Σταγόνες αισιοδοξίας στο μαύρο τοπίο της Παγκοσμιοποίησης. Μέρος 1ο

Ας μην αισιοδοξούμε ότι το σιωνιστικο-τεκτονικό τερατούργημα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ η Παγκοσμιοποίηση, φτάνει τόσο εύκολα στο τέλος της με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Μια τόσο μεγάλη αλλαγή που χρονολογείται από το 1973 με τη δημιουργία της Τριμερούς και την απόσπασή της από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (βλέπε όλα τα βιβλία του Θανάση Στριγά που αναφέρονται σε αυτό, ιδιαίτερα το «Παγκόσμιοι Εντολοδότες» Εκδόσεις Νέα Θέσις και ARCADIA) δεν μπορεί να γίνει από έναν άνθρωπο, τον Ντόναλντ Τραμπ, έστω κι αν είναι εκτός του συστήματος. Έστω κι αν στηριγμένος στα δικά του εκατομμύρια και στο πολύ του μπλα-μπλά κατόρθωσε να πείσει πολλούς μεσοαστούς Αμερικανούς να τον ψηφίσουν.

Μια ουσιαστική αλλαγή σε βάθος και πλάτος συμβαίνει όταν οι λαοί, ο κάθε πολίτης, συνειδητοποιήσει το τερατούργημα-Φραγκεστάϊν, που η πιο πάνω αναφερμένη ολιγαρχία το κομιτάτο των Σιωνιστών, των Τεκτόνων, των Τραπεζιτών, των Τοκογλύφων (τύπου Σόρος) που αναλώνουν την ημέρα τους παίζοντας στα χρηματιστήρια όπου γης με μοναδικό τους ιδανικό και σκοπό το κέρδος, δημιούργησαν. Πρόκειται για οικονομικά μεγαθήρια Τράπεζες και διεθνή οικονομικά συνδικάτα μαφιόζων χρηματοπιστωτικών οίκων (κράτος εν κράτει και με άπειρες offshore εταιρείες ιδρυμένες σε οικονομικούς Παραδείσους, για να χάνονται τα ίχνη τους), τα οποία αποβλέπουν στον δανεισμό οικονομικά αδύνατων κρατών με υπέρογκα επιτόκια, κι επιδίδονται στη δωροδοκία ξεπουλημένων, φαύλων κυβερνήσεων που δέχονται να σφάξουν τους λαούς τους με την πιο βαριά και άδικη φορολογία. Είναι η εποχή μετά τη λήξη του ψυχρού πολέμου, όταν ο μπαμπάς Τζωρτζ Μπους (Senior), κηρύσσοντας μετά τις 11/9/2001 τον πόλεμο στο Αφγαβιστάν και τον Μπιν Λάντεν, στον Σαντάμ Χουσεΐν μετά την κατάληψη του Κουβέιτ από το Ιράκ, πάντοτε διεκδικούμενο από τους Ιρακινούς ως παράνομα αποσπασμένο τμήμα του Ιράκ, μίλησε για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Οι προβλέψεις μας είναι πως ένας διάττων αστέρας δεν φτάνει για να φωτίσει όλη την ανθρωπότητα και να συντρίψει την φοβερή και απεριόριστη διαφθορά και τις άπειρες πηγές χρηματοδότησης που έχει η Παγκοσμιοποίηση και το Κατεστημένο στα τσεπάκι του, ας είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών του κραταιότερου Έθνους στον κόσμο.

http://https://www.youtube.com/watch?v=EYozWHBIf8g

Πρέπει να ανέβη το συλλογικό επίπεδο συνειδητοποίησης της ανθρωπότητας και να εκλέγονται αβίαστα, χωρίς διαπλεκόμενες συνωμοτικές διαδικασίες κάτω από το τραπέζι διεφθαρμένοι πολιτικοί, πράγμα που μόνο ένα καθαρά δημοκρατικό Σύνταγμα μπορεί να εξασφαλίσει και πάλι όχι χωρίς να υπάρχουν οι επιτήδειοι απατεώνες που πάντα προσπαθούν να υπερκεράσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Γι’ αυτό και η ανακλητότητα πρωθυπουργών, υπουργών και βουλευτών με δημοψηφίσματα (ηλεκτρονικά ή με όποιον τρόπο θεσπιστούν) μπορεί να αποτελούν μια επί πλέον ασφαλιστική δικλείδα.  

Αλλά ας ευχηθούμε τα πιο κάτω άρθρο να είναι ενδεικτικά και ενθαρρυντικά μιας πιθανής μεταβολής λόγω αφύπνισης των λαών τόσο του αμερικάνικου όσο και της Ελλάδας ενάντια στην εκ των άνω επιβαλλόμενη κουλτούρα και μέγγενη της Παγκοσμιοποίησης.  

2 σχόλια

  1. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
    I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the
    blog. Any responses would be greatly appreciated.

    1. It is rather a problem on your end but forget about the pics and
      insist on the actual meaning of the articles. Spread them and communicate to others.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.