Στη συζήτηση ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! Πατρινοί πολίτες μολονότι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν γιατί δεν είχαν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά υγείας αντέδρασαν όσο μπορούσαν στο ιατρικό κατεστημένο της Ελλάδας.

Πάτρα: Διαμαρτυρία πολιτών στην αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου

Λεκτική επίθεση στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου έκαναν σήμερα το πρωί πολίτες στην Πάτρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το συμβάν  έγινε σε ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου βρίσκονταν και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Μέσα στην αίθουσα του ξενοδοχείου, μπήκε ένα άτομο, που κάλεσε την κυρία Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο για να παραλάβει ένα έγγραφο. Όταν η ίδια το έκανε, της έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο, όπως της είπαν, τεκμηριώνει ότι τα εμβόλια είναι δηλητήριο.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αρνήθηκε να παραλάβει  το έγγραφο. Τότε, οι πολίτες  άρχισαν να την αποκαλούν «δολοφόνο» και να την κατηγορούν ότι δηλητηριάζει πολίτες με το εμβόλιο.

Η κυρία Μαστοράκου κινήθηκε προς τον χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο η ομάδα των ατόμων  την ακολούθησε μέχρι εκεί. Τη Δευτέρα, η ίδια αναμένεται να κάνει αναφορά για το θέμα στον Εισαγγελέα.

Η ίδια περιέγραψε στο thebest.gr ότι «ήταν μία επίθεση, περισσότερο φραστική.

Ουσιαστικά περίμεναν κατά τη διάρκεια της ημερίδας που είχαμε σήμερα, να κατέβω κάτω. Υπέβαλαν έναν τέτοιο αίτημα προκειμένου να αντιπαρατεθούν μαζί μου. Δεν κατέβηκα, το έκανα στο τέλος της ημερίδας. Ζητούσαν αποκλειστικά εμένα και μου είπαν ότι θέλουν να μου παραδώσουν ένα έγγραφο. Είπα πως δεν επιθυμώ να παραλάβω τίποτα και φεύγοντας με αποκάλεσαν δολοφόνο. Είπαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους και γενικά ήταν μία έντονη κατάσταση. Έφυγα και μάλιστα κάποιοι από αυτούς με ακολούθησαν στο πάρκινγκ».

Όπως τόνισε, «Είναι η τρίτη φορά που δέχομαι τέτοια επίθεση και είναι πολύ βαρύ να αποκαλείς τον εκπρόσωπο των γιατρών δολοφόνο. Καταλαβαίνετε τι μήνυμα παίρνει η κοινωνία από όλο αυτό. Θα καταφύγω τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα για να γνωστοποιήσω το συμβάν. Δεν θα προβώ σε μηνυτήρια αναφορά ενώ θα τοποθετηθεί και ο ιατρικός σύλλογος».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1042664_patra-diamartyria-politon-stin-antiproedro-toy-panellinioy

Σ.γ.:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΣΠ ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

Σ.γ.:Απάντηση από αυτόπτη μάρτυρα: Η κα Μαστοράκου δεν κατέβηκε και δεν παρέλαβε κανένα έγγραφο, απλώς όταν τελείωσε η συζήτηση με θέμα: ΕΜΒΟλΙΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! όταν εξήλθε την πήραν από πίσω οι αντιδρώντες στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού επί απάντων και πασών δια της βίας και των προστίμων και των αναστολών εργασίας των ιατρών, νοσηλευτών κ.λπ. και αρκετοί φώναζαν “δολοφονείται κόσμος με τα εμβόλια” “δεν δέχεστε ανοικτή συζήτηση αλλά μόνο με όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης και εμβολιασμού.” “Δεν ενημερώνετε για τις παρενέργειες και τους θανάτους”.  Επίσης είπαν “δεν δεχόμαστε τη ρετσινιά των αντιεμβολιαστών. Είμαστε ενάντια στα ατεκμηρίωτα, με προσωρινή άδεια χορηγούμενα εμβόλια σε ανενημέρωτο πληθυσμό που δεν γνωρίζει τις παρενέργειες που αυτά έχουν, μετατρέποντας τους πολίτες σε  πειραματόζωα”. Τελικά η κα Μαστοράκου δεν επήρε το υπογεγραμμένο  από τους παρευρισκομένους και  διαμαρτυρομένους έγγραφο το οποίο προσπάθησε να της επιδώσει ο Καθηγητής της Φιλοσοφίας ειδικευμένος στη θεωρία της πολυπλοκότητας στο Πανεπιστήμιο Θράκης κος Γεώργιος Παύλος. Όσον αφορά ότι την τράβηξαν από το χέρι, η αλήθεια είναι ότι ένας εκ των διαμαρτυρομένων προσπαθούσε να της επιδώσει  το έγγραφο αγγίζοντας το δεξί τη χέρι ώστε να βραδύνει το βήμα της και να το πάρει και δεν την εμπόδισαν να φεύγει με γοργό βήμα μέχρι το πάρκινγκ όπου παρέλαβε το αυτοκίνητό της, ενώ αυτοί ίσταντο σε απόσταση 20 μέτρων από την πρόεδρο, φυσικά διαμαρτυρόμενοι και φωνάζοντας διάφορα συνθήματα περί ναζισμού και φασιστικής νοοτροπίας όλων των ιατρικών Συλλόγων.

1 σχόλιο

  1. ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.