Άμεση αντικατάσταση του Σταμάτη Κριμιζή ιαι των λοιπών αποχωρησάντων

Οι διευθύνοντες τα κοινά γνωρίζουν πως οι άνθρωποι είναι θνητοί και πεθαίνουν ενώ το κράτος είναι αθάνατο, κι έχει συνέχεια (εκτός αν καταλυθεί και υποστεί γενοκτονία) κι έτσι αμέσως αντικατάστησαν τον Σ. Κριμιζή και όσους παραιτήθηκαν μαζί του με άλλους. Βέβαια αιώνια και ιστορικά αποδεδειγμένα, οι ηγέτες λησμονούν ότι και οι ίδιοι είναι θνητοί. 

Τώρα ως προς τους αντικαταστάτες, πάντα θα υπάρχουν άλλοι για να αντικαταστήσουν, θα είναι όμως ίδιας αξίας; Αυτό μέλλει να αποδειχθεί:

Έτσι εκ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωση εκδόθηκε το πιο κάτω δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, υπέγραψε σήμερα το διορισμό νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ) και την ανάθεση νέων καθηκόντων σε νυν μέλη του ΔΣ για την κάλυψη κενών που προέκυψαν.

Αναλυτικά:

  1. Στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΔΟ διορίζεται ο Χριστόδουλος Πρωτοπαππάς, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δορυφορικών Οργανισμών (ESOA).
  2. Στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού διορίζεται ο Πλωτάρχης Γεώργιος Μαντζούρης, Επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Λέκτορας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Έχει συμμετάσχει στην κατασκευή και εκτόξευση μικροδορυφόρων και σε πλήθος μελετών και ερευνών σχετικά με το Διάστημα.
  3. Σε θέσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΔΟ διορίζονται ο Κωνσταντίνος Σταυρινίδης, Μηχανικός-Αεροναυπηγός και πρώην Τεχνικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) και ο Αντώνιος Πασχάλης, Καθηγητής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η απόφαση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, έχει αποσταλεί προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.