Το απόλυτο αποικιοκρατικό καθεστώς. Η Ελλάδα διαλύεται

Πριν το Πάσχα, μάλλον επειδή οι δανειστές μας ενδιαφέρονται για την ανάσταση του Ελληνικού Λαού, υπεγράφη το ΠΔ, με το οποίο η χώρα μας παραχώρησε την εκμετάλλευση των περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική κρατική εταιρεία «FRAPORT Περιφερειακά Αεροδρόμια της Ελλάδος Β Ανώνυμη Εταιρεία»

Τεκμηριώνεται απολύτως το αποικιοκρατικό καθεστώς που βιώνει η χώρα μας αφού βάση αποτελούν οι όροι ΠΔ του 1953,το οποίο είχε σχεδιαστεί από την Κυβέρνηση Παπάγου καθ’ απόλυτη υπόδειξη του θείου Sam!!

Οι αναφορές σε εθνικό νόμισμα θέλουν να πουν κάτι που δεν ξέρουμε; Μήπως έχουν σκοπό ήδη να μας οδηγήσουν σε διπλό νόμισμα για να αφανίσουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ και να έχουν το οικόπεδο δικό τους, την ΕΛΛΑΔΑ για πάντα;

Για του λόγου το αληθές μερικά αποσπάσματα:
«Άρθρο 5
Προνόμια που χορηγούνται στην Επένδυση
1 (α) Η Εταιρεία δικαιούται:
i. Να εισάγει, διατηρεί ή εξάγει από την Ελληνική επικράτεια οποιοδήποτε ξένο ή εθνικό νόμισμα και να ανοίγει, διατηρεί και λειτουργεί (ήτοι να καταθέτει, να αναλαμβάνει κτλ.) χωρίς περιορισμό, τραπεζικούς και άλλους λογαριασμούς στην Ελληνική επικράτεια σε ξένο και εθνικό νόμισμα.
ii. Να ανταλλάσσει, χωρίς περιορισμό, οποιοδήποτε νόμισμα στις αγοραίες ισοτιμίες ή στις επίσημες ισοτιμίες κατά τη διακριτική της ευχέρεια.
iii. Να μεταφέρει, διαθέτει και διατηρεί οποιοδήποτε ξένο ή εθνικό νόμισμα και να ανοίγει, διατηρεί και λειτουργεί (ήτοι να καταθέτει, να αναλαμβάνει κτλ.) χωρίς κανένα περιορισμό, τραπεζικούς και άλλους λογαριασμούς σε ξένο και εθνικό νόμισμα εκτός της Ελληνικής επικράτειας.
[…] παρ. 3 «Δυνάμει του άρθρου 11 του νομοθετικού διατάγματος 2687/1953, εγκρίνονται τα ακόλουθα:
α) Όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας και οι μετοχές των μετόχων στην Εταιρεία εξαιρούνται πάσης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. […]».
ΠΔ 28/2017/ΦΕΚ Τ. Α’ 51/07.04.2017.

Κατάλαβε επιτέλους τη δύναμη της ενότητας, την ισχύ του λαού και κάνε αυτό που λέει ο Μπρεχτ

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

20 Απριλίου 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.