Ξεκινάμε το τσιπάρισμα από τη μάσκα και έπεται συνέχεια…

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

Τσιπαρισμένη μάσκα

Στο παρακάτω βίντεο αυτός εξιστορεί την προσωπική του περίπτωση και τους φόβους του ότι τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα και θα μπαίνουν μέσα στα σπίτια να σε υποχρεώσουν να φοράς την μάσκα  για το λόγο αυτό  αναγκάστηκε ο ίδιος  να αφήσει την πόλη που έμενε αφού τον εκβίαζαν στην δουλειά του να φόρα μάσκα ενώ δεν μπορούσε γιατί είχε άσμα και πνευμονολογικά προβλήματα έχασε την δουλειά του και το σπίτι του και μετακόμισε σε άλλη περιοχή σε σπίτι φιλών  αλλά το πιο ενδιαφέρον στη διήγηση του  είναι ότι αποκαλύπτει πώς θα ενσωματώνουν ένα μικρό-τσιπάκι – κομπιούτερ στις μάσκες που θα φοράμε έτσι ώστε να μπορούν να μας ελέγχουν στα πάντα ακόμα και στην αναπνοή μας
Σώσον Κύριε τον λαόν σου. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It Has Begun !!! Legal Eviction from Their Home for Not Wearing Mask ~ Sam & Amy’s Terrifying Story
Ξεκινησε !!! Νομική έξωση από το σπίτι τους επειδή δεν φορούν μάσκα ~ Η τρομακτική ιστορία του Sam & Amy
Μάσκες προσώπου που ανάβουν κάτω από έναν σαρωτή εάν έχετε coronavirus βρίσκονται σε εξέλιξη και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό μολυσμένων ατόμων σε αίθουσες αναμονής νοσοκομείου και αεροδρόμια
• Οι αισθητήρες στις μάσκες μπορούν να ανιχνεύσουν σημάδια του ιού στο σάλιο μετά από τρεις ώρες
• Όταν εντοπίζουν τον ιό, η μάσκα εκπέμπει μια πολύ αχνή λάμψη φθορισμού
• Αυτή η λάμψη μπορεί στη συνέχεια να ληφθεί από φθηνούς σαρωτές χειρός που ονομάζονται φθοριόμετρα
• Οι προγραμματιστές των μάσκας ελπίζουν να τους προετοιμάσουν για διανομή στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά λένε ότι έχουν μια μικρή ομάδα, οπότε μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από αυτό
• αιθέρια μάσκα που εκπέμπουν μια λάμψη φθορισμού εάν έχετε coronavirus αναπτύσσονται και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού, ισχυρίζονται οι προγραμματιστές του.
• Ερευνητές από το MIT και το Harvard εργάζονται για την προσαρμογή μιας τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 2016 για γρήγορη και φθηνή ανίχνευση σημείων του ιού Zika
• Ενσωματώνουν αισθητήρες στις μάσκες που αφήνουν μια λάμψη που είναι πολύ αχνή για να το δει με γυμνό μάτι, αλλά μπορεί να ληφθεί με έναν φορητό σαρωτή.
• Επί του παρόντος, ο έλεγχος περιλαμβάνει τη λήψη δειγμάτων από τη μύτη και το πίσω μέρος του λαιμού και στη συνέχεια την αποστολή τους σε εργαστήριο για ανάλυση – αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες
• Αντίθετα, ο αισθητήρας μάσκας προσώπου θα μπορούσε να επιστρέψει ένα αποτέλεσμα εντός τριών ωρών από κάποιον που φορούσε τη μάσκα του, λένε οι συγγραφείς της μελέτης.
• Ο Collins και η ομάδα του λένε ότι έχουν προσαρμόσει την τεχνολογία του 2016 για τον εντοπισμό του SARS, της ιλαράς, της ηπατίτιδας C και της γρίπης, και τώρα εργάζονται για τον εντοπισμό του COVID-19.
• Οι αισθητήρες μπορούν να ενσωματωθούν σε χαρτί, χαλαζία ή πλαστικό και σε ξηρό κατάψυξη γενετικό υλικό στο ύφασμα που παραμένει σταθερό σε θερμοκρασίες δωματίου για μήνες.
• Στη συνέχεια ενεργοποιούνται από την υγρασία που προέρχεται από την αναπνοή καθώς κάποιος φοράει τη μάσκα. το σάλιο ή η βλέννα με τον ιό συλλέγονται και δίνουν θετική ένδειξη.
Αυτό στη συνέχεια ενεργοποιεί το λαμπερό λαμπτήρα φθορισμού που μπορεί να ληφθεί από σαρωτές γνωστούς ως φθοριόμετρα.
• Ένα φθοριόμετρο κοστίζει περίπου 1 £ για να αγοράσει σύμφωνα με τον Collins, ο οποίος λέει ότι θα μπορούσε να φέρεται χύμα και να χρησιμοποιείται στους περισσότερους δημόσιους χώρους όπου μπορεί να συγκεντρωθούν μεγάλες ομάδες μετά το τέλος των μέτρων κλειδώματος.
• Η ομάδα λέει ότι βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να επιδείξουν το πρώτο πρωτότυπο σε λίγες εβδομάδες, πριν ξεκινήσουν δοκιμές σε πραγματικό κόσμο.
• Θα πρέπει να δοκιμάσουν τη μάσκα σε επιβεβαιωμένους ασθενείς με κοροναϊό για να διασφαλίσουν ότι λαμβάνουν τακτικά θετικές ενδείξεις πριν από την ευρύτερη διάδοση.
• «Καθώς ανοίγουμε το σύστημα διαμετακόμισης, θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι χρησιμοποιείται σε αεροδρόμια καθώς περνάμε από ασφάλεια, καθώς περιμένουμε να φτάσουμε σε αεροπλάνο», δήλωσε ο Collins στο Business Insider.
• «Εσείς ή εγώ θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε στο δρόμο από και προς την εργασία. Τα νοσοκομεία θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για τους ασθενείς καθώς μπαίνουν ή περιμένουν στην αίθουσα αναμονής ως προκαταρκτική εξέταση του ποιος έχει μολυνθεί ».
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ της 3 Αυγούστου 2020
ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/blog-post_111.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.