Φορτσάκη αργά το θυμήθηκες όταν ήταν κυβέρνηση ο Σαμαράς τι έκανες για την ετοιμότητα του στρατού μας;

Χρόνια τώρα μας εφησύχαζαν με την καλοπέραση, την κατανάλωση, την ευωχία, τα εύκολα σπιτοδάνεια, αυτοκινητοδάνεια, διακοπτοδάνεια, εορτοδάνεια κ.λπ. βλακείες αποβλακώνοντας τον λαό μας και τώρα του ζητούν θυσίες.

Α, ρε Φορτσάκη σωστά τα λόγια, αν και τα λες αργά, αλλά αν δεν γίνουν πράξη ποιο το όφελος; Έχει το σθένος η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να παρατείνει σε 18 ή 24 μήνες τη στρατιωτική θητεία; Εδώ δεν τολμά να επιβάλλει αλλαγή του Συντάγματος στα ΣΚΟΠΙΑ και να εξαλείψει την ιερόσυλη αναφορά του ονόματος Μακεδονία και θα πάρει την πολιτική ευθύνη να αυξήσει την θητεία ή να δώσει ενίσχυση οικονομική στις Ένοπλες Δυνάμεις ενάντια στους τοκογλύφους δανειστές της Ευρωσυμμορίας; Ακούει την Μέρκελ να προσφωνεί Μακεδόνα τον Ζάεφ και τη χώρα του Μακεδονία και κάνει τον ψόφιο κοριό, μιλιά, μούγκα στη στρούγκα οι άθεοι, αριστεροί αρχικαπιταλίστες της κακιάς ώρας.

Φορτσάκης στον Realfm: Να συμμετέχουν οι πολίτες στην Άμυνα της χώρας κάθε χρόνο όπως στο Ισραήλ και την Ελβετία

Τη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας, πρότεινε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης.

Πηγή: Real.gr
Φορτσάκης στον Realfm: Να συμμετέχουν οι πολίτες στην Άμυνα της χώρας κάθε χρόνο όπως στο Ισραήλ και την Ελβετία
Τη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας, πρότεινε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης.

«Βλέπω ότι δεν είμαστε έτοιμοι ως λαός να κάνουμε ορισμένες θυσίες για να κρατήσουμε το Αιγαίο δικό μας. Οι θυσίες είναι να είμαστε απολύτως έτοιμοι, να κρατάμε το ετοιμοπόλεμο των Ένοπλων Δυνάμεών μας στο μέγιστο σημείο.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται και μεγαλύτερα έξοδα για την Άμυνά μας και περισσότερη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας. Το πρότυπο του Ισραήλ και της Ελβετίας να μας χρησιμεύσουν και εδώ για να δούμε πώς μπορούμε να έχουμε μια άμυνα συνεχή και διαρκή και να είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα» τόνισε ο κ. Φορτσάκης και αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Ελβετίας.

«Οι Ελβετοί καλούν τους πολίτες του μέχρι κάποια ηλικία ορισμένες μέρες κάθε χρόνο για να συμμετέχουν στην άμυνα της χώρας. Τους ενημερώνουν, τους εντάσσουν μέσα σε ένα πλαίσιο άμυνας και τους κινητοποιούν συνεχώς. Εδώ στην Ελλάδα αυτό δεν συμβαίνει. Εδώ κάνουμε σαν να μην μας ενδιαφέρει το θέμα του Αιγαίου» είπε, διευκρινίζοντας πως η παραπάνω πρόταση αποτελεί προσωπική του σκέψη.

Ερωτηθείς αν πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη και για μια εμπόλεμη κατάσταση, απάντησε: «Βεβαίως πρέπει να προετοιμαστούμε και για μια εμπόλεμη κατάσταση γιατί η κατάσταση της Τουρκίας είναι τέτοια που δείχνει ότι θα συνεχίσουν να ασκούν πιέσεις και ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις την ειρήνη είναι να είσαι έτοιμος να δώσεις και μάχη αν χρειαστεί».

http://www.in2life.gr/news/last/newsitem/619090/fortsakhs-ston-realfm-na-symmetehoyn-oi-polites-sthn-amyna-ths-horas-kathe-hrono-opos-sto-israhl-kai-thn-elvetia.html

 Συμπέρασμα: να φύγουν το ταχύτερο γιατί θα κλάψουν μανούλες όπως στη Γούτα!

3 σχόλια

    • John40 στο 23 Φεβρουαρίου, 2018 στις 8:54 πμ
    • Απάντηση

    Να πάνε οι άχρηστες Ελληνίδες στρατό που κάθονται και τον παίζουν από το πρωί ως το βράδυ. Κατάργηση γιωτάδων, όλοι οι άνδρες ένοπλοι, και να φτιάξουν βιομηχανίες στην Ελλάδα

    • Μαρια Κ. στο 24 Φεβρουαρίου, 2018 στις 10:35 πμ
    • Απάντηση

    Αν σε μια μικρη χωρα παλι οπως στην ελλαδα δεν της φτανει ο μισθοφορικος στρατος και κινδυνευει η εδαφικη της ακεραιοτητα απο γειτονικη χωρα, τοτε το καλυτερο που χει να κανει ειναι να καλεσει εθελοντες στο στρατο, τοσο αντρες οσο και γυναικες που ενδιαφερονται. Το να εξαναγκαζουν υποχρεωτικα ολα τα αρσενικα ατομα να υπηρετουν στο στρατο, ενω ολα τα θηλυκα ατομα να τα απαλλασσουν αυτο ειναι κατι το τελειως απανθρωπο, καταπαταει τις αρχες τοσο της δημοκρατιας και της συνταγματικης ισοτητας των δυο φυλων, οσο και θεμελιωδη ανθρωπινα δικαιωματα.

  1. excellent submit, very informative. I wonder why the opposite experts of this
    sector don’t realize this. You must continue your writing.
    I am sure, you have a great readers’ base already!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.