Μήπως θα μας πάνε μέσα γιατί αναδημοσιεύουμε αυτό το άρθρο από την Τρικλοποδιά; Μήπως είναι ψευδείς ειδήσεις όλα τα παρακάτω;

Σε λίγο όλα να τα περιμένουμε. Και η μεγαλύτερη αδικία θα θεωρείται ΔΙΚΑΙΟ.

Και στο βάθος… χάος

ΑΠΟΨΕΙΣ. – 3 Οκτ 2021 – 12:01

Γράφει ο π. Στέφανος Στεφόπουλος

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες το θέατρο του παραλόγου. Χάος παντού. Όπου κι αν γυρίσει κανείς τη ματιά του σκέτη απελπισία, αδιέξοδα, θάνατος, θλίψη, απογοήτευση, ελπίδα πουθενά. Πού να κοιτάξει κανείς; Όλος ο κόσμος του πλανήτη σε αναβρασμό.

Αλλά γιατί να περιγράψουμε μια κατάσταση που όλοι βιώνουμε; Ας περάσουμε στο διά ταύτα.

Απορώ πώς σκαρφίστηκαν οι Έλληνες πολιτικοί τόσο τερατώδη ολισθήματα με ψευδοσυνταγματικό μανδύα προκειμένου να εξαπατήσουν και ποδηγετήσουν τόσο πολλούς ανθρώπους. Μέρες τώρα ασχολούνται με τόση θέρμη, τόσο πάθος, τόσο μένος κατά όσων αρθρώνουν αντίθετη άποψη απ’ αυτή της κυβερνητικής αφασίας.

Ο λόγος, λοιπόν, για…τον λόγο!

Μας ενημέρωσαν ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ιστοσελίδες και λογαριασμοί, που προτρέπουν πολίτες σε αντίσταση κατά των Αρχών και δημοσιεύουν λίστα με κοστολογημένες υπηρεσίες και ποσά που ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει από το ελληνικό δημόσιο ως αποζημίωση.

Αν αυτό είναι το πρόβλημά σας κύριοι, μπορούσατε σιωπηρώς να τους βρείτε και να τους κλείσετε ή και να τους συλλάβετε αν κρίνει η δικαιοσύνη ότι έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα και να τελειώσει εκεί η υπόθεση. Όμως, εδώ επελέγη άλλος αδιαφανής τρόπος και μη μας πει κανείς ότι ο οποιοσδήποτε εισαγγελέας είναι δυνατόν να εξασφαλίσει δικαιοσύνη, ίση μεταχείριση, διαφάνεια και προστασία του συντάγματος!

Κατ’ αρχάς, νομίζω πως οι άνθρωποι που ανεβάζουν τέτοιες λίστες κι αν είναι και δικηγόροι και όχι απατεώνες αετονύχηδες, αποκλείεται να έβγαζαν σε ανεξέλεγκτη δημοσιότητα τέτοιες πληροφορίες. Τουλάχιστον παιδαριώδης η σκέψη. Προφανώς, θα προσπαθούσαν να προσελκύσουν υποψήφια “θύματά” τους και σε δεύτερη επικοινωνία θα τους παρείχαν τόσο ευαίσθητες πληροφορίες. Τόσο χαζοί είναι όλοι αυτοί, αν, επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται για αετονύχηδες;

Τι θέλω να πω; Συγγνώμη, αλλά από αρχαιοτάτων χρόνων είναι γνωστή η μέθοδος της προβοκάτσιας. Και της εσκεμμένης  κατασυκοφάντησης. Όπως τότε που οι Νατοϊκοί εταίροι “σέρβιραν” την ψευδή και ανεπιβεβαίωτη – κατασκευασμένη “είδηση” ότι το Ιράκ διέθετε απεμπλουτισμένο ουράνιο και πυρηνικές κεφαλές κι αφού διέλυσε το ΝΑΤΟ τις υποδομές και όχι μόνο μιάς ολόκληρης χώρας παραδέχτηκαν ότι τελικά δεν υπήρχαν πυρηνικά!!!

Γιατί να μην έχει γίνει κι εδώ κάπως έτσι;

Ένα άλλο τεκμήριο προς αυτήν την κατεύθυνση είναι το ότι δεν ικανοποιούνται οι κυβερνητικές αρχές από το ότι κινητοποιούν ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό για τη σύλληψη (για μας false alarm) νεφελωδών προσωπικοτήτων, αλλά χρησιμοποιούν την όλη αυτή υπαρκτή ή τεχνητή δραστηριότητα προκειμένου να περάσουν κι άλλους ευσεβείς πόθους του παρελθόντος. Γι’ αυτό και στο νέο άρθρο 36 του Ποινικού Κώδικα που θα αντικαταστήσει τον 191 γίνεται λόγος όχι μόνο για τη δημόσια υγεία αλλά και για την άμυνα της χώρας και την εθνική οικονομία!!!

Δεν μπορώ να μη θυμήσω εδώ στους μεγαλυτέρους, την εποχή της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ. Tότε, αρχές και μέσα της δεκαετίας του ’80, δεν υπήρχε διαδίκτυο και όλες οι κυβερνητικές και αντικυβερνητικές συζητήσεις σε πάντα έντονο ύφος γίνονταν στα καφενεία κυρίως και στα μποτιλιαρισμένα στην κίνηση των δρόμων ΤΑΞΙ. Έτσι, σκέφτηκαν κάποιοι την απαγόρευση πολιτικών συζητήσεων στα καφενεία και τα ΤΑΞΙ!!! Ευτυχώς δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος. Τώρα, λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Για του λόγου το αληθές, για να μη σας “τρέχουν τα σάλια” κύριοι εισαγγελείς, η είδηση αυτή δεν είναι ψευδής. Αλλιώς, ζητήστε το λόγο από την πηγή μου, δηλαδή την ιστοσελίδα της κυβέρνησης opengov.gr. Εκεί διαβάζετε ακριβώς τι προβλέπει το νέο άρθρο 36 που αφορά στις “ψευδείς ειδήσεις”, οι οποίες φοβίζουν και παραπλανούν τους πολίτες.

Ποιός θα κρίνει ποιά είναι η ψευδής είδηση όμως; Οι εισαγγελείς διαθέτουν ιατρικές, οικονομολογικές, πολιτικές, στρατιωτικές, θεολογικές γνώσεις; Μήπως θα τους υποδεικνύει η κυβέρνηση κάθε φορά τι συνιστά για εκείνη, ψευδή είδηση; Κι αν αυτή η ψευδής είδηση προέρχεται από χείλη κυβερνητικά, από επιστήμονες επιτροπών, από “ακαταδίωκτους” γιατρούς που προστατεύει η Πολιτεία; Θα ενεργοποιηθεί κι εκεί το άρθρο 36; Ποιά αρχή και μάλιστα ανεξάρτητη θα εξασφαλίσει την σωστή και αμερόληπτη εφαρμογή του άρθρου; Κανένας; Τότε μιλάμε όχι για χούντα, αλλά για ζούγκλα. Όπου ισχύει το “δίκαιο” του ισχυροτέρου. Για όνομα του Θεού, σε τι κοινωνία θέλετε να ζήσουμε; Σε κοινωνία μουγκών, βλαμμένων, καταπιεσμένων, βολικών δούλων; Σας βολεύει έτσι;

Έχω κι ένα ακόμη ερώτημα. Η Κυβέρνηση τώρα βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε (μη σας πω ότι την δημιούργησε κιόλας!) και περνάει κι άλλους τομείς για λογοκρισία. Τι σημαίνει, λοιπόν, ψευδής είδηση όσον αφορά στην εθνική οικονομία; Δηλαδή, αν η Κυβέρνηση συνάψει νέα οικονομική  συμφωνία με τους δανειστές της κι εμείς επικρίνουμε την Κυβέρνηση για το 5ο μνημόνιο, θα μας πάτε φυλακή γιατί δεν βγάλαμε το σκασμό; (μετά συγχωρήσεως!). Τι θα πείτε τότε; Ότι είναι ψευδής είδηση γιατί δεν το χαρακτηρίσαμε ευεργετική συμφωνία αλλά επαίσχυντο μνημόνιο;

Αν υπήρχε άραγε αυτό το άρθρο 36 την εποχή που η ΕΛ.ΣΤΑΤ. με ψευδή αλλοιωμένα στοιχεία μας έβαζε στην ΟΝΕ, θα είχαν πάει όλοι  φυλακή; Καταλάβαμε σωστά;

Αυτό εννοείτε; Αυτό θέλατε; Γι αυτό, μεταξύ άλλων, μας φυτέψατε την κατασκευασμένη πανδημία;

Ά, τώρα που το θυμήθηκα. Να σας συγχαρώ για το κοφτερό μυαλό σας. Ο κ. Τσιόδρας, με τον κ. Μαγιορκίνη και τρεις, νομίζω, ακόμα γιατρούς, δημοσίευσαν πριν καν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κηρύξει την έναρξη της πανδημίας, σε έγκριτο ιατρικό περιοδικό μελέτη που διαπίστωνε ότι ο κορωνοϊός είναι μη εργαστηριακός, αλλά φυσικός ιός!!!

Τελικά διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Θα υποστούν τις συνέπειες του άρθρου 36; Όχι βέβαια! Μα αυτοί προστατεύονται από το ακαταδίωκτο καλέ! Ώ, πόσο βολικό!

Και μια ακόμη απορία.

Τι θα βρουν για να στήσουν κατηγορία στους παραπάνω “παράνομους” με τις λίστες όταν σύμφωνα με το άρθρο 191 του ακόμη εν ισχύ σήμερα Ποινικού Κώδικα, δεν προβλέπεται ποινή για ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τη δημόσια υγεία;

Οπότε, ναι μεν κινδυνεύει και ταλαιπωρείται κόσμος παγκοσμίως, αλλά ο κορωνοϊός σας πρόσφερε τη μοναδική αυτή ευκαιρία επιβολής του “δημοκρατικού” αυτού χάους.

Μην ανησυχείτε. Μόνοι σας θα παίζετε από δω και πέρα στο “γήπεδο”, κύριοι. Από μας έχετε μια  καρδιακή….”Καληνύχτα”!

πηγή

enromiosini.gr και https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%87%ce%ac%ce%bf%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.