Η ΖΩΗ αποφασισμένη να πετάξει στ α σκουπίδια τα σάπια υπολείμματα του δικομματισμού. Ζητάει από όλους τους Έλληνες να ενωθούν μαζί της αγωνιστικά και να εγκαταλείψουν οριστικά τον καναπέ!

«Οι ευρωεκλογές που θα γίνουν σε τέσσερις μέρες, είναι η πρώτη μας μάχη. Και πηγαίνουμε σε αυτή τη μάχη με το χαμόγελό των υποψηφίων των μελών και των εθελοντών της Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε απόψε κατά τη διακαναλική συνέντευξή της, η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου .

«Εκείνο που οι πολίτες μας δίνουν απλόχερα στα μέρη που πηγαίνουμε, είναι η εμπιστοσύνη, το χαμόγελό τους και η προσδοκία, πως ήρθε η ώρα να κάνουμε την παρέμβαση των πολιτών πραγματικότητα, να υπερασπιστούμε τη ζωή μας το παρόν και το μέλλον μας και την αξιοπρέπεια μας» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Η Πλεύση Ελευθερίας δημιουργήθηκε για να είναι, και είναι, η επιλογή για την οποία οι πολίτες αξίζουν και δικαιούνται να έχουν. Το σύνθημά μας είναι ‘δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Κοιτάμε μπροστά’. Θέλουμε να ενώσουμε την κοινωνία και τους πολίτες. Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώνουμε με τα παλαιοκομματικά μοντέλα, με την σάπια πολιτική όπως την ξέραμε, και να πάμε μαζί μπροστά, για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

«Απευθυνόμαστε στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που δεν βολεύονται, δεν εκφράζονται και δεν συμφωνούν με αυτό που συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την παραβίαση του «Όχι» του δημοψηφίσματος, το πραξικόπημα που έγινε, σε βάρος της βούλησης και της εντολής του ελληνικού λαού».

http://https://www.youtube.com/watch?v=0IJXapJyvsI

Συνεχίζοντας η κ. Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε «προδοτική» την Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί, όπως υποστήριξε, με αυτήν παραχωρήθηκε η Ιστορία και η ταυτότητα μας, «που είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν επιτρέπεται κανείς, ούτε να παζαρεύει, ούτε να εκχωρεί».

Τέλος, σε περίπτωση που οι πολίτες εμπιστευτούν την Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα δεσμεύεται για τις παρακάτω δέσμες ενεργειών:

-«Να θέσουμε το ζήτημα της κατάλυσης της δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας από τα όργανα της ΕΕ, μέσα από την επιβολή των μνημονίων και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

-Να προβούμε σε έννομες ενέργειες, προκειμένου να ελεγχθούν οι παράγοντες που συνέπραξαν στο πραξικόπημα του 2015. Σ.γ.: Ημεδαποί και αλλοδαποί

Θα ζητήσουμε την πλήρη δημοσιοποίηση των εγγράφων από τα οποία προκύπτει η παρέμβαση της ΕΚΤ και της Κομισιόν στη δημοκρατία στη χώρα μας. Θα ζητήσουμε την άμεση αποκατάσταση των ατομικών, κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών δικαιωμάτων των πολιτών».