Θέλετε δεν θέλετε θα εμβολιαστείτε και τελικά θα υποταχθείτε στη θέληση της άρχουσας τάξης του Διαβόλου λαέ μαζοπολτέ!

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – Η ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΛΑΣΗ»(Βίντεο)

Η κανονικότητα επιστρέφει μόνο όταν εμβολιάζουμε σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο τον πληθυσμό »Ο Bill Gates ανατριχιαστικό (VIDEO)

Αυτό το ανατριχιαστικό βίντεο του Bill Gates κάνει τους γύρους ξανά σήμερα.
Ο Μπιλ Γκέιτς είπε στους Financial Times, «Δεν έχετε επιλογή… Η κανονικότητα επιστρέφει μόνο όταν εμβολιάζουμε σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο τον πληθυσμό».
Για τη γρίπη του κοροναϊού.
Ο Μπιλ Γκέιτς λέει ότι η λήψη του VAXXed ΔΕΝ είναι η επιλογή σας.

Σημείωση: Ο Μπιλ Γκέιτς χρησιμοποιεί μια τεχνική από την κυβερνητική μελέτη Yale για να πείσει τους Αμερικανούς να κάνουν τον εμβολιασμό του.
Ακολουθεί η πλήρης συνέντευξη με τους Financial Times στις 9 Απριλίου 2020.
Αυτό ήταν λίγες μόνο εβδομάδες μετά το κλείσιμο των ΗΠΑ λόγω της γρίπης του κοροναϊού.

Gates on the Covid-19 vaccine: «You Don’t Have A Choice»

Brother Nathanael-εβραϊκά νέα

Brother Nathanael – Real Jews News Aug 4, 2020

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: Χρήσιμοι ηλίθιοι για να συμμετάσχουν στο εικονικό ερευνητικό έργο.
«Θέλετε να μας βοηθήσετε;
Δεν μπορούμε να σας πληρώσουμε, ωστόσο, υποσχόμαστε ότι θα είστε πρώτοι στη σειρά όταν πρόκειται να δηλητηριάσει το κοινό.
Γεια σας, θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα ερευνητικό έργο για να κρίνετε την προθυμία του κοινού να εξαπατηθεί, να εξαναγκαστεί, να γελοιοποιηθεί ή να ντροπιασθεί να πάρει ένα από τα άχρηστα εμβόλια μας; Εάν ναι, θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί σας».

Ετοιμάζουμε μια δοκιμή για να προσδιορίσουμε τον καλύτερο τρόπο για να πείσουμε το κοινό να δηλητηριαστεί. Μεταξύ των προσεγγίσεων που εξετάζουμε είναι η χρήση ενοχής, αμηχανίας και θυμού, καθώς και κατηγορώντας όποιον δεν συμβαδίζει με το πρόγραμμά μας ότι είναι ανίδεος, εγωιστής και δειλός.
Θέλετε να μας βοηθήσετε;
Δεν μπορούμε να σας πληρώσουμε, ωστόσο, υποσχόμαστε ότι θα είστε πρώτοι στη γραμμή όταν δηλητηριάζει το κοινό.

Εάν φοράτε μάσκα προσώπου κατά την οδήγηση ή ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας, θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί σας.
Εάν έχετε συνηθίσει ποτέ τον γείτονά σας για φτέρνισμα ή καλέσατε το 9-1-1 για να αναφέρετε συμπολίτες που δεν ζουν σε φόβο, ίσως να είστε ο ιδανικός υποψήφιος μας.
Καλέστε τώρα, οι χειριστές αναμένουν: 555-προβατάκια. Δεν απαιτείται εμπειρία ή νοημοσύνη.

«Η Μελβούρνη έχει γίνει μια ζωντανή κόλαση».

Οι σατανιστές ιδρύουν αστυνομικό κράτος στη Μελβούρνη

Πόσο εύκολα εξαφανίζεται το καπλαμά του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

«Η Μελβούρνη έχει γίνει μια ζωντανή κόλαση, όχι λόγω του ιού (ο οποίος είναι ακόμα ήπιος), αλλά λόγω της απελευθέρωσης ενός κοσμικού αστυνομικού κράτους.»

Μόνο ένα άτομο ανά νοικοκυριό, ανά ημέρα, μπορεί να φύγει από το σπίτι (συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων). Δεν μπορώ να πάω περισσότερο από 3 μίλια από το σπίτι σας. Ο στρατός βρίσκεται στους δρόμους πρόστιμο / σύλληψη ανθρώπων.

Ελπίζουμε οι κάτοικοι της Μελβούρνης να ψηφίσουν τους υπεύθυνους πολιτικούς και να συμμετάσχουν σε μια φορολογική εξέγερση.

Η Μελβούρνη, αυτή η ένδοξη πόλη στην πολιτεία της Βικτώριας στην Αυστραλία, μου έδωσε μερικές από τις καλύτερες μέρες ταξιδιού της ζωής μου κατά τη διάρκεια δύο ξεχωριστών ταξιδιών το καθένα που διαρκεί μια ολόκληρη εβδομάδα.

Ένας χαρούμενος, πολιτισμένος, πολύ μορφωμένοι άνθρωποι ζουν εδώ μέσα σε μοντέρνα αρχιτεκτονική, εμπνευσμένες γέφυρες και φυσική ομορφιά, ένα μέρος όπου ακόμη και η αστυνομία είναι ευγενική, και όταν τους ζητάτε οδηγίες, απαντούν με χαμόγελο και όταν λέτε ευχαριστώ , λένε «Μην ανησυχείτε.»

Τώρα υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες στη Μελβούρνη.

Ο πρωθυπουργός επέβαλε ένα φαύλο αστυνομικό κράτος χωρίς προηγούμενο στην ιστορία αυτής της χώρας. Το όνομά του είναι Dan Andrews (ένα γλυκό όνομα που κρύβει τον τύραννο που έχει γίνει), και κάνει tweets εικόνες κενών δρόμων για να καυχηθεί για το τι έχει επιτύχει στο όνομα της καταστολής ενός ιού.

Η γραμμή του Τακίτου για τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία έρχεται στο μυαλό: «Όπου κάνουν έρημο, την αποκαλούν ειρήνη.»

Η Αυστραλία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει νόμο ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι κακοί ο ένας στον άλλο. Τώρα φιλοξενεί μια από τις πιο κακές κυβερνήσεις του κόσμου.

Η Μελβούρνη είχε δημιουργήσει ξενοδοχεία καραντίνας για άτομα που φτάνουν από το εξωτερικό ή επιστρέφουν από κρουαζιέρες. Θα περάσουν 14 μέρες σε απομόνωση για να καθαριστούν από πιθανή μόλυνση. Τότε όλα θα είναι εντάξει. Υπήρχε ένα πρόβλημα: ο ιός της εξυπνάδας διέφυγε.

Ως αποτέλεσμα, η υπερηφάνεια ενός έθνους για την καταστολή του ιού μετατράπηκε σε πανικό και πλήρες κλείσιμο. Τα εσωτερικά σύνορα είναι σφραγισμένα. Και η Μελβούρνη έχει γίνει μια ζωντανή κόλαση, όχι λόγω του ιού (ο οποίος είναι ακόμα ήπιος), αλλά λόγω της απελευθέρωσης μιας κοροϊκής αστυνομικής πολιτείας.

Γνωστοί συνόψισαν την κατάσταση:

Η αστυνομία μπορεί τώρα να εισέλθει στο σπίτι καθενός χωρίς ένταλμα.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας 8:00 μ.μ.

1.652 $ πρόστιμο αν είναι έξω χωρίς «έγκυρο λόγο» – ένα ποσό αυξάνεται την ημέρα

Δεν μπορώ να επισκεφθώ καμία οικογένεια ή φίλους. 200 $ πρόστιμο χωρίς μάσκα (υποχρεωτικές μάσκες ανά πάσα στιγμή).

Μπορεί να ασκείται μόνο μία φορά την ημέρα, για έως και 1 ώρα.

Μόνο ένα άτομο ανά νοικοκυριό, ανά ημέρα, μπορεί να φύγει από το σπίτι (συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων).

Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα από 3 μίλια από το σπίτι σας.

Οι γάμοι είναι παράνομοι. Χωρίς συγκεντρώσεις οποιουδήποτε μεγέθους.

Ο στρατός είναι στους δρόμους πρόστιμο / σύλληψη ανθρώπων.

«Από τις 21 Μαρτίου, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 193.740 επιτόπιοι έλεγχοι από την αστυνομία σε όλη τη Βικτώρια.»

Οι διαμαρτυρίες / ακτιβισμός είναι παράνομες. άνθρωποι έχουν ήδη συλληφθεί για ειρηνικές συγκεντρώσεις.

Τα μέσα ενημέρωσης είναι πολύ προκατειλημμένα, καλεί τους διαδηλωτές «δεξιές συνωμοσίες» και δεν επιτρέπει τη συζήτηση για το εάν αυτά τα κλειδώματα είναι σωστά ή όχι.

Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι τέθηκαν υπό κατ ‘οίκον περιορισμό και δεν μπόρεσαν να φύγουν για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ λόγο, με τρόφιμα που παραδόθηκαν από τον στρατό, οδηγώντας σε τρομερά επίπεδα προσωπικού τραύματος.

Η Αυστραλία δεν θα απελευθερώσει πόσα πρόστιμα έχουν εκδώσει, αλλά μια ειδησεογραφική έκθεση της ABC αναφέρει ότι έχει ξεπεράσει τα 5,2 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής.

Οι δρόμοι της Μελβούρνης είναι άδειοι, ακόμη και σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων + ατόμων. Οι άνθρωποι είναι ΕΥΤΥΧΟΙ ο ένας στον άλλο, όλοι είναι κανιβαλιστικοί με τους γείτονές τους (καλεί την αστυνομία να αναφέρει κάποια παραβίαση των κανόνων και να γυρίζει ο ένας τον άλλον σαν σοσιαλιστική κόλαση).

Πινακίδες έξω στο δρόμο που γράφουν με κεφαλαία γράμματα: «ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; Μείνετε στο σπίτι.» Αισθάνονται εξαιρετικά καταπιεστικά σαν να μας φωνάζουν από μια πολύ καταπιεστική κυβέρνηση.

Ο Βικτωριανός πρωθυπουργός Ντάνιελ Άντριου δείχνει πλήρη και περιφρόνηση για εμάς, συνεχώς μας κατηγορεί. Κατηγόρησε τα παιδιά (ναι, πραγματικά) ότι δεν το έλαβε αρκετά σοβαρά. Κάθε ευκαιρία που παίρνει, μας λέει ότι είναι δικό μας λάθος ο ιός εξαπλώνεται (παρόλο που αυτό κάνουν οι ιοί – εξαπλώνονται).

Όπως οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη, η Μελβούρνη θα πρέπει να φτάσει σε ασυλία κοπαδιών από το C-19 κάποια στιγμή. Εκείνοι που αρνούνται ότι διακινδυνεύουν όχι μόνο την ελευθερία και την υγεία αλλά και τον ίδιο τον πολιτισμό.

Ίσως τα άλλα κράτη της Αυστραλίας να παρατηρήσουν την καταστροφή στη Βικτώρια και να μάθουν να ακολουθούν άλλο δρόμο όταν ο ιός φτάσει για πρώτη φορά στην επικράτειά τους, όπως σίγουρα θα το κάνει. Οι κλειδαριές δεν είναι επιστήμη. είναι βιαιότητα.

Κλαίνε για την κάποτε μεγάλη πόλη της Μελβούρνης σήμερα. Μπορεί να υπάρχει δικαιοσύνη. Και μπορεί η μελλοντική πολιτική ηγεσία της να του δοθεί κάποιο μέτρο αξιοπρέπειας και σοφίας.

Υπάρχουν πολλά μέρη σε αυτόν τον κόσμο που έχουν όμορφα τοπία και όμορφες κατασκευές, αλλά συχνά έχουν μερικούς από τους πιο άψυχους και παρανοϊκούς ανθρώπους που ζουν σε αυτά. Η Μελβούρνη, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι χώρα των Green Party και η ατζέντα τους ήταν πάντα αντικοινωνική και αντι-καταναλωτική. Η ατζέντα COVID είναι η ατζέντα των πράσινων κομμάτων για τα στεροειδή. Το τελικό τους παιχνίδι είναι ένα ολοκληρωτικό κράτος που διευθύνεται από το σούπερ παγκοσμιοποιημένο κράτος, όπου ο γενικός πληθυσμός θα είναι για πάντα υπό πλήρη έλεγχο και επιτήρηση. Είναι απλά λυπηρό να βλέπεις πόσο εύκολα πολλοί άνθρωποι επιβεβαίωσαν αυτήν την τυραννία χωρίς πολύ οργανωμένη αντίσταση.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ:http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bb-%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%84%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%83-%ce%b1%cf%86%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%cf%80/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.