Να ποια είναι η μοίρα των προτεκτοράτων αν λοξοδρομήσουν από το δρόμο που τους χαράζουν οι ισχυροί προστάτες!

 

Καντάφι, ο διασυρμός ενος νεκρού δείχνει την μανία των εχθρών του ντόπιων και ξένων

Το ζήσαμε στην Αραβία, στο Ιράκ επί Σαντάμ Χουσείν, παλιά επί Μοσαντέκ στο Ιράν, πρόσφατα στην Βόρεια Αφρική όταν ο Καντάφι πρότεινε το χρυσό δηνάριο σαν διεθνές νόμισμα ανταλλαγής στις χώρες της Αφρικής, αλλά και στην Αίγυπτο όταν με πραξικοπηματικό τρόπο ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι εξαπέλυσε σφοδρή καταδίωξη ενάντιαη στο κόμμα των «Αδελφών Μουσουλμάνων» που περιλαμβάνεται στους υποστηρικτές του πρώην προέδρου Μόρσι τον οποίο εκθρόνισε.

Σήμερα το ζούμε στην Βενεζουέλα όπου λυτοί και δεμένοι από ψηλά, υποκινούν έναν γνωστό και συνήθη για τα παγκόσμια ιστορικά δεδομένα εμφύλιο απαιτώντας την κεφαλή επί πίνακι του Νικολά Μαδούρο, του δικτάτορα, του φασίστα, του… κ.λπ.

Να μην ξεχνούμε το δράμα διαρκείας της Συρίας με χιλιάδες νεκρούς διότι ο Μπασάρ Άσαντ λοξοδρόμησε και στράφηκε προς τη Ρωσία… 

Γιατί τα γράφουμε αυτά;

Για να γνωρίζουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις εδώ στην Ελλάδα και κυρίως το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, τι πρόκειται να επακολουθήσει εάν τολμήσουν να λοξοδρομήσουν από το δρόμο που έχουν χαράξει η πολιτική Σόιμπλε-Μέρκελ αλλά και το ΝΑΤΟ. Ιδιαίτερα αν δεν έχουν πλατιά πρόσβαση και δεν έχουν ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα εμπόδια και τις παγίδες που θα τους στήσουν “οι Μεγάλοι” από την πρώτη στιγμή που θα δοκιμάσουν να ανεξαρτητοποιηθούν.

Αιτία για τη συγγραφή του άρθρου αυτού έδωσε μια χτεσινή αποκάλυψη του PRONEWS με τον τίτλο “Βούλευμα βόμβα για τη σχεδιαζόμενη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή”.

Εκεί αναγράφονται τρομερές αποκαλύψεις που λίγο πολύ είχαν κατά καιρούς διαρρεύσει  στον τύπο, αλλά αυτά που αποκαλύπτονται στο δημοσίευμα ξεπερνούν και την ανθρώπινη φαντασία, του πιο τολμηρού. Αναφέρεται στο βούλευμα η για δύο προφανώς εικοσιτετράωρα απαγωγή των δίδύμων παιδιών του και της συζύγου του από πράκτορες και η απειλή να μην τους ξαναδεί αν τολμούσε να προχωρήσει στην εγκατάσταση του πετρελαιαγωγού ΤΑΡ. Τον ρόλο που έπαιξε η CIA και η FSB. Η πρώτη παρακολουθούσε με μηχανήματα που αναγνώριζαν τη φωνή του ακόμη και όταν χρησιμοποιούσε κινητά μιας χρήσεως ή των αστυνομικών της προσωπικής του ασφάλειας και η δεύτερη τον προστάτευε μέχρι την ώρα που δείλιασε και υπεχώρησε και τελικά αποσύρθηκε αμαχητί ακόμη και από τον εκλογικό αγώνα αφήνοντας χώρο για ν’ ανεβεί στην εξουσία ο μοιραίος ΓΑΠ. Ο άνθρωπος οποίος αντίθετα σε όσα έλεγε στους Έλληνες, πρώτος αυτός κρέμασε την Ελλάδα με την άτακτη υποχώρησή του και την αποδοχή του 1ου Μνημονίου και της άνευ όρων παρέμβασης του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Ε.Ε. στην ελληνική κυριαρχία και την απόλυτη υποταγή της Ελλάδας στο έλεος των ξένων τραπεζών και τραπεζιτών της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.  

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/632009_voyleyma-vomva-gia-shedio-dolofonias-toy-kkaramanli

Γι’ αυτό και μια τόσο βαθιά και ουσιαστική απελευθερωτική τομή στις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές, αμυντικές, γεωπολιτικού τύπου κ.ά. δομές στα θεμέλια του υπόδουλου στην Ε.Ε. ελληνικού προτεκτοράτου, όπως διακηρύττει στα πέντε προτάγματά του το ΕΠΑΜ, προαπαιτεί ωρίμασμα, συνειδητοποίηση του λαού, συνεχή ψυχική ετοιμότητα και πάνω από όλα ΕΝΟΤΗΤΑ. 

Ενότητα τόσο εκείνων που αναλαμβάνουν τον αντιμνημονιακό αγώνα της ενημέρωσης και διαφώτισης του ελληνικού λαού, εννοούμε τα πολιτικά και οικονομικά κυρίως στελέχη του ΕΠΑΜ, όσο και την αλληλοσύνδεση, αλληλοσυνεργασία και αλληλουποστήριξη μεταξύ των μελών του ΕΠΑΜ ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα, υπόδειγμα μίμησης στις ευρύτερες διαστρωματώσεις του ελληνικού λαού, σ’ όλη τη χώρα. 

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.