Τι να ψηφίσω; Ένας μπούσουλας να ψηφίσεις σωστά μέσα στη Βαβυλωνία των προεκλογικών εξαγγελιών μπλα-μπλα-μπλα!

Αν και είναι πρόωρο, εφόσον είσαι αφυπνισμένος, βάλτο καλά στο μυαλό σου και μη ξεχνάς, αντίθετα μετέφερε και στους άλλους, τους εξίσου δραστήριους και αφυπνισμένους,  τα παρακάτω: 

Σκέψου ότι η ψήφος σου είναι ιερή, οφείλεις να την αξιοποιήσεις σαν ιερό θησαύρισμα για τους προγόνους σου, τους νεκρούς που πέθαναν για την πατρίδα και τις μελλοντικές γενεές. Αυτοί θα μας κρίνουν και προ και μετά θάνατον

Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν πολλά μικρά αντινεοταξικά κόμματα θα μας πλησιάσουν για να ζητήσουν την ψήφο μας .
Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι οι εκλογές είναι στημένη φαρσοκωμωδία και η Νέα Τάξη θα εμποδίσει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ όποιον τίμιο πλησιάσει στην εξουσία μέσω εκλογών .

Ενδέχεται όμως να κάνω και λάθος αν και σ’ όλη τη ζωή μου αυτό γινότανε. Γι’ αυτό ΚΑΠΟΙΟ κόμμα θα πρέπει να διαλέξω .
Επειδή δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τις εκατοντάδες σελίδες προεκλογικών εξαγγελιών δεκάδων κομμάτων, θα ψηφίσω όποιο κόμμα βάλει ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ πάνω στο πρόγραμμά του τις τρεις παρακάτω εξαγγελίες :

1) Θα καταργήσω κάθε είδους οικονομική επιβάρυνση για όσους βάζουν υποψηφιότητα στις εκλογές ( παράβολα, ψηφοδέλτια ) . Έτσι ανοίγει τον δρόμο της πολιτικής για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ .

2) Μόνο τα θέματα Άμυνας και Εξωτερικής πολιτικής θα απασχολούν την κυβέρνηση των Αθηνών ( επειδή απαιτούν ταχύτητα, μυστικότητα και εξαιρετικές ικανότητες ) . Όλα τα υπόλοιπα θέματα ( Αστυνόμευση, Δικαιοσύνη, Υγεία, Συντάξεις, Παιδεία ) θα είναι στην αρμοδιότητα των Δήμων και των Νομαρχιών . Έτσι κόβεις τα πόδια της Νέας Τάξης . Διότι η Νέα Τάξη ζει όπου υπάρχει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ : Όλα τα θέματα να τα χειρίζονται 300 ηλίθιοι και 20 πουλημένοι στην Αθήνα .

3)Έχω προσωπική σχέση με άνθρωπο ταπεινό, που τον ξέρω από την ενορία μου. Είναι πρόσωπο αμέτοχο στα τερτίπια και ρουσφέτια των πολιτικών, τίμιο, γνήσιο και αυθεντικό στη δουλειά του, ξέρω ότι κοινωνεί και εξομολογείται, είναι μετρημένος, ταπεινός, δεν βρίζει αλλά προσεύχεται ο Θεός να ευλογήσει την Ελλάδα μας. Δεν έχει σχέση με κανένα από τα κόμματα εξουσίας και μόνη του φιλοδοξία είναι να επικρατήσει η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και η ΟΥΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ με την ορθόδοξη έννοια.

Περισσότερα: Τόσες αναρτήσεις έχω κάνει επ’ αυτού του θέματος, ψάξε το και θα βρεις τις απαντήσεις

Υ/Γ: Αν συμφωνείς με τα παραπάνω δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 σχόλια

  1. Εσεις σ’αυτες τις εκλογες βαζετε υποψηφιοτητα για δημοτικος συμβουλος? Με ποιον υποψηφιο δημαρχο?

    1. Με κανένα. Θεωρώ ότι σημασία έχει να παλέψεις για την κεντρική κυβέρνηση κι όχι για τα παρακλάδια των παρακλαδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.