Επιτέλους μια ειλικρινής και τίμια απάντηση για τη γένεση της ομοφυλοφιλίας.

Τόσο καιρό αναπτύσσουμε την άποψη του Μιλτιάδη Σοκαρίδη για τη γένεση των σεξουαλικών διαστροφών και δη της ομοφυλοφιλίας. Έχουμε μιλήσει με στεντόρεια φωνή για τη σαρκοβόρα μάνα, για τον παθητικό πατέρα,  για τον αυστηρό, ευνουχιστή πατέρα και άλλες παραλλαγές στη συμπεριφορά των γονέων προς τα παιδιά τους και ουδείς δίνει σημασία.

Αντίθετα, σύμφωνα με τη θεωρία των παραθύρων του Overton, γίνεται ολοένα πιο αποδεκτή και επιβάλλεται η άποψη που συμφέρει στη ΝΠΤ και στις διεστραμμένες αντιλήψεις της Παγκοσμιοποίησης, ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι εξ ολοκλήρου φυσιολογικό. Τόσο φυσιολογικό όσο και η άποψη ότι τα ψάρια μπορούν να ζήσουν στην ξηρά αρκεί να αναπνέουν με τα βράγχια τους οξυγόνο.

Συμφωνούμε απόλυτα και σαν επιστήμονας και σαν λογικός άνθρωπος με την άποψη του επισκόπου Μόρφου, ο οποίος όπως αποκαλύπτει, μεταδίδει την φωτισμένη έμπνευση του μακαριστού οσίου Πορφυρίου ότι ομοφυλοφιλία οφείλεται στη διαταραγμένη σχέση των γονέων τόσο μεταξύ τους όσο και σε σχέση με το παιδί τους…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Σάλο προκαλούν διεθνώς οι αναφορές του Μητροπολίτη Μόρφου για τα «αίτια» της ομοφυλοφιλίας

Ο μητροπολίτης Μόρφου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι αναφορές του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους και οι «επιστημονικές εξηγήσεις» του για τα «αίτια» της ομοφυλοφιλίας.

Οι δηλώσεις του Μόρφου έγιναν αντικείμενο αναφοράς στη βρετανική εφημερίδα Metro, η οποία αναφέρει πως δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι το πρωκτικό σεξ συνδέεται με την ομοφυλοφιλία.

Ακόμη, η γνωστή ιστοσελίδα UNILAD σημειώνει ότι με βάση έρευνα της εφημερίδα «Parikiaki», οι Κύπριοι δεν αποδέχονται τους ομοφυλόφιλους.

Επίσης, η ιστοσελίδα gaystarnews.com, η οποία ασχολείται με θέματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αναφέρει ότι από το σύνολο 49 ευρωπαϊκών χωρών, η Κύπρος κατατάσσεται 33η όσον αφορά τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Ο Μητροπολίτης, σε ομιλία του στη Λευκωσία, μίλησε για την ομοφυλοφιλία, υποστηρίζοντας ότι ο Γέροντας Πορφύριος, του είχε πει πως σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας.

ΠΗΓΗ: https://politis.com.cy/politis-news/kypros/viral-diethnos-eginan-oi-anafores-toy-mitropoliti-morfoy-gia-ta-aitia-tis-omofylofilias/?fbclid=IwAR01jBQqQZov7CaBteYF9aEmMp6Lv_VreZ73Y7F7H9LS1SH-qIIyldAVGXs

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.