Η ανάλυση και διαβεβαίωση του Luc Montagnier ότι στον κορωνοϊό υπάρχει τμήμα του ιού του ΑΙDS επαληθεύεται

Αντίστροφη μέτρηση για τη δήθεν ΑΝΟΣΙΑ η οποία αποδεικνύεται ΜΗΔΕΝΙΚΗ… τα θύματα εμβολίων θα βλέπουν την ανοσολογική τους αντίδραση να μειώνεται κατά περίπου 5% κάθε εβδομάδα, με μακροπρόθεσμες εκδηλώσεις να ομοιάζουν με τη νόσο του AIDS

http://www.medicine.news/2021-10-18-countdown-to-zero-immunity-vaccine-victims-immune-response-drop-by-5-percent-each-week.html

18 /10/ 2021 /Του Μάικ Άνταμς

Μια έκθεση βόμβα που δημοσιεύτηκε από το The Expose (Ηνωμένο Βασίλειο) έχει τον τίτλο: “Μια σύγκριση των επίσημων κυβερνητικών εκθέσεων υποδηλώνει ότι οι Πλήρως Εμβολιασμένοι αναπτύσσουν Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.” Δεδομένου ότι αυτό υποκινείται από τις ενέσεις εμβολίου, το ονομάζω “Σύνδρομο ενέσιμης ανοσοανεπάρκειας” ή “IIDS Injection, ImDeficiency Syndrome “.

Όπως εξηγεί το The Expose, μετά από μια λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων παρακολούθησης εμβολίων PHE του Ηνωμένου Βασιλείου:

Τα τελευταία στοιχεία της βρετανικής έκθεσης PHE Vaccine Surveillance Report για τα κρούσματα Covid δείχνουν ότι τα διπλά εμβολιασμένα άτομα 40-70 ετών έχουν χάσει το 40% της ικανότητάς τους στο ανοσοποιητικό σύστημα σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα επιδεινώνεται περίπου στο 5% την εβδομάδα (μεταξύ 2,7% και 8,7%). Εάν συνεχιστεί αυτό, τότε τα παιδιά και οι ηλικίες 30-50 ετών θα έχουν 100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού τους συστήματος, μηδενική ιική άμυνα μέχρι τα Χριστούγεννα και όλοι οι διπλά εμβολιασμένοι άνω των 30 ετών θα έχουν χάσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με την τάση που περιγράφεται από τα τρέχοντα δεδομένα, όπως προσθέτει το The Expose:

Όλοι άνω των 30 ετών θα έχουν χάσει το 100% ολόκληρης της ανοσολογικής τους ικανότητας (για ιούς και ορισμένους καρκίνους) μέσα σε 6 μήνες. Τα παιδιά και οι ηλικίες 30-50 ετών θα το έχουν χάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτοί οι άνθρωποι τότε θα έχουν αποκτήσει ουσιαστικά πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας και θα καταστρέψουν το NHS (το εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας).

Οι ενισχυτικές λήψεις επιταχύνουν περαιτέρω την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος, γεγονός που εξηγεί γιατί το 90% των εισαγωγών σε νοσοκομεία σε τουλάχιστον ένα νοσοκομείο των ΗΠΑ ήταν μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων, σύμφωνα με έναν νέο πληροφοριοδότη που προχώρησε μέσω του The Highwire . Με πίστωση στο TheHighWire.com , έχουμε δημοσιεύσει αυτό το βίντεο πληροφοριοδοτών εδώ:

Εάν η τάση διατηρηθεί, τους επόμενους έξι μήνες θα δούμε ένα παγκόσμιο κύμα θυμάτων εμβολίων να πεθαίνουν από καρκίνο και κοινές λοιμώξεις

Η κατακόρυφη πτώση στην ανοσολογική απάντηση μεταξύ των θυμάτων του εμβολίου σημαίνει ότι οι θάνατοι από καρκίνο – και από κοινές λοιμώξεις όπως τα χειμερινά κρυολογήματα και η γρίπη – πρόκειται να εκτοξευθούν στα ύψη τους επόμενους έξι μήνες. Όλοι έχουμε ένα πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, άλλωστε, που διατηρεί τον καρκίνο υπό έλεγχο και αποτρέπει τα κοινά παθογόνα άγριου λοιμωγόνου τύπου να κάνουν καταστροφές σε όλο το σώμα.

Η ανοσοποιητική λειτουργία υποστηρίζεται και ενισχύεται από τη βιταμίνη D, τον ψευδάργυρο και άλλα κρίσιμα θρεπτικά συστατικά, γι ‘αυτό ακριβώς τα γενοκτονικά του πληθυσμού Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τα λεγόμενα “επιστημονικά” περιοδικά επιτίθενται στη διατροφή (καθώς και στη χρήση ιβερμεκτίνης-Scaball). Μια ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών επηρεάζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, γι ‘αυτό τα άτομα με ανεπάρκεια βιταμίνης D τείνουν να αρρωσταίνουν πολύ πιο συχνά από τα άλλα. Και τώρα, με τα εμβόλια να καταστρέφουν κυριολεκτικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού από εβδομάδα σε εβδομάδα, έχουμε τη σκόπιμη κατάργηση της ανθρώπινης ανοσολογικής λειτουργίας σε συνδυασμό με διατροφικές ελλείψεις και τεχνητούς περιορισμούς στις ιατρικές παρεμβάσεις που μπορεί να σώσουν ζωές.

Η μόνη αληθοφανής εξήγηση για όλα αυτά είναι ότι τα εμβόλια είναι, πράγματι, ένα σύστημα απελευθέρωσης όπλων ενάντια στον πληθυσμό και λειτουργούν καταστρέφοντας το ανοσοποιητικό σύστημα ενός θύματος, προκαλώντας το θάνατό του από καρκίνο ή κοινές λοιμώξεις. Μόλις σήμερα, ο πλήρως εμβολιασμένος Κόλιν Πάουελ πέθανε από τον κορωνοϊό, προσθέτοντας ένα ακόμη θύμα από το εμβόλιο στην ατζέντα του αποπληθυσμού.

Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι ασθενείς με AIDS, εκείνα τα άτομα που πάσχουν από βαριά κατεσταλμένη ανοσολογική λειτουργία μπορεί να σκοτωθούν από συνηθισμένα χειμερινά κρυολογήματα ή απλούς παθογόνους παράγοντες όπως της γρίπης που κανονικά δεν θα δημιουργούσαν κανένα απολύτως κίνδυνο για ένα υγιές άτομο. Δεν γνωρίζαμε ότι ένα οπλικό σύστημα παρόμοιο με το AIDS θα φορτωνόταν σε βελόνες και ανήθικα θα ονομαζόταν «εμβόλια και εμβολιασμοί» για να ξεγελάσει τους αδύναμους και ευκολόπιστους.

Η κακή ιδιοφυΐα σε αυτό το παγκόσμιο σχέδιο αποπληθυσμού είναι ότι οι θάνατοι που προκαλούνται από το εμβόλιο ένεκα τηςπροκαλούμενης από αυτά ανοσολογικής καταστροφής δεν θα αποδοθούν ποτέ στο ίδιο το εμβόλιο . Όσοι πεθαίνουν από καρκίνο αφού τα εμβόλια κατέστρεψαν το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα καταγραφούν ως θάνατοι από «καρκίνο» και όχι θάνατοι από εμβόλια. Και όσοι πεθαίνουν από κοινές λοιμώξεις ή στελέχη γρίπης θα περιγραφούν ότι έχουν μολυνθεί από στελέχη ενός κύματος «υπεργρίπης», για τους οποίους, φυσικά, θα κατηγορηθούν ότι φταίνε τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Ακόμα κι αν εκατομμύρια Αμερικανοί πεθάνουν τους επόμενους έξι μήνες και τα νοσοκομεία υπερβούν εντελώς τιθς δυνατότητες εισαγωγής ασθενών, τα εμβόλια για τον κορονοϊό δεν θα συνδεθούν ποτέ με κανένα εμβόλιο. Τα ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται από τα φαρμακευτικά μέσα θα το βεβαιώνουν ακατάπαυστα κι επαναλαμβανόμενα.

Αναμένεται ότι τα νοσοκομεία των ΗΠΑ θα βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα ανεπαρκούν να καλύψουν τους εισαγόμενους έστω και με πλήρη ανάπτυξη μέχρι τις αρχές του 2022.

Ακόμα χειρότερα, όταν οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία με φυσική ανοσία απολύονται αυτή τη στιγμή από τη δουλειά τους επειδή αρνούνται να κάνουν ενέσεις spike πρωτεΐνης της ακίδας . Αυτό προκαλεί σοβαρές ελλείψεις προσωπικού σε ορισμένες περιοχές (όπως η Νέα Υόρκη) και δεν έχουμε ακόμη μπει στην εποχή της γρίπης. Μόλις τα επίπεδα της βιταμίνης D πέσουν κατά τους σκοτεινότερους, κρύους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, είναι πολύ πιθανό να δούμε τα νοσοκομεία σε πανικό προσωπικού την ίδια στιγμή που ξεκινά το κύμα των θυμάτων εμβολίων που έχουν υποστεί βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Προσέξτε τα ψέματα των εταιρειών που αποκαλούνται Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αποκαλύπτουν πολλές ιστορίες της κρίσης στα νοσοκομεία, υποστηρίζοντας ότι «οι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή οι εγωιστές αντι-εμβολιαστές δεν θα κάνουν τα εμβόλιά τους!» Στην πραγματικότητα, όμως, θα είναι οι εμβολιασμένοι που θα πεθάνουν από τις δικές τους σφαίρες αυτοκτονίας , καθώς το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να εγχέεται ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο με νανοσωματίδια δια της πρωτεΐνης αιχμής δεν είναι η καλλίτερη και η πιο σοφή στρατηγική για να διατηρήσετε την υγεία σας.

Το αποτέλεσμα είναι η πανδημία του covid είναι ουσιαστικά και ρεαλιστικά ένα παγκόσμιο σχέδιο αποπληθυσμού και η υστερία σχετικά με τον covid σχεδιάστηκε για να ωθήσει τους ανθρώπους να δεχτούν αυτά  τα θανατηφόρα εμβόλια που καταστρέφουν την ανοσοποιητική τους λειτουργία και τους βυθίζουν σε σχεδόν βέβαιο θάνατο. Οι επόμενοι έξι μήνες θα αποκαλύψουν μαζικό θάνατο σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο, ακόμη και αν οι εγκληματίες πολέμου προωθούν αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια και προτείνουν να διπλασιαστούν λόγω των γενοκτονικών απαιτήσεών τους.

Ο λόγος που θέλουν το 100% του κοινού να εμβολιαστεί είναι ώστε με αυτό τον τρόπο να μην υπάρχει ομάδα ελέγχου που να μπορέσει να συγκριθεί με την ομάδα των εμβολιασμένων. Όσο υπάρχει μια ομάδα ελέγχου απαλλαγμένων ατόμων, η θνησιμότητα που σχετίζεται με τις ενέσεις εμβολίων δεν μπορεί να περάσει κάτω από το χαλί. Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει τώρα ο Alex Berenson, υπάρχουν υπερβολικοί θάνατοι μετά το εμβόλιο στη Σκωτία καθώς και σε ολόκληρη τη Γερμανία .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.