Είναι δυνατόν να διαφωνήσει κανείς με τον καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη; Και το ερώτημα είναι, να πιστέψουμε τα λεγόμενα των κυβερνητικών λοιμωξιολόγων;

Πρόκειται για συνέντευξη (16 Δεκέμβρη του 2017) με τον καθηγητή Παθολογίας, Έρευνας, Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής, στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ των ΗΠΑ, Γιάννη Ιωαννίδη, τον Έλληνα επιστήμονα με τις περισσότερες από 150 χιλιάδες επιστημονικές αναφορές παγκόσμια, που τον κατατάσσει, στους 5 σημαντικότερους σύγχρονους επιστήμονες διεθνώς.

Η συνέντευξη:

http://https://www.youtube.com/watch?v=XL-3P3pF9b4

Ο γιατρός Χαράλαμπος Στρόγγυλος σχολίασε:

Γιατρος ειμαι και ξερω πως φτιαχνονται τα πειπερς π.χ που λενε ποσο βλαβερη ειναι η ακτινοβολια των κινητων και απο την αλλη ποσο καλο κανει. Ημουν παρον σε συνεδριο του Υγεια για τον καρκινο, που ανεδειξε τους διεθνεις στοχους των φαρμακευτικων να μετατραπει το νοσημα σε χρονιο (20 ετη + αφου μονο τετοιες ερευνες χρηματοδοτουν) και μαζι με τις εξατομικευμενες θεραπειες να γινουν οι καρκινοπαθεις εφ ορου ζωης δουλοι. Οσο για τα εμβολια μια απο τα ιδια πληρωνεις γι αυτα που καποτε ηταν υποχρεωτικα απαραιτητα και δωρεαν για να σου προσφερουν τωρα αχρηστα σαν της γριπης και προκαλλω τον οποιο συν. να μου αποδειξει την χρησιμοτητα τους, δωρεαν και σε 16.000.000 τεμ. για ποιο μεγαλες μιζες. Αντε στο διαβολο, ευτυχως που αρρωστησα και δεν υπηραιτω την σαπιλα σας πια. Ουσιαστικσ ολοι οι γιατροι εχουμε γινει υπαλληλοι τους καθε φορα που συνταγογραφουμε, αφου το φαρμακο δεν ειναι κοινωνικο αγαθο αλλα εργαλειο κερδοφοριας, Ουστ.

Ο Νίκος Καράς έγραψε:

Στην χώρα μας μόνο ο κομματικός φίλος μετράει και όχι ο άξιος πραγματικά. Γι αυτό έξω ο άξιος προχωρά σε όλα τα επίπεδα.

O Tony Fablo:
Να σημειωθεί ότι το high index (I.Q.)του καθηγητή Ιωαννίδη σήμερα (21/12/2019) είναι στο 184 και οι αναφορές 225000!
Hassan Muratoglu:
Λοιπον κε καθηγητα, το brain drain συμβαινει γιατι το προτεκτορατο απαγορευεται να αναπτυξει δικη του βιομηχανια και προιοντα υψηλης προστιθεμενης αξιας. Αν γινει αυτο, τα αφεντικα τι θα πωλουν??????? Δεν μπορεις ανθρωπε μου να το καταλαβεις αυτο????
Ευαγγελάτος Γεώργιος:
Σειρά άρθρων στο site: Πως το κατεστημένο προωθεί τα δικά του παιδιά
Ιωάννης Ευσταθιάδης:
Θα αρχίσω, από το τέλος της συνέντευξης. Από πού, βγαίνει το συμπέρασμα ότι είμαστε απρόβλεπτος λαός, και συνεπώς δεν δεχόμαστε ζυγό δουλείας; Επί διακόσια χρόνια, που είναι η χρονική ιστορική διαδρομή του νεοέλληνα, συμβαίνουν τα ίδια και τα ίδια. Πάντα, κάποιο ¨αόρατο¨χέρι μας οδηγεί εκεί που θέλει. Να αναφέρω και τα τετρακόσια και πλέον χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς; Δυστυχώς, πρέπει να πούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο (μας). Ότι κακό μας συμβαίνει, μας συμβαίνει επειδή μας αξίζει. Κανένα κακό δεν μας ήρθε για κάποιον λόγο, που ήταν πέραν των δυνατοτήτων μας και μας κυριάρχησε. Εμείς και μόνο εμείς, ευθυνόμαστε για τα σοβαρότατα προβλήματα, που μας ταλανίζουν εδώ και δύο αιώνες. Σ’ ότι αφορά το υπόλοιπο της συνέντευξης, κατα την γνωμη μου, ο κ. Ιωαννίδης μας είπε ενδιαφέροντα πράγματα, που μας έδωσαν κάποια εικόνα για τα τεκτενόμενα στους χώρους της επιστήμης. Θα ήθελα να σταθώ για λίγο, στην συνεργασία της επιστήμης με τους πανίσχυρους οικονομικουύς παράγοντες οι οποίοι έτσι και αλλιώς παίζουν σημαντικό ρόλο σε πλανητικό επίπεδο και επιπλέον όχι μόνο θέλουν να αυξήσουν την οικονομική τους δύναμη αλλά και να εξουσιάζουν τα κράτη και τα έθνη, διότι μόνο έτσι μπορούν να εξασφαλίσουν την οικονομικοπολιτική ισχύ τους. Όσο η επιστήμη θα συμπεριφέρεται ως να κατέχει την μοναδική αλήθεια και την μοναδική μέθοδο για να την ανιχνεύει, θα έχει την ανάγκη αυτών των ισχυρών οικονομικά κολοσσών, έχοντας την ελπίδα πως θα είναι σε θέση και να συνεργάζεται μαζί τους και ταυτόχρονα να υπηρετεί την αλήθεια και την κοινωνία. Αυτό το – να το πω έτσι- φλερτ με τον οικονομικό πλούτο παράγει τον κίνδυνο σε βάθος χρόνου η επιστήμη να μετατραπεί σ’ έναν πανίσχυρο παρτενέρ της εξουσίας και άρα να γίνει σημαντικός παράγοντας της εξουσίας. Οι επιστήμονες, ίσως πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να δρούν (να σκέπτονται) σαν αυτόνομος χώρος, αλλά έχουν ανάγκη από μία δύναμη που θα τους “καθοδηγεί”. Την σοφία και την φιλοσοφία των πολιτών, έτσι ώστε να μην “παρεκτραπούν”. Βέβαια αυτό, σημαίνει ότι και ή ίδια η κοινωνία πρέπει να αρχίσει να φιλοσοφεί και να συμμετέχει στα κοινά. Σ’ αυτό που λέμε, δημοκρατία.
Ιωάννης Λαζαρίδης:
Οι Έλληνες δεν βρίσκουν ΤΥΧΗ στο εξωτερικό Κε Σαχίνη . Ικανότητες έχουν που τις ξεδιπλώνουν μέσα σε ένα νομικό περιβάλλον πού έχει υποδομές , αξιοκρατία , ειλικρίνεια και αναγνώριση έργου. Χαιρετισμούς από το Ελσίνκι.
Μηλιώκας Φάνης:
Άρα όλοι αυτοί οι καθηγητάδες της ιατρικής που συμβουλεύονται η Εθνική ΕΡΤ και οι μεγαλοσταθμοί τα μεγαλοκάναλα τέτοιοι είναι; Παίζουν το παιχνίδι του κατεστημένου και μιλούν για έναν κορωνοϊό μικρό στιγμα της συνήθους γρίπης όπως λέει ο παρεξηγημένος Κλεάνθης Γρίβας κατατρομοκρατώντας έναν ολόκληρο λαό; Τι να πω;
Ολυμπία Καρά
συγχαρητηρια. Ο συναδελφος μου δρ Ιωαννιδης ξεσκεπαζει το πεπλο της σιωπης των συμφεροντων στην βιοιατρικη ,Εχω κανει ανακοινωση για τα φυλλα της ΕΛΙΑΣ απο το 1995 και το σιωπησαν εως σημερα 2010 που βγαζουνε φαρμακο αποξερα φυλλα ελιας που φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με τα φρεσκα φυλλα , Εμενα με κοροιδευαν τα καναλια ως περιεργη αναξιοπιστη ουσα ΙΑΤΡΟΣ,το 2017 βγηκε ερευνα απο το πανεπ Αθηνων οτι ελεγα την αληθεια ως προς την θεραπευτικη ιδιοτητα της φραπελιας.Στο βιβλιο μου 750 σελιδων με δικαιωνουν 20 καθηγητες Ιατρικης Πολυτεχνειου Φιλοσοφιας και ασθενεις που ειδαν θεραπεια ,Καθηγητρια Διατροφικης Ιατρικης Παρισιων δρ Καραμπατσου Ιφιανασσα Αθανασια 6940 824 658
Φίλια Ντόκου
Παρακαλω πολυ ο πειραματισμός με η χωρίς την θέληση ασθενούς ,τι συνεπάγεται ; Πχ τα φάρμακα τωρα για τον κοροναιο η το κοκτέιλ φαρμάκων που ειναι λύση απελπισίας σε πανδημία την δικαιολογώ !Σε σκλήρυνση κατα πλάκας η χρήση χημειοθεραπείας απο την εμπειρία σας ειναι επιτρεπτή ; Παρακαλω η απάντηση σας ειναι πολυ σημαντική για το πρόβλημα μου ,απο ενα Επιστήμονα του δικού σας βεληνεκούς ! Θα σας είμαι υποχρεωμένη δια βίου 🙏😴
Γιώργος Παπαγεωργίου
Συμπέρασμα: Δεν μπορείς να αποδεχτείς τα συμπεράσματα των Ιατρικών ερευνών, αφού κατά τον Καθηγητή Ιωαννίδη, μόνο το 1% αυτών επιβεβαιώνεται στο δεύτερο πείραμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.