Πλησιάζει η ώρα της εκδίκου μισθαποδοσίας ή είναι ακόμη μακριά;

Κάποτε…
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γράφει στα απομνημονεύματα του τα εξής:«τον Τούρκο δεν τον φοβάμαι διότι αν θέλει να υποτάξει με βία τον τόπο και να βαστάξει και να τον κατέχει θέλει τουλάχιστον 50.000 διαρκώς Τούρκους δια φρουράν, αλλά τώρα φοβούμαι το μίασμα του προσκυνήματος ότι πρέπει να καταβάλουμε κόπους διπλούς». Τότε ο γέρος του Μοριά δίνει μια τρομερή εντολή «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» και ορκίζεται ότι όταν θα συναντήσει τον Νενέκο θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Στη συνέχεια δίνει εντολή στον Θανάση Σαγιά να εκτελέσει τον προδότη με όποιον τρόπο μπορέσει.
Το μέλλον των Ελλήνων άλλαξε. Η ιστορία γύρισε σελίδα έτσι όπως ακριβώς ήθελαν κάποιοι απελπισμένοι Έλληνες οι οποίοι σήκωσαν την σημαία της Επαναστάσεως αφοσιωμένοι στον υπέρ πίστεως και πατρίδος αγώνα. Κατόρθωσαν να νικήσουν μία αυτοκρατορία, την Οθωμανική και να αναπνεύσουν και πάλι μετά από τέσσερις αιώνες σκλαβιάς, τον καθαρό αέρα της Ελευθερίας.
Σήμερα δυστυχώς στην πατρίδα μας όπως και τότε κυκλοφορούν πολλοί Νενέκοι, οι οποίοι προκειμένου να αποκομίσουν περιούσιες και εξουσία πρόδωσαν τον λαό και την Πατρίδα. Σήμερα οι πολιτικοί έφεραν τους κατακτητές της τρόικας και οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία στην παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας. Εξαθλίωσαν τον λαό, αρπάζουν εισοδήματα και περιουσίες Ελλήνων πολιτών και υποκριτικά μιλούν για την σωτηρία της πατρίδος την ώρα που παραδίδουν τη Μακεδονία, το όνομα, τη γλώσσα την ιστορία αμαχητί σε κάποιους σλαβόφωνους φανατικούς γυμνοσάλιαγκες, ιδιοτελείς υπηρέτες του Σόρος, της Μπίλντερμπεργκ, της Μασονίας, των Ιlluminati, κ.ά.
Τώρα…
Η μεγαλύτερη ατυχία για τους σημερινούς Έλληνες, για το Ελληνικό έθνος, είναι ότι δεν υπάρχει Κολοκοτρώνης, οποίος όπως και το 21 να ξεσηκώσει τους Έλληνες και να φωνάξει “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”.

Οι πρώτες συλλήψεις μαθητών από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – Τους κατηγορούν για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» – «Βράζει» η ελληνική νεολαία αλλά και γενικότερα η ελληνική κοινωνία.

Μαθητική κατάληψη

Οι πρώτες συλλήψεις μαθητών πραγματοποιήθηκαν από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ εν έτει 2018. Με κατηγορίες τόσο κατά των μαθητών, όσο και κατά των γονέων, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βάλει τέλος στις καταλήψεις και στο πατριωτικό συναίσθημα της νεολαίας. Θα αποτύχει όμως, καθώς μια τέτοια πράξη μόνο να ενισχύσει το ευγενές συναίσθημα του πατριωτισμού μπορεί.
Ωστόσο, το περιστατικό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη πως ζούμε υπό ένα αριστερό καθεστώς, και όχι σε ένα δημοκρατικό κράτος…
Σάλο έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση ότι χθες (Παρασκευή, 30/11) συνελήφθησαν μαθητές γυμνασίου αλλά και οι γονείς τους, για την κατάληψη στο σχολείο τους. Οι μαθητές συνελήφθησαν γιατί φέρεται ότι ήταν εκείνοι που υποκίνησαν την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.
Η κατάληψη στο συγκεκριμένο σχολείο ξεκίνησε την Πέμπτη για το Μακεδονικό, αλλά στο συγκεκριμένο γυμνάσιο συνεχίστηκε και την Παρασκευή. Οι μαθητές που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, είναι 14 και 16 ετών.
Επίσης, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων συνελήφθησαν οι γονείς του, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 14χρονος και ο γονέας του. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, ουδέποτε υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά μαθητών και οι Αρχές λειτούργησαν αυτεπάγγελτα, ενώ η διεύθυνση απλά κλήθηκε να δώσει κατάθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Πηγή: pentapostagma.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.