸν θώρακα τῆς δικαιοσύνης,

Εφ. 6,14  Σταθήτε, λοιπόν, ακλόνητοι στον αγώνα αυτόν, αφού ζωσθήτε την αλήθειαν, ωσάν την ζώνην που σφίγγουν εις την μέσην των οι πολεμισταί, δια να είναι ευκίνητοι, και ενδυθήτε σαν άλλον θώρακα την δικαιοσύνην, δια να είσθε απρόσβλητοι από τα βέλη της αδικίας και της ιδιοτελείας.

Εφ. 6,15 καὶ ὑποδησάμενοι τοὺς πόδας ἐν ἑτοιμασίᾳ τοῦ εὐαγγελίου τῆς εἰρήνης,

Εφ. 6,15 Και όπως οι πολεμισταί φορούν εις τα πόδια των υποδήματα, δια να τρέχουν με ασφάλειαν και ευκολίαν, και σεις φορέσατε την ετοιμασίαν, που απαιτεί το Ευαγγέλιον της ειρήνης, δια να κινήσθε με άνεσιν και δραστηριότητα.

Εφ. 6,16 ἐπὶ πᾶσιν ἀναλαβόντες τὸν θυρεὸν τῆς πίστεως, ἐν ᾧ δυνήσεσθε πάντα τὰ βέλη τοῦ πονηροῦ τὰ πεπυρωμένα σβέσαι·

Εφ. 6,16 Μαζί δε με όλα αυτά πάρετε επάνω σας και κρατείτε σταθεράν σαν άλλην ασπίδα την πίστιν, με την οποίαν θα ημπορέσετε να εξουδετερώσετε και σβήσετε όλους τους φλογοβόλους πειρασμούς του πονηρού, που ομοιάζουν με πύρινα βέλη.

Εφ. 6,17 καὶ τὴν περικεφαλαίαν τοῦ σωτηρίου δέξασθε, καὶ τὴν μάχαιραν τοῦ Πνεύματος, ὅ ἐστι ῥῆμα Θεοῦ, –

Εφ. 6,17 Και δεχθήτε σαν άλλην περικεφαλαίαν την πεποίθησιν της σωτηρίας (δια να ασφαλίζετε και προφυλάσσετε έτσι τον νουν σας από λογισμούς αμφιβολίας). Πάρετε και την μάχαιραν του Αγίου Πνεύματος, η οποία είναι ο άδολος και φωτεινός λόγος του Θεού.

Εφ. 6,18διὰ πάσης προσευχῆς καὶ δεήσεως, προσευχόμενοι ἐν παντὶ καιρῷ ἐν Πνεύματι, καὶ εἰς αὐτὸ τοῦτο ἀγρυπνοῦντες ἐν πάσῃ προσκαρτερήσει καὶ δεήσει περὶ πάντων τῶν ἁγίων,

Εφ. 6,18  Να παρακαλήτε δε με κάθε προσευχήν και δέησιν τον Κύριον να σας βοηθήση, δια να αξιοποιήσετε τον πνευματικόν αυτόν οπλισμόν, προσευχόμενοι εις κάθε καιρόν με τον φωτισμόν του Αγίου Πνεύματος. Να επιμένετε δε πολύ εις αυτό τούτο το έργον της προσευχής. Να είσθε άγρυπνοι με κάθε εγκαρτέρησιν και με δέησιν δι’ όλους γενικώς τους Χριστιανούς.

Πηγή:http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/KD/10.%20Efes.htm

Η αναφορά στην Προς Εφεσίους Επιστολή του Παύλου είχε αναρτηθεί από τη Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου 3 Νοεμβρίου 2012

Έγραψε ο Γεώργιος Ευαγγελάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.