Ο Βόβολης τους ενοχλεί αλλά όχι ο υπαίτιος σκανδάλων Anthony Fauci

Ο γνωστός Anthony Fauci ο σύμβουλος του προέδρου Τραμπ για θέματα υγείας ανακοίνωσε χθες Τετάρτη, ότι προφανώς ο κορωνοϊός να εξελιχθεί σε επιδημία εποχική. Θα φύγει από το βόρειο ημισφαίριο τώρα που θα ανέβη η θερμοκρασία και θα κατέβει στο νότιο.

Dr._Anthony_Fauci

Ο ιός έχει λιπώδες περίβλημα που στις υψηλές θερμοκρασίες ξηραίνεται και πεθαίνει εύκολα ενώ στην υγρή ατμόσφαιρα και στο κρύο αντέχει πολλές ώρες στα σταγονίδια τα οποία εκτοξεύονται από τους φορείς και ασθενείς στα σημεία όπου  επικάθονται .

Γι’ αυτό λοιπόν, επειδή  θα ενδημεί εποχιακά είναι αναγκαίο να ευρεθεί τάχιστα το εμβόλιο. Κλινικές δοκιμές γίνονται από μια αμερικάνικη και μια κινέζικη εταιρεία για το περιβόητο εμβόλιο που θα τις αποδώσει δισεκατομμύρια με τον πανικό που έχει καταλάβει λόγω ΜΜΕ, την ανθρωπότητα για μια ιδιόμορφη γρίπη όπως ο κορωνοϊός. Λέμε δε ιδιόμορφη διότι δεν προειδοποιεί τους φορείς πριν αρρωστήσουν και έτσι διασπείρουν τη γρίπη για τουλάχιστον 15 ημέρες σε άλλους ανύποπτους κι αθώους, οι οποίοι αν έχουν ευάλωτο ανοσοποιητικό ή ανήκουν στις γνωστές ευπαθείς ομάδες τους σκοτώνει.

Το ότι έχει την ιδιαιτερότητα να εγκαθίσταται στους πνεύμονες και να προκαλεί βαριά πνευμονία μας κάνει ιδιαιτέρως καχύποπτους ότι μπορεί να πρόκειται για βιολογικό όπλο με σκοπό αφενός να τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα και να μπει όλη η γη σε καραντίνα, διότι έτσι τα επιβαλλόμενα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα (financial resetting) από την Ελίτ δεν θα προκαλέσουν αντιδράσεις και διαμαρτυρίας τύπου κίτρινων γιλέκων, εφόσον όλοι θα είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Αφετέρου ο πληθυσμός θα αναδιαρθρωθεί με τον θάνατο κατά 56% για τους άνδρες γέροντες και 44% για τις γυναίκες γερόντισσες, οι οποίοι/ες θα πάνε στον Άγιο Πέτρο.

Έτσι τα κράτη θα απαλλαγούν από το οικονομικό βάρος των συντάξεων.

Οι δε εναπομείναντες κάτω των 60 ετών σκλάβοι θα αρκεστούν σε μισθούς για τους οποίους ο οικονομικός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια επιμένει πως στην Ελλάδα δεν θα υπερβαίνουν τα 120 ευρώ μηνιαίως.

Μην ξεχνάτε και το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού από 7,5 δις σε 800.000.000! Δόξα να έχει ο Soros, o Buffet, oι Rothchild, oι Rockfeller, o Bill Gates και η Μelinda του και άλλοι που τους έχουμε ήδη αναφέρει και θα αναρτήσουμε σχετικά άρθρα προσεχώς.

Αυτά μέλλουν να τα δούμε και μακάρι να πέφτουμε έξω!

Φαίδων Βόβολης

Κάτι τέτοιες απόψεις έγραψε ο Φαίδων Βόβολης και κατηγορήθηκε από τον ΙΣΑ ότι  όσα λέει γίνονται είτε κακόβουλα είτε για λόγους προσωπικής προβολής και ο Ιατρικός Σύλλογος θα κινηθεί πειθαρχικά και ποινικά εναντίον του.

Δηλαδή ο Anthony Fauci έχει το απρόσβλητο όταν μας λέει “αν δεν εμβολιαστείτε  σε ένα με ενάμιση χρόνο όταν θα βγει το εμβόλιο θα πεθάνετε στην επόμενη επιδημία του χρόνου το χειμώνα;”

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.