Για εμάς

O Γιώργος Ευαγγελάτος ψυχίατρος παίδων – ενηλίκων, Νευρολόγος και Ψυχαναλυτής της νεο-φροϋδικής σχολής της Κάρεν Χορνάι, πολύ λίγο γνωστής στην στείρα, αδιάφορη και αποστειρωμένη κοινωνική πραγματικότητα, παρέχει ψυχιατρική βοήθεια και συμβουλευτική σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προσωπικές ή οικογενειακές ψυχολογικές και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

Οι γνώσεις του και η εμπειρία τόσων ετών αποτυπώνονται επιτυχώς στο επιστημονικό, συγγραφικό και πολιτικό του έργο, που προβάλλονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Με την ανάπτυξη τούτης της ιστοσελίδας δημιουργεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους αναγνώστες μέσω ερωτήσεων επί ψυχολογικών θεμάτων, στις οποίες απαντά ελεύθερα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Τέλος, στην ιστοσελίδα παρατίθεται το βιογραφικό του, πληροφορίες για τα βιβλία που έχει συγγράψει, η αρθρογραφία του που είναι διαθέσιμη προς σχολιασμό, καθώς και χρήσιμοι σύνδεσμοι.

Στόχος του είναι η επικοινωνία μαζί σας και ο σχολιασμός κάθε προσπάθειας που κάνουμε για την συνειδητοποίηση, την ωρίμανση και την αυτογνωσία όχι μόνο του εαυτού μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Όλοι μαζί να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας μέσα από κοινές δράσεις για την αλλάγη της αποτροπιαστικής πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, ηθικής και πνευματικής μέγκενης που πνίγει σαν επιδημία σύγχρονης πανώλης ολόκληρο το ελληνικό Έθνος από το 1831, από τον θάνατο του Ιωάννη Καποδίστρια, μέχρι τις μέρες μας.