ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΙΟΥ

Mε τα χρώματα της Παγκοσμιοποίησης που όχι τυχαία, εμπεριέχονταν και εμπεριέχονται και στα εμβλήματα και τις σημαιούλες όλων ή των περισσοτέρων κομμάτων της Βουλής, πλην του ξεδοντιασμένου ΚΚΕ, γιορτάσθηκε η “Παρούσα” η παρέλαση των ομοφυλοφίλων, στην παρηκμασμένη, παραπαίουσα, δημογραφικά αφανιζόμενη και καταρρέουσα λόγω παγκοσμιοποίησης Ελλάδα των αχαμνών και των αβυσσαλέων λάγνων πόθων των αναθεωρητών και αναβιωτών των Σοδόμων και της Γομμόρας.

Από αύριο εκτιμούμε ότι πρέπει με βασική σκέψη ότι έτσι μας έφτιαξε η Φύση και μας δημιούργησε ο καλός Θεούλης, όπως είπε και ο Πάπας Φραγκίσκος σε έναν γκαίη μετά από 5 ώρες συζήτηση, να κάνουμε αγώνα και να απαιτήσουμε από το νομικό σύστημα της χώρας να επιτρέψει στους κάθε λογής παραφιλικούς, κτηνοβάτες, κ.λπ. να πηγαίνουν με το ζώο της αρεσκείας τους, (να περνά από δίκη τους ζωόφιλους αν διαμαρττύρονται και να τους τιμωρεί με βαρύτατες ποινές) τους παιδόφιλους να πηγαίνουν με αγοράκια και κοριτσάκια ασχέτως ηλικίας (να καταδικάζει εις θάνατον τους γονείς των παιδιών αν εμποδίζουν την παιδόφιλη συνουσία των ενηλίκων με τα παιδιά τους) και τους νεκρόφιλου/ες να επιλέγουν από τα νεκροτομεία της χώρας το φύλο και την ηλικία του νεκρού με τον οποίο θα συνουσιασθούν. (Αν οι συγγενείς του νεκρού αντιδρούν να απαγχονίζονται).

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;

Εμπρός λοιπον όλοι στον αγώνα. Εμπνευσθείτε από τις ασxημόφατσες και τα φρικιά του gay parade που κοσμούν τον τύπο, τις χλευαστικές προς το ήθος, την πίστη και την πατρίδα δηλώσεις των πολιτικών μαριονετών που κυβερνούν τον τόπο, τα άθλια και σε παραληρηματική παράκρουση ΜΜΕ, τα ιστολόγια, (σίγουρα και τα φατσοβιβλία).

Εμπρός παιδόφιλοι, κτηνοβάτες και νεκρόφιλοι της παραπαίουσας πατρίδας μας, εμπνευσθείτε και απαιτείστε  και η δική σας διαστροφή να νομιμοποιηθεί όπως των πιο κάτω:

Athens Pride 2018: Στιγμές αγάπης στη γιορτή υπερηφάνειας της Αθήνας (εικόνες – video)

Μηνύματα από τον πρωθυπουργό, υπουργούς και πολιτικά κόμματα

Στην πλατεία Συντάγματος στήθηκε μια μεγάλη εξέδρα και αρκετά περίπτερα για μια σειρά από δραστηριότητες που κορυφώθηκαν με την παρέλαση στις 19:00. Καλλιτέχνες έκαναν face και body painting στα χρώματα του ουρανίου τόξου και Djs έπαιζαν μουσική από τα μεγάφωνα. Ο πιο πάνω σεμνότατος νεαρός μάλιστα, δίδαξε το ενθουσιώδες πλήθος τι σημαίνει η διεθνής χειρονομία “σου βάζω δάκτυλο στον πρωκτό, γιατί εκεί σε γράφω γουρουνάθρωπε της Ευρωπαϊκής αποκτήνωσης”.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι οργανώσεων και συλλογικοτήτων ενάντια στις διακρίσεις σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Εκπρόσωπος της colour youth σημείωσε: « Φέτος το Athens Pride αγγίζει ένα θέμα το οποίο στην ελληνική πραγματικότητα έχει ελάχιστο χώρο, και το οποίο όταν θίγεται γίνεται με υποτιμητικό τρόπο. Η φετινή θεματική αφορά την θηλυκότητα, συνειρμικά στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας η λέξη που έρχεται στο μυαλό είναι γυναίκα, όχι όμως η οποιαδήποτε γυναίκα αλλά η όμορφη η στοργική γεμάτη με το αίσθημα της προσφοράς, πάντα τέλεια κι ασφαλώς straight γυναίκα. Η γυναίκα που είναι δυναμική αλλά έχει ανάγκη τον άντρα να την προστατεύσει, που έχει αυτοπεποίθηση αλλά έχει ανάγκη να αφήσει τον άντρα να πάρει τις αποφάσεις, που είναι οικονομικά ανεξάρτητη αλλά όχι πιο ανεξάρτητη από τον άνδρα. Η γυναίκα που αντικειμενικά είναι το όμορφο αλλά ασθενές φυλο. Όταν η γυναίκα δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω, υποβιβάζεται, εξευτελίζεται και περιθωριοποιείται. Όμως ακόμα κι όταν ακολουθεί τους κοινωνικά ορισμένους ρόλους πάντα υποτιμάται. Αυτός ο κοινωνικός έλεγχος που ασκείται στα άτομα που εκλαμβάνονται ως γυναίκες διαφαίνεται και στην έκθεση των αποτελεσμάτων της έρευνάς μας για το σχολικό κλίμα. Τα πιο συχνά σχόλια που ακούν οι ΛΟΑΤΚΙ μαθητές και μαθήτριες στο σχολείο είναι τα σεξιστικά σχόλια σε ποσοστό που αγγίζει το 75%. Είναι καιρός να δηλώσουμε το καθένα (σ.γ.:εργαλειάκι-οργανάκι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) από εμάς “περήφανα παρούσα”». (Σ.γ.: Ο παραπάνω δράκουλας με τη ντουντούκα κι εμπνευστής των νέων εισαγόμενων ιδανικών πολύ θα θέλαμε να ξέραμε άντρας είναι, η ξυρισμένη μαινάδα; Θαυμάστε υπόδειγμα προς μίμησιν).

Από την πλευρά της εκπρόσωπος της Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδος τόνισε: «Η ΟΛΚΕ είναι παρούσα και σε αυτό το Athens Pride. Παρούσα σε κάθε θεσμική διεκδίκηση της κοινότητάς μας. Παρούσα κι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε έκφραση μίσους ρατσισμού, ομοφοβίας, τρανσφοβίας, λεσβιοφοβίας, αμφιφοβίας και σεξισμού. Παρούσα και σε κάθε περήφανη θηλυκότητα και σε κάθε θηλυκότητα που απαρνηθήκαμε». Σ.γ: Το πλακάτ “ΦΙΛΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ” να το εξηγήσετε περήφανοι Αθηναίοι οικογενειάρχες μέτοχοι στην παρέλαση ή θεατές της, στα παιδιά σας. Θα γίνουν ασφαλώς σοφότερα και από τα 10τους χρόνια να τα συμβουλεύσετε να φιλούν παντού τα αδέρφια τους και τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους. Με αυτό τον τρόπο θα εκμηδενίσουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα γιατί αν δεν το ξερετε, σε λίγο θα γεννούν και οι άνδρες. Με ποιο τρόπο; Θα το μάθετε σε λίγο από εκείνους δεν πάσχουν από ομοφοβία, λεσβιοφοβία, αμφιφοβία, και φυσικά δεν είν αι σεξιστές αλλά πανσεξουαλιστές.

Οι συμμετέχοντες φέτος είπαν «ναι» στο Athens Pride- Φεστιβάλ υπερηφάνειας κι «όχι» σε διακρίσεις και προκαταλήψεις. Πλακάτ, μπαλόνια, και καλλιτέχνες που ζωγράφιζαν στα χρώματα του ουράνιου τόξου τα πρόσωπα και το σώμα των συμμετεχόντων έδωσαν την δική τους πνοή στη σημερινή ημέρα.

Μετά τη λήξη της παρέλασης ακολουθεί συναυλία στην πλατεία Συντάγματος με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τη Μαρίνα Σάττι και την Ευρυδίκη.

Μηνύματα από τον πρωθυπουργό, υπουργούς και πολιτικά κόμματα

Αποδεχόμενη το αίτημα του “Athens Pride-Φεστιβάλ Υπερηφάνειας”, η Βουλή των Ελλήνων «φόρεσε», για πρώτη φορά, το λογότυπο του φορέα σε μέρος της πρόσοψης του κτιρίου της.Με τη συμβολική αυτή κίνηση η Βουλή θέλει να περάσει στους πολίτες το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υπουργοί, η Περιφέρεια Αττικής καθώς και πολιτικά κόμματα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στα social media που συνοδεύεται από video, αναφέρθηκε στην καταπολέμηση κάθε διάκρισης, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει #παρούσα (σ.σ. το κεντρικό σύνθημα του φετινού Athens Pride). Παρούσα στον αγώνα για ίσα δικαιώματα, για τη δημιουργία μια κοινωνίας προόδου, μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας αξιοπρέπειας. «Η καταπολέμηση κάθε διάκρισης είναι προϋπόθεση ισονομίας και βάση για τη δημιουργία μιας κοινωνίας προόδου και ευημερίας. #athenspride2018».

Από την πλευρά του ο υπουργός ΨΗΠΤΕ , Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο Twitter επισήμανε: «Σήμερα γιορτάζουμε την Ισότητα. Έμπρακτα. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. #athenspride2018 ».

Μήνυμα για το Gay Pride απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής μέσω βίντεο στο YouTube.

Ο κ. Κουρουμπλής (σ.γ.: με ψυχρό κι αμέτοχο συναισθηματικά ύφος, απόμακρος από το τι συμβαίνει, αρκετά αμήχανος δείχνει πιεσμένος και υποχρεωμένος να υποταχθεί στη δικτατορική επιβολή του κόμματος και αυτών που το κατευθύνουν από τα παρασκήνια) αναφέρει: «Όσοι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια κοινωνική ταυτότητα, τη συνηθισμένη κανονικότητα, θεωρούνται άλλοι, διαφορετικοί. Εγγράφονται στη συνείδηση της κοινωνίας ως αδύνατοι. Και μέσα σε μια σχέση δυνατού προς αδύνατου ορίζεται πολλές φορές ο τρόπος της ζωής τους. Θεωρώ ότι η διαφορετικότητα είναι ίδιον κάθε ανθρώπου. Η μοναδικότητα της διαφορετικότητας του κάθε ανθρώπου είναι στοιχεία που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη και δεν της δίνουν φασίζων άρωμα. Μια κοινωνία που θέλει να είναι κοινωνία ανθρώπων και όχι υπανθρώπων μπορεί να απαλλαγεί από αυτού του είδους τους περιορισμούς και να διαμορφώσει μια σχέση όχι απλά ανοχής αλλά αλληλοαποδοχής. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και μέσα σε ένα τέτοιο πλέγμα αμοιβαίας αναγνώρισης, συνεννόησης και συνύπαρξης μπορούμε να κατεδαφίσουμε τα στερεότυπα, τις κοινωνικές κατασκευές που μόνο πόνο και βία γεννούν στη ζωή των ανθρώπων και δημιουργούν όλες αυτές τις καταστάσεις, για τις οποίες όλοι με τον δικό μας τρόπο έχουμε ευθύνη αν δεν συνεργαστούμε για να τις καταρρίψουμε».

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τη διεξαγωγή του Athens Pride, ενός θεσμού που συμβάλλει στην καταπολέμηση των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου. Συγκεκριμένα, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής έχει αναρτηθεί ένα τεράστιο πανό που μεταφέρει το μήνυμα του φετινού AthensPride, ενώ στα χρώματα του Φεστιβάλ Υπηρηφάνειας θα βαφτούν όλες οι διαβάσεις περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος προκειμένου να υποδεχθούν τη διοργάνωση. Στις 17 Μαΐου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Λεσβοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, το σώμα εθελοντισμού του Athens Pride βρέθηκε στο Πεδίο του Άρεως για να γιορτάσει ανοίγοντας την πελώρια rainbow flag της παρέλασης.

Η Περιφέρεια Αττικής εφαρμόζει πλήρως την πολιτική της απαγόρευσης διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου. Με τη θέσπιση της Χάρτας Δικαιωμάτων & Υποχρεώσεων Πολιτών το έτος 2016, η Περιφέρεια κατοχύρωσε το δικαίωμα της απαγόρευσης τέτοιων διακρίσεων από τις υπηρεσίες της και τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Δεν αρκεί όμως μόνο η μη διάκριση, για έναν δημόσιο οργανισμό που επιδιώκει τη συμπερίληψη και την αποδοχή όλων των πολιτών. Για τον λόγο αυτόν η Περιφέρεια Αττικής, σταθερά από το έτος 2015, συμμετέχει με τις προαναφερθείσες συμβολικές δράσεις υποστήριξης, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων σύμφωνα με τις σχετικές δεσμεύσεις της Χώρας και τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Η ομοφοβία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι βασικό στοιχείο για τη δημοκρατία και την κοινωνική συνύπαρξη. Διεκδικούμε πραγματική ισότητα, ουσιαστική αποδοχή για όλους τους ανθρώπους. Είναι ζήτημα αγάπης, όχι φύλου», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Στην πλατεία Συντάγματος, από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί, για άλλη μια χρονιά, το Athens Pride. Και αυτή τη φορά δηλώνει «παρούσα». Παρούσα στη ζωή, στο δρόμο, στη δουλειά, στη διεκδίκηση. Παρούσα για όσα έχουν γίνει, παρούσα και σε αυτά που έπονται, μέχρι τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…». Σ.γ.: Ρε Παπαδημούλη και σε όλο το ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμαστε, θα μας χρηματοδοτήσει η Ε.Ε. να δημιουργήσουμε κόμμα παιδοφίλων και κτηνοβατών γιατί όχι και νεκροφίλων στην Ελλάδα;  Έτσι κι αλλιώς όλη η Ελλάδα με τη συμβολήν σας μετατρέπεται σε χώρα νεκροφίλων, αυτόχειρων και εισβολέων δολοφόνων σε κάθε απροστάτευτο σπίτι, σε κάθε υπερήλικο που λόγω ηλικίας είναι ξωφλημένος και τσάμπα παίρνει σύνταξη ο άχρηστος κ/λπ. και λοιπά ευκόλως εννοούμενα.

Το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει το φετινό Athens Pride και συμμετέχει δυναμικά στη μεγάλη γιορτή της διαφορετικότητας, με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής ομοφοβίας, σεξισμού και τρανσφοβίας. Στο πλευρό όσων αγωνίζονται υπέρ της αξιοπρέπειας και της ισότητας

Πιές παιδι μου, γλέντα το, όλη η ζωή σου σου φαίνεται από τώρα πόσο γλυκειά και ανώδυνη θα είναι, εικάζουμε με πρωταρχικό σου ιδανικό το πισωκολλητό σεξ, η λαγνεία, η πορνεία και η κατάργηση της ηθικής τάξης και του Ηθικού Νόμου που θέσπισε ο Θεός τον οποίο αγνοείς.

Εσύ νεαρέ είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσεις αύριο Κυριακή από τα μαύρα μεσάνυχτα για να πας στον όρθρο πρωί-πρωί στην εκκλησιά της ενορίας σου!

Κοριτσάκια,  ου γαρ οίδατε τι ποιείτε!

Σχετικώς καρναβάλι!

 

Οι Έλληνες νεολαίοι, είμαστε σίγουροι, θα πεθάνουν γι’ αυτή τη σημαία αν χρειασθεί να τα βάλλουν με τους ενδο- κι έξω- ισλαμιστές! Θα μάχονται εναντίον τους από σοκάκι σε σοκάκι κι από συνοιλία σε συνοικία!

Σ.γ.: Είμαστε όλο και πιο σίγουροι ότι όσο οι νεοταξίτες και παγκοσμιοποιητές προκαλούν με τις αθλιότητες και τις διαστροφικές τους πράξεις και συμπεριφορές τον ελληνικό λαό, τόσο συσσωρεύουν μέσα του το πάθος τη φυλής για λευτεριά και για ανύψωση κι επικράτηση των ηθικών αξιών, ώστε το αχνιστό τους αίμα να ξεσπάσει αργά ή γρήγορα δεν έχει νόημα, είναι νόμος συμπαντικός και ιστορικό αναμενόμενο, ενάντια στους αίτιους αυτού του ηθικού εκφυλισμού και εκτραχηλισμού και να πάρει ΕΚΔΙΚΗΣΗ…
Για την αντογραφή και τα σχόλια Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.