Απόφαση-σταθμός του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου: Τα εμβόλια μπορούν να είναι αιτία για ασθένειες!

Πάντα τα εμβόλια εμπεριέχουν κινδύνους! Αυτό το ξέραμε και το βλέπαμε από τη δεκαετία του 60 με 70. Δεν υπάρχει αθώος εμβολιασμός! Όταν κάπου κάπου κατέφθαναν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομειο Παίδων και κάποια παιδιά με εγκεφαλίτιδα κυρίως λόγω του εμβολίου της Ιλαράς. Όμως θα ήταν αστείο με τα μέσα που κατείχαμε και την οικονομική μας ανεπάρκεια, ο μακαρίτης καθηγητής της παιδιατρικής Θεόδωρος Γιογκαράκης να μελετήσει τις καταστροφικές παρενέργειες των απλών μονών εμβολίων τότε, όχι των σημερινών πολυδύναμων εμβολίων!

Όμως αν  το πάθεις στο δικό σου το παιδί άντε να παραδεχθείς ότι ο κίνδυνος μπορεί να είναι ένα ανάπηρο παιδί στο εκατομμύριο των εμβολιασθέντων!

Τι να σου κάνουν τα δικαστήρια και πως να σε παρηγορήσουν! Φυσικά εκείνη την εποχή δεν υπήρχε καν η σκέψη για δικαστική αποζημίωση και στις σημερινές ζιμπαμπουανές συνθήκες ούτε τώρα υπάρχει. Θυμάμαι ακόμη σαν σήμερα, την μικρή μας γειτόνισα η οποία μετά τον εμβολιασμό, την “βατσίνα” στο μπράτσο που κάναμε τότε (δεκαετία του 50) κατά την πανώλους, άγγιξε με το μπράτσο τα μάτι της (τον επιπεφυκότα) και σακατεύτηκε δια βίου. Δεν παντρεύτηκε ποτε, αν και το ομολογούσε αραιά και που πόσο θα τόθελε. Φέρνει ακόμα τα ίχνη της οφθαλμικής εξέλκωσης ως τα σήμερα. για πάντα στιγματισμένη.

Παρήγορη πάντως η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Θα ήταν ακόμη πιο σημαντική αν κατάγγελε τις Φαρμακευτικές Εταιρείες για τα παλιά δοκιμασμένα φάρμακα που τα αποσύρουν από τις χώρες προτεκτοράτα σαν το δικό μας, γιατί δεν τους αποδίδουν κέρδος, αλλά και για την ανάξια λόγου έρευνα που όπως θα δείτε από το βίντεο υποχρηματοδοτείται ή δεν γίνεται από τις Εταιρείες διότι στοιχίζουν. Έτσι ο καπιταλιστικός νόμος της ζούγκλας κέρδος πάνω από την ανθρώπινη αξία συνεχίζεται ακμαίως!

 

https://www.youtube.com/watch?v=9Ng6-MEdFxg

Δικαίωση για όσους μιλούν για τις παρενέργειες των εμβολίων και τον ύποπτο ρόλο τους στην εμφάνιση ορισμένων ασθενειών έφερε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. 

Ειδκότερα, χθες, το ανώτατο δικαστικό όργανο της Ευρώπης αποφάνθηκε πως όταν ένα άτομο που λαμβάνει το εμβόλιο είναι υγιές και δεν έχει χρόνιο ιστορικό πάθησης (για την οποία έγινε το εμβόλιο) και ασθένησε μετά από αυτό, τότε το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να θεωρηθεί ως η αιτία της νόσου! Η απόφαση βγήκε μετά την περίπτωση ενός Γάλλου, γνωστού ως J.W., ο οποίος είχε εμβολιαστεί κατά της ηπατίτιδας Β το 1998. Έναν χρόνο αργότερα, ο ίδιος διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και έφυγε από τη ζωή το 2011, αφού πρώτα είχε προσφύγει δικαστικά εναντίον της φαρμακευτικής εταιρείας Sanofi Pasteur που παρήγαγε το εμβόλιο.

Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.

Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του 3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαταστήσει την δημοκρατία. Δείτε το βίντεο.

Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.

– See more at: http://katohika.gr/ellada/auti-einai-alitheia-empneustis-euro-dilose-stoxos-arxi-itan-poulithei-kratiki-periousia-elladas-vid/#sthash.cUapHFKz.dpuf

Τα πολυδύναμα εμβόλια επαυξάνουν ή όχι την πιθανότητα εμβολιασμών; Το ερώτημα παραμένει αδιευκρίνιστο γιατί στοιχίζει σε ζωές…

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το εμβόλιο περιείχε μία ουσία (αδιευκρίνιστης σύστασης) με βάση το αλουμίνιο, η οποία προκάλεσε στον J.W. το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Η υπόθεση έφτασε στο ανώτατο εφετείο της Γαλλίας, αλλά το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι δεν βρήκε καμία επιστημονική απόδειξη ή έστω κάποια στοιχεία που να συνέδεαν το εμβόλιο με την σκλήρυνση κατά πλάκας και απέρριψε την προσφυγή. Η πλευρά του J.W. άσκησε έφεση και η υπόθεση τελικά κατέληξε στο Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Βάσει του σκεπτικού της απόφασης, οι δικαστές τόνισαν ότι υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα του συμβάντος. Συγκεκριμένα, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι μπορεί να υπάρχουν τέσσερα σημεία που πρέπει να εξεταστούν:

1. Το χρονοδιάγραμμα εμφάνισης της νόσου μετά το εμβόλιο

2. Το ιστορικό καλής υγείας του ατόμου και η απουσία αυτής της ασθένειας πριν από τον εμβολιασμό.

3. Το ότι δεν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό, δηλαδή κανένας συγγενής εξ αίματος του ασθενούς δεν υπέφερε από αυτή την ασθένεια.

4. Το γεγονός ότι υπάρχουν διάφορες παρόμοιες περιπτώσεις ως αποτέλεσμα του εμβολίου.

Στην περίπτωση του Γάλλου μακαρίτη, το δικαστήριο απεφάνθη ότι πληρούνται τα πρώτα τρία κριτήρια, κάτι που οδήγησε στην παρούσα απόφαση.

22/6/2017

http://sinomosiologos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_561.html

Σ.γ.: Παρηγοριά στη χήρα του και στα παιδιά του!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.