Φτωχό κορίτσι λυπάμαι πολύ, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω!

Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ! ΔΕΝ συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες… ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Έχοντας περάσει ουκ και ολίγα, μόνο η αίσθηση της πιθανής δολοφονίας της μητέρας της με υπνωτικά και ηρεμιστικά να την συνοδεύει, είναι αρκετά να την κάνουν να αναπτύξει φοβίες. Επίσης στους πλούσιους είναι πολύ συχνή η υποψία ότι οι άλλοι, οι πέριξ, δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτούς αλλά μόνο για τα λεφτά τους και ψάχνουν να βρουν τρόπους να τους εκμεταλλευτούν. 

 

Αποκαλύψεις για την ζωή της Αθηνάς Ωνάση έκανε ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως η διάσημη κληρονόμος δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με το καλημέρα» ο δικηγόρος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα, αλλά και τις πολλές φοβίες της Αθηνάς Ωνάση, που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στην επικαιρότητα για τον χωρισμό της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους, καθώς φοβάται όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει 24 φρουρούς, οκτώ για κάθε οκτάωρο της ημέρας, ενώ παρακολουθεί αγώνες ιππασίας πίσω από φιμέ τζάμια.

Σημείωσε πως δεν θέλει να κάνει παιδί γιατί φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Τόνισε επίσης πως δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια.«Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

https://www.youtube.com/watch?v=HsmnE7plbBs

Κι όμως οι φοβίες αντιμετωπίζονται χωρίς φάρμακα κυρίως με την γνωσιακή-συμπεριφορική μέθοδο και μια βαθύτερη ψυχοδυναμική-ψυχαναλυτική προσέγγιση για να γίνει το κορίτσι ενήμερο, συνειδητοποιημένο ως προς το τεράστιο βάρος που κουβαλά από τη γέννησή της και μόνο φέρνοντας το όνομα Ωνάση και όλη το ιστορικό των προγόνων που τη συνοδεύει. Ας μην ξεχνάμε και του πατέρα της Ρουσώ τις ιδιαιτερότητες. Για να συμβούν όμως όλα τα πιο πάνω χρειάζεται πολύς κόπος τόσο από μέρους της όσο κι εκ μέρους του ειδικού που θα την αναλάβει.Κι ένα κορίτσι που ασχολείτει για να ξεπρνάει τις ατέλειωτες ώρες άγχους, έντασης, μίσους, τις φοβίες και τα αρνητικά της αισθήματα για τους ανθρώπους ιδίως τους Έλληνες, με την ιππασία και τα άλογα, είναι πολύ αμφισβητίσιμο αν έχει τις αναγκαίες προϋποθέσεις να ψαχθεί και να συνειδητοποιήσει την ουσία της.
Τις πληροφορίες για την Αθηνά Ωνάση τις βρήκαμε στον www.parlapipas.gr/24-4-2018
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 σχόλια

    • Μαρια Κ. στο 29 Απριλίου, 2018 στις 8:22 μμ
    • Απάντηση

    Και τωρα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να εκοβα πολυ κοντα τα μαλλια μου σαν νεοσυλλεκτος φανταρος, να ξεκινουσα να φοραω σωβρακα και αντρικα πουκαμισα κι επειτα να ξεκινουσα σ’ενεσεις τεστοστερονη σε χαμηλες δοσεις. Αλλα αυτο σιγουρα θα ηταν καταστροφη για μενα τωρα αυτην την περιοδο. Πρωτα, θελω οπωσδηποτε να κανω δικη μου οικογενεια και μετα να ξεκινησω αυτη την διαδικασια αλλαγης φυλου απο τη μεση και πανω.Τωρα ειμαι 33χρονων, σε καμια δεκαρια χρονια, δηλαδη στα 43 μου θα προχωρησω σε διαδικασια αλλαγης φυλου απο τη μεση και πανω!!!

    1. Δεν θα το κάνεις πριν μεγαλώσουν τα παιδιά σου και το τελευταίο φτάσει τουλάχιστιν τα 15 του χρόνια

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.