ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΤΗΝ Νέα Τάξη Πραγμάτων τεκνά ΤΗΣ ΝΔ & ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Κ Ο Λ Λ Α Τ Ο ΔΑΓΚΩΤΟ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Είναι η άποψη του Διόδοτου και δεν πέφτει έξω. Κατά μας, ψηφείστε μόνο μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. Τον Δημήτρη Κολλάτο τον ψηφίσαμε και στο παρελθόν επί ΔΗΑΝΑ. αν διαβάσετε τι έχω γράψει σε συνέχειες με τον τίτλο “Πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων Προωθεί τα δικά της Παιδιά” θα δείτε εκεί πως έχασα την εύνοια του Καθηγητή της Παδιατρικής Θόδωρου Γιογκαράκη, γιατί αρνήθηκα να ψηφίσω τον γαμπρό του Κώστα Στεφανόπουλο όταν είχε θέσει υποψηφιότητα με το νεόδμητο κόμμα του ΔΗΑΝΑ. Ήμουν μάλιστα στις εκλογές εκείνες και εκλογικός αντιπρόσωπος του Δημήτρη με τον οποίο μας συνδέει τρυφερή φιλία από την εποχή που έδινε παραστάσεις κατά του “Άγιου Πρεβέζης”. Με έχει μάλιστα ιδιαίτερα συγκινήσει η σκέψη του που δεν την κρύβει, αλλά εκφράζει δημόσια: “Ἁν πεθάνω που θα αφήσω τον Άλκη;Σε τι δομές ανύπαρκτες θα μείνει στα άθλια ψυχιατρεία της Ελλάδας; Πως θα είναι ζωή γι’ αυτόν; Σκέφτομαι να τον πάρω μαζί μου στον θάνατο. Θα είναι καλλίτερα έτσι”.  Αυτόν τον μαρτυρικό πατέρα, αυτόν τον ατόφιο αγωνιστή ίσως ήρθε η ώρα να τον προωθήσουμε στην Ευρωβουλή για να ξεμπροστιάσει τη μαφία του Eurogroup και τους άφθονους τεμπελχανάδες του Ευρωκυνοβουλίου οι οποίοι πλην ελαχίστων (Nigel Farage, Νότης Μαριάς, Νίκος Χουντής), απολαμβάνουν υψηλότατων απολαβών χωρίς να προσφέρουν τίποτα, πλην των υποδείξεων των μασονικών στοών στις οποίες ανήκουν  και των κομμάτων τους που επιβραβεύουν την αδράνειά τους.

Αυτά τα ελάχιστα για τον Δημήτρη Κολλάτο. Τον άνθρωπο που σκηνοθέτησε τον Ἁλέξανδρο και την Αϊσέ” για να προβληθεί μόνο  τρεις φορές και με δυσκολία στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας. Τον πατριώτη που παλεύει  πέραν την τριακονταετίας με νύχια και με δόντια για να μην χαθεί η Θράκη μας, η ελληνική Θράκη από τα ηλίθια μικροσυμφέροντα των ανεπαρκών και ταυτόχρονα προδοτών πολιτικών του Ανδρέα Παπανδρέου, του παππού Καραμάν αλή, του Κούλη και του Τσίπρα. Βλέπεις το Σύστημα πάντα έχει τους δικούς του Ιούδες οι οποίοι το διαιωνίζουν.

Πρόλογος Ευαγγελάτος Γεώργιος

Διαβάστε όμως τον Διόδοτο και ακούστε τις προβλέψεις Κολλάτου από τα βίντεο και το facebook του. Κι ας μη βρεθεί κάποιος να πει ότι ο Δημήτρης δεν είναι αυθεντικός σε όσα λέει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνει λάθη:

NA ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΑΤΟ:

https://www.youtube.com/watch?v=O3gfSGaOIUw

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Στον Διόδοτο είχαμε αποφασίσει, περισσότερες από 10 ημέρες πριν, να προτείνουμε για τις Ευρωεκλογές ένα κόμμα που δεν έχει ξαναμπεί στην Ευρώπη.
Κάναμε κάποιες προτάσεις εδώ. Μάς είχε προβληματίσει το επαμφοτερίζον στοιχείο του κόμματος “Ελεύθερη Πατρίδα”, δηλαδή το να μάς τονίζουν ότι κόπτονται για την Δημοκρατία και δεν εγκρίνουν τον Εθνικισμό, καθώς και ότι ενδιαφέρονται για την προοπτική μιας δίκαιης Ενωμένης Ευρώπης κ.ά..
Κι είπαμε πως αυτό μπορεί να ήταν μια προκαταβολική αναδίπλωση για να μην τούς κόψουν από την συμμετοχή τους, όπως και έγινε με άλλα 9 πατριωτικά κόμματα.
Γιατί, τί έχει ο Εθνικισμός παρακαλώ;.. Ο Τραμπ δεν είπε πως η λέξη αυτή , στην οποία οι “Δημοκρατικοί” προσδίδουν αρνητικό περιεχόμενο.. είναι καθαρός Πατριωτισμός;… Κι όταν λέτε “Δημοκρατία”, αγαπητοί του “Ελεύθερη Πατρίδα”.. τον Κοινοβουλευτισμό δεν εννοείτε;..
Ε ΟΧΙ! Δεν τον θέλουμε πια τον Κοινοβουλευτισμό, το σιωνιστικό κόλπο για να έχουν στο χέρι οι παγκοσμιοποιητές την κυβέρνηση μιας χώρας καθώς και όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου της. Εκτός κι αν είδατε Δημοκρατία στην “δίκαιη Ενωμένη Ευρώπη” των τραπεζιτών, αυτήν που δεν εκλέγει κανένας λαός τα μέλη της ευρωπαϊκής επιτροπής και κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται και ποιος τούς διορίζει.
Και για να κλείσω με την “Ελεύθερη Πατρίδα”, έβαλα να δω την διακαναλική της ανακοίνωση στο τουρκο-σταλινοκάναλο ονόματι ΕΡΤ.. το οποίο τούς πήρε και συνέντευξη! Μόλις έφτασα στο 3:45 του βίντεο της ανακοίνωσης.. το έκλεισα το βίντεο. Να συνεχίσω να δω τί…;! Κάποιους αδαείς πολιτικο-ιστορικά και εννοιολογικά, που αποκαλούν την τωρινή αριστερή κυβέρνηση της χώρας μας.. “ακροδεξιά”;;;;…… Ε όχι λοιπόν! Αν είσαι τόσο αδαής, κυριούλη μου του βίντεο, τότε δεν είσαι και ικανός να μιλήσεις για την Ελλάδα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Και τα λέω αυτά με κάθε επιείκεια, για να μην πω χύμα ότι πίσω από την ελληνορθόδοξη πατριωτική παρουσία μπορεί να κρύβεται άλλος ένας αριστερός δούρειος ίππος, μια νέα κωλοτούμπα κλπ..  Σ.γ.:Μήν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για την ακροδεξιά Συριζοπαρέα γιατί το ξύλο και τα δακρυγόνα που έριξε στις Πρέσπες στους συγκεντρωμένους πολίτες αλλά και στο Συλλαλητήριο της 20 Ιανουαρίου του 2019 για τη Μακεδονία ήταν περισσότερο κι από του Σαμαρά και του ΓΑΠ. Ύστερα οι φασιστικές εκδηλώσεις της ψυχής δεν έχουν αριστερό ή δεξιό πρόσημο, είναι πάντα φασιστικές.
ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΈ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ”. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.. ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ “ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ!
Δεν σάς τα γυρίζω λοιπόν τώρα αγαπητοί αναγνώστες.. λέγοντας μην ψηφίζετε Ελεύθερη Πατρίδα. Ψηφίστε ό,τι θέλετε. Απλά θέλω να είμαι αντικειμενικός, για να μην γυρίσετε εσείς αύριο και μού πείτε “Μάς οδήγησες να ψηφίσουμε κωλοτούμπες κρυφο-αριστερούς”.
Πάμε τώρα στον Κολλάτο, τον οποίο αρκετοί χριστιανοί συμπολίτες μας τον βλέπουν με μισό μάτι. Γιατί κύριοι;.. Δήλωσε ποτέ άθεος ο Κολλάτος, ή ασέβησε προς την Ορθοδοξία;.. Δεν νομίζω.. Εγώ γνώρισα έναν πραγματικό Έλληνα μαχητή, από συζήτηση που είχα μαζί του ένα βράδυ αργά, στην πλατεία Συντάγματος, όπου μόνος του με μια ντουντούκα πάνω σε ένα ξύλινο τελάρο συνέχιζε απτόητος, όταν και οι τελευταίοι πραγματικοί “αγανακτισμένοι” με τις ελληνικές σημαίες, είχαν απογοητευτεί και είχαν φύγει.
Και είναι λάθος αν ακόμα θεωρείτε κάποιοι ότι ήταν αντιχριστιανική η καλλιτεχνική του εκστρατεία, την δεκαετία του ’80, με την παράσταση “Άγιος Πρεβέζης”, όταν έπρεπε να καταγγελθεί ένας ασελγής σάτυρος παπάς, ο οποίος μάλιστα είχε απειλήσει και την Ιερά Σύνοδο ότι «αν αποσχηματισθεί θα δώσει στη δημοσιότητα τους φακέλους με τις φωτογραφίες ομοφυλοφιλικών σχέσεων οκτώ μελών της Ιεράς Συνόδου».
Μην μπερδεύουμε λοιπόν το ένα με το άλλο και μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα από προκατάληψη.
Ένας φίλος μου, ο οποίος σχολιάζει στο ιστολόγιο ΕργΔημΕργ με το παρωνύμιο Αξιόφωτος, γνώρισε τον Κολλάτο επίσης, και επιβεβαιώνει ότι από όσους σχηματισμούς πλησίασε για να τσεκάρει τις προγραμματικές τους επιδιώξεις και ιδέες, ο Κολλάτος ήταν ο μόνος που το λέει και το εννοεί ότι καταδικάζει την Νέα Τάξη Πραγμάτων και ότι υποστηρίζει την ανάδειξη της Ορθοδοξίας ως σύνδεσμο μεταξύ Ποιμαντικής και Πολιτικής.
Παραθέτουμε δύο παλαιότερα βίντεο με τον Δημήτρη Κολλάτο:
Το πρώτο είναι από το 2013, όπου προειδοποιεί τους Έλληνες τί θα ψηφίσουν αν ψηφίσουν Τσίπρα, και το δεύτερο από το 2015, όπου μιλάει για την Ευρώπη και την Ευρώπη του Νότου. Δεν είναι απλά ενδιαφέροντα.. είναι εκκωφαντικά αυτά τα δυο βίντεο. Γι αυτό άλλωστε μάς τρολάρισε λίγο αυτές τις ημέρες με το (αρχικό της ανάρτησης) βίντεο όπου κινηματογραφεί τον εαυτό του να διαβάζει σιωπηλός. Σου λέει: “Ό,τι είχα να πω.. σάς το έχω ήδη πει. Ο έχων νουν ας πράξει”.

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ba1Ec6ot3SU

Ο Τσίπρας θα μοιράσει ψίχουλα αφού γίνει πρωθυπουργός και θα πουλήσει τη Θράκη, μέχρι ώρας πούλησε τη  την Μακεδονία και ελπίζουμε να μην προλάβει να το κάνει και για τη Θράκη.

Ας δούμε και την τελευταία διακαναλική του ομιλία

http://https://www.youtube.com/watch?v=LyiJBhn_aMI

Αποφασίσετε με την συνείδησή σας αδελφοί και το χέρι στην καρδιά, μη γίνετε ακόμη μια φορά θύματα των μεγάλων κομμάτων και των μειρακίων που τα εκπροσωπούν με τις ευχές της Μασονίας και της Νέας Τάξης πραγμάτων που μας επιβάλλουν τους Μακρόν, τους Τσιπραίους, τους Κυριάκους και ό,τι άλλους θα δουμε στον μέλλον.

ΠΗΓΗ:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html#more

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.