Aκούστε έναν άνθρωπο που προκαλεί @ σαρκάζει το μπάχαλο που ταιριάζει απόλυτα στην χαώδη κοινωνία των Αθηνών που την έχουμε και πρωτεύουσα. Αυτή μας ταιριάζει στα χάλια που έχουμε!

Νίκος Καρβέλας: «Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο» – Τι είπε για την Εκκλησία κερδοσκοπικό οργανισμό, χρυσοποίκιλτα ράσα κ.λπ, κ.λπ.

O Νίκος Καρβέλας ήταν σήμερα (13/4) καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μεταξύ άλλων, ο συνθέτης και συγγραφέας αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους, την Εκκλησία και στην ατάκα “βόθρος” που χρησιμοποίησε πρόσφατα για τη Βουλή στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.

Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους είπε: «Κάνω έκκληση μέσα από το βιβλίο μου στην γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άνδρα, οι οποίοι έχουν εκδιωχθεί από την Εκκλησία και την Δημοκρατία κατάφορα… Η Εκκλησία και η Δημοκρατία έχει κυνηγήσει την φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν, ότι είναι αρρώστια. Η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν».

«Όταν αισθάνεσαι ότι ελκύεσαι από κάτι, από έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, δεν είναι παρά φύσιν, είναι φυσικό, αφού το λέει η φύση αυτό. Άρα λοιπόν είναι εντελώς φυσιολογικό. Παρά φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω, αυτό τους το χρεώνω. Για ποιον λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι με τον γάμο; Γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία; Η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί. Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο», πρόσθεσε.

Ακόμα, μιλώντας για την Εκκλησία ανέφερε: «Μας είπαν για κάποιο Χριστό ο οποίος ήρθε και είπε “Αγαπάτε αλλήλους” και σκέφτομαι, η Εκκλησία κρατάει το μότο του Χριστού; Δεν είπε ποτέ “σκότωνε”, “θυσιάσου”, “ξανασκότωνε”… Ποτέ δεν το είπε αυτό. Ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός “ναι να πολεμάτε”, “να σκοτώνετε τους αλλόπιστους”. Αυτά δεν τα είπε ποτέ αυτός ο τύπος, ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι ήτανε, λένε ότι υπήρξε».

Επίσης, ο Νίκος Καρβέλας, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην ατάκα “βόθρος” που χρησιμοποίησε πρόσφατα για τη Βουλή σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.

Συγκεκριμένα ο συνθέτης δήλωσε ότι: «Η δικαιοσύνη είναι ένα κατάπτυστο πράγμα. Σου λέει ότι αυτό ισχύει. Είναι μια εξουσία. Εξουσία τι σημαίνει; Κράτος, δύναμη. Μέχρι το 1952 η εξουσία ήταν μόνο άνδρες. Οι άνδρες νομοθετούσαν και οι γυναίκες έτρωγαν σφαλιάρες και ήταν σπίτι τους».

«Ποιοι; Τα 300 ανθρωπάρια – με τις εξαιρέσεις τους βέβαια – τα οποία βρίσκονται στα έδρανα της βουλής, την οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλεσα “βόθρο”. Διορθώνω, γιατί δεν είχα χρόνο να εκφραστώ, γιατί με διέκοπταν συνέχεια. Δεν είναι βόθρος, είναι το WC, ένα απαστράπτον WC, μια τουαλέτα, που οι 300 αποπατίζουν», συνέχισε.

«Ο βόθρος είναι αυτός που δέχεται τα λύματα και είναι ο ελληνικός λαός. Ο βόθρος είμαστε εμείς και αυτοί είναι η τουαλέτα από πάνω και πέφτουν στο κεφάλι μας. Και δεν κάνει κανείς τίποτα για να το αλλάξει. Γιατί; Γιατί το Σύνταγμα το απαγορεύει και θέλει αναθεώρηση», κατέληξε.

Νέα συνέντευξη από τον Νίκο Καρβέλα: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός» -Τι είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) ο Νίκος Καρβέλας, με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου του βιβλίου.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη που έγινε viral ξεδίπλωσε εκ νέου σκέψεις του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή των «Δαιμόνων» και τη σχέση που έχει ο ίδιος με τα χρήματα και τη δόξα.

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Καρβέλας για το μιούζικαλ «Δαίμονες»

«Είχαμε κάνει τότε έκκληση στο Υπουργείο… Πολιτισμού και η απάντηση ήταν – όχι αρνητική – … δεν υπήρξε καν. Στην Αγγλία υπήρξαν μιούζικαλ που έκαναν τη χώρα διάσημη σε όλο τον κόσμο μέσα από τα συγκεκριμένα έργα. Στην Ελλάδα αποφάσισαν οι κύριοι του Υπουργείου ότι ο άνθρωπος που έχει γράψει τους «Δαίμονες» είναι αναξιόλογος», θυμάται ο Νίκος Καρβέλας.

«Τότε βάλαμε με την Αννούλα όλα μας τα λεφτά για να την ανεβάσουμε. Χάσαμε όλα τα λεφτά μας και έφυγα για την Αγγλία. Μου την είχε «σπάσει» τρομερά αυτή η χώρα. Το μόνο που αποκόμισα τότε ήταν ότι η Εκκλησία θέλησε να με αφορίσει ως σατανιστή», συμπληρώνει ο συνθέτης.

«Η κριτική τότε για τους «Δαίμονες» ήταν: η μουσική του Νίκου Καρβέλα είναι ένα μπάχαλο και μόνο τσιφτετέλια δεν έχει. Δεν παριστάνω τον σπουδαίο αλλά ήταν μία πολύ σοβαρή υπόθεση μουσικά οι «Δαίμονες». Την αντιλήφθηκαν όλοι οι άνθρωποι που είχαν έρθει από το εξωτερικό, ο πρωταγωνιστής του Phantom of the Opera, ο οποίος γονάτισε κυριολεκτικά μπροστά μου. Ο διευθυντής της όπερας του Μόντε Κάρλο με ρώτησε: μπορώ να σε αγγίξω;», περιγράφει στη συνέχεια ο Νίκος Καρβέλας.

Νίκος Καρβέλας: Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός

«Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Και οι αντισυστημικοί ζουν εντός του συστήματος. Ένας αντισυστημικός ζει εκτός πόλης, στα βουνά. Άρα κι εγώ συστημικός είμαι. Γι’ αυτό κι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αντισυστημικός με πράγματα που μου βγαίνουν αυθόρμητα.

2-3 φορές δούλεψα στη ζωή μου… έκανα τον ”τραγουδιστή”. Να διαγραφεί αυτό από τα πρακτικά, παρακαλώ. Έπαιρνα πολλά λεφτά θυμάμαι και αισθανόμουν τρομερά άσχημα. Πολλές φορές αισθανόμουν απαίσια που νέα παιδιά ερχόντουσαν και άφηναν τόσα λεφτά και στο τέλος εγώ έπαιρνα ένα μάτσο χρήματα», παραδέχεται ο Νίκος Καρβέλας για τις «χρυσές εποχές» της δισκογραφίας.

«Κάποτε αποφάσισα να εμφανιστώ χωρίς λεφτά. Από το Υπουργείο Πολιτισμού μού είπαν ότι υποχρεούσαι να τα πάρεις λόγω των κανονισμών. Τους λέω: εντάξει, πόσο είναι το κατώτατο που μπορώ να πάρω; Μου λένε: 1 ευρώ. Και τους απάντησα: ωραία, βάλτε 1 ευρώ. Ερχόντουσαν άνθρωποι και με «έτρωγαν» στη μάπα να λέω αυτά που έλεγα.

Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά. Κι εγώ το ίδιο έκανα. Το γεγονός ότι έγινα διάσημος ή απέκτησα λεφτά δεν είναι θέμα συστήματος. Πολλοί γίνονται διάσημοι και πλούσιοι. Εγώ δεν έχω καθόλου λεφτά, ποτέ δεν είχα και δεν με ενδιέφερε. Μου αρέσει να έχω λεφτά αλλά, αν μου πεις «ασχολήσου με αυτό», δεν μπορώ». Μια φορά ένα ζευγάρι ήρθε στον Διογένη να με ακούσει και, επειδή είχαν πληρώσει τα μισά από αυτά που είχαν κανονίσει εξ αρχής, ζήτησα από τον μετρ να τους δώσει πίσω τα λεφτά», καταλήγει επί του θέματος ο Νίκος Καρβέλας.

Τι είπε για τις γυναίκες

Ο συνθέτης μίλησε και για τη θέση της γυναίκας και για τους ομοφυλόφιλους εκφράζοντας τις απόψεις του. «Οι θεοί, η ηθική είναι ανδρόπλαστα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα βιάζεται καθημερινά από τον άντρα και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό γιατί το σύμπαν είναι φτιαγμένο από άντρες, το σύνταγμα είναι φτιαγμένο από άντρες. Οι γυναίκες πρέπει να αντιληφθούν κάποια στιγμή το πόσο διασύρονται από τον άντρα. Όλα αυτά που κάνετε και αισθάνεστε τα έχει φτιάξει η ανδρική διάνοια» είπε προτρέποντας τις γυναίκες «να ξυπνήσουν και να αναλάβουν θέσεις εξουσίας».

«Η Εκκλησία έχει κατακρεουργήσει τις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους»

«Κάνω έκκληση στη γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άνδρα που έχουν διωχθεί από την Εκκλησία και τη Δημοκρατία. Η Εκκλησία και η Δημοκρατία έχει κυνηγήσει τη φυσιολογικότητα τόσο πολύ ώστε έχει καρφωθεί ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια. Η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν. Παρα φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται, αυτό θα το πω. Τη σχέση έχουν οι ομοφυλόφιλοι με τον γάμο; Γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία που είναι υπεύθυνη για ό,τι τους έχει συμβεί; Ο άξονας Εκκλησία-Δημοκρατία έχουν κατακρεουργήσει τους ομοφυλόφιλους και τις γυναίκες. Θα έπρεπε να έχουν τόσο μίσος μέσα τους για την Εκκλησία και τη Δημοκρατία που απορώ πώς πάνε και φιλάνε το χέρι της Εκκλησίας και ζητάνε τις ευλογίες της. Σε αυτό θα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και ελπίζω να αναθεωρήσουν».

 iefimerida.gr</a></p>

Σ.γ.:Μια ερώτηση, γιατί βάφει τα νύχια του; Αίρεση είναι κι αυτό;

1 σχόλιο

    • Μαρία Κ. στο 14 Απριλίου, 2024 στις 5:26 μμ
    • Απάντηση

    Ο κάθε βλάκας λέει πάντα την μαλακια του, μην χάσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.