Αδέλφια Χριστιανοί ούτε μια ψήφος να μη ριχτεί στο δικέφαλο φίδι του διπρόσωπου υλισμού

58  χρόνια  πίσω, ο πατέρας και ιδρυτής του κόμματος ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Νίκος Ψαρουδάκης έγραφε στο βιβλίο του “Η  Επανάσταση της Αγάπης” στη σελίδα 23. “Η Χ.Δ. σ’ άλλες εκδόσεις της έχει παρομοιάσει το διπρόσωπο υλισμό με δικέφαλο φίδι, του οποίου το ένα κεφάλι φέρει το όνομα “Κεφαλαιοκρατία”, το άλλο το όνμα “Κομμουνισμός” και έχει τονίσει πως από οποιοδήποτε κεφάλι και ανφαγωθεί κανένας στο ίδιο στομάχι θα καταλήξει. Πραγματικά, οι απογοητευμένοι από την Πλουτοκρατία λαοί, εύκολα πέφτουν στην παγίδα της άλλης κεφαλής – του Κομμουνισμού – χωρίς να καταλάβουν πως γίνονται τροφή του ίδιου θηρίου – του Υλισμού – του οποίου το στομάχι είτε έτσι είτε αλλιώς τροφοδοτούν.

Τρομερή η όψη δικέφαλου φιδιού

Την αλήθεια αυτή αν την κατανοήσει ο αναγνώστης, κι ότι είναι θύμα είτε της μιας , είτε της άλλης κεφαλής, μόνο τότε θα μπορέσει ν’αντιδράσει αποτελεσματικά στον κατήφορο της καταστροφής και να συμβάλει μαζί με το Κίνημα της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην εκτόπιση του Υλισμού και την επικράτηση της πραγματικά νέας ζωής, της Χριστιανικής Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Ισότητας, της Αλληλεγγύης, της ίσης κατά κεφαλήν διανομής του Εθνικού εισοδήματος, της ίσης δηλαδή συμμετοχής στο κοινό ταμείο όλων των πολιτών ώστε να μην υπάρχουν αδύναμοι, φτωχοί και χαμένοι από τη μια και πλούσιοι, τερατάνθρωποι εκμεταλλευτές των ενώπιον του Θεού ίσων και με τα ίδια δικαιώματα αδελφών τους.

Όπως συμβαίνει όμως ιστορικά και Διλαεκτικά από τη θεωρία για να φτάσει κανείς με τη διαδικασία της αγαπητικής σχέσης του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο, κατ’ εμάς μάλιστα για να μας ενώσει η μέθοδος της συναισθηματικής αφομοίωσης, να φθάσουν δύο ή περισσότερα ανθρώπινα πλάσματα να δονούνται από τα ίδια αγαπητικά συναισθήματα, χρειάζονται χρόνια, αν όχι αιώνες.

Πόσα αλήθεια χρόνια απαιτούνται μέχρι να μετατραπούν οι ορθόδοξες ενορίες μας σε πραγματικές πρωτοχριστιανικές κοινότητες όπου δεν θα νυπάρχουν αδύναμοι και ισχυροί, αλλά πρόσωπα που θα αγαπιούνται και θα συναγωνίζονται σε έργα αγάπης, φιλανθρωπίας, παραγωγής αγαθών όχι με σκοπό το κἐρδος αλλά προς βελτιστοποίηση της ζωής όλων μας. ή μήπως αιώνες;

και μέχρι τότε τι κάνουμε; παραμένουμε αδρανείς και αφήνουμε τους σατανοκίνητους ηγέτες του διπορόσωπου Υλισμού να παίρνουν τα ηνία της ανθρωπότητας και να χάνονται άνθρωποι από την εκμετάλλευση, την αδιαφορία προς τη δυστυχία, τους πολέμους για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι πολεμικές βιομηχανίες, οι έμποροιθ ναρκωτικών σκοτώνοντας το άνθος της νεολαίας των Εθνών; Η γοητεία της σεξουαλικής ηδονής να παραλύει κάθε ιδανικό της νεολαίας και να φτιάχνει κτηνανθρώπους που βλέπουν τον πλησίον τους ως σκεύος ηδονής και χρηματισμού; Θα αφήσουμε τους υλιστές να προωθούν στις ηγεσίες των λαών παλιανθρώπους που θα ψεύδονται ασύστολα και θα δίνουν υποσχέσεις στους αφελείς ψηφοφόρους τους τι ς οποίες εκ των πραγμάτων το υλιστικό καθεστώς της εκμετάλλευσης του αδύνατου από τομν ισχυρό δεν είναι δυνατό να εφαρμόσει;

Υπάρχει διέξοδος; Τα κόμματα της Χριστιανικής Δημοκρατίας και της Κοινωνίας, όπως παλιότερα της Χριστιανικής Ισοπολιτείας και άλλα, αυτή την έλλειψη παλεύουν να αποκαταστήσουν και πληρώσουν. Σήμερα, υπό της υπαρχουσες συνθήκες δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να κατέβουν με αυτοτελείς συνδυασμούς, ζητούν όμως τη δική σας υποστήριξη για να το κάνουν στις βουλευτικές εκλογές. Μερικοί, όπως ο Κώστας Καμαριάρης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χριστιανικής Δημοκρατίας συνεργάζονται με διάφορους συνδυασμούς. Ο τελευταίος συμμετέχει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με τον Γιώργο Καραμπελιά του άρδην. Ο ίδιος ο γράφων έχει επανειλημμένως συνεργασθεί σαν μέλος της Χ.Δ. με διἀφορους πολιτικούς φορείς και κόμματα αλλά και όποτε η Χ.Δ. κατέβαινε αυτοτελώς είτε στις Βουλευτικές Εκλοιγές, είτε για την Ευρωβουλή. Τελευταία συμμετείχε στις εκλογές του 2012 συνεργαζόμενος με το ΕΠΑΜ και τη Δημοκρατική Αναγέννηση στο συνδυασμό του ΟΧΙ.

Σύμφωνα με όσα προαναφέραμε είναι αδιανόητοι η υποστήριξη με την ψήφο των χριστιανών κομμάτων που είναι αποδειγμένα παράγωγα του διπρόσωπου υλισμού, όπως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ, το Ποταμι, το ΚΚΕ πολύ περισσότερο του αήθους ΣΥΡΙΖΑ. Όχι πως μέσα σε αυτά ατα κόμματα δεν υπάρχουν χριστιανοί, αλλά επειδή αποδεδειγμένα φέρνουν τη σφραγίδα της προδοσίας, στα εθνικά θέματα, στην καπιταλιστική οικονομία, στις σχέσεις τους με τη Μασονία, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, και όλα τα νεοταξίτικα και παγκοσμιοποιητικά κινήματα που άγονται, φέρονται και ποδηγετούνται από λήσταρχους τραπεζίτες όπως οι οικογένειες Ροθτσάιλντ, Ροκφέλλερ, Κάρνεγκι, οτον Τζώρτζ Σόρος ή Σβάρτς, τους Σολομών Μπράδερς, την  Γκόλντμαν Ζακς κ.ά.

Τι συνιστούμε:

ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 

Και μην  ξεχνάτε ότι…     

Οι δυο εκπρόσωποι του άκρατου αθεϊσμού υλισμού, η Σκύλλα και η Χάρυβδη του πολιτικού μας Συστήματος

Ψηφείστε πλήρεις πνεύματος Αγίου και Σοφίας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

2 σχόλια

  1. Δεν αποτελει υλισμο το να εισαι ο εαυτος σου. Το να θελω να παρω καποια τεστοστερονη και να κανω και διπλη ολικη μαστεκτομη, αυτο δεν ειναι υλισμος και πολυτελεια, ουτε ασεβεια προς την εκ γενετης γυναικεια φυση μου,απεναντιας γινομαι ο αληθινος εαυτος μου κι αποκτω τη φυση που πραγματικα μου ταιριαζει, συμφωνα με την προσωπικοτητα μου!!! Αν εσεις αυτο το θεωρειτε πολυτελεια και υλισμο, τοτε μαλλον δεν γνωριζετε καθολου τον ιδιο σας τον εαυτο!!! Ουτε μ’εφτιαξε ετσι με γυναικειο σωμα επιτηδες ο Θεος, ετυχε να γεννηθω με γυναικειο βιολογικο φυλο, δεν μ’εβαλε ο Θεος με δικη Του επιθυμια σε σωμα γυναικειο. Δεν ασχολειται ο Θεος με το ποια ψυχη θα γεννηθει σε σωμα γυναικειο, και ποια σε αντρικο!!! Αποκλειεται ο Θεος ειδικα για μενα να μ’εβαλε επιτηδες σε σωμα γυναικειο να γεννηθω, ενω ηξερε οτι δεν θα μ’αρεσε σε καμιΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. εΞΑΛΛΟΥ, Η ΜΑΝΑ Μου παραλιγο να με αποβαλλει τοτε που ηταν εγκυος σε μενα στον αρχικο εναμισι μηνα, οι γιατροι της ελεγαν να κανει εκτρωση, διοτι υπηρχε σοβαρος κινδυνος μεταλλαξης γονιδιων σε μενα. Μεγαλυτερη πανουκλα απο τις θρησκειες δεν υπαρχει, ακομα και η ιουδαιοχριστιανικη ορθοδοξια αποτελει πανουκλα για την ανθρωποτητα, στο ονομα της οποιας θεωρουνται σοβαρες νοητικες ασθενειες και μεγαλη υβρις προς τον Θεο, τοσο η ομοφυλοφιλια οσο και η διεμφυλικοτητα και επιβαλλεται οπωσδηποτε με καθε μεσο η διορθωση τους, καταργωντας τις προσωπικοτητες και την ελευθερη βουληση αυτων των ατομων, αδιαφορωντας για την προσωπικη τους ευτυχια!!!

    1. Το σχόλιό σου είναι αλλού για αλλού. Κάτω από το προσωπικό σου πρόβλημα συγχέεις τον αστικό υλισμό. Όλο το οικονομικο-κοινωνικό σύστημα που ζούμε είναι υλιστικό και άθεο κι ας προσκυνούν οι Μητσοτάκηδες, οι Τσιπραίοι, οι Γεννηματάδες και λοιποί όταν πηγαίνουν στις Δοξολογίες γιατί σπάνια πατάνε πλην του Ν. Νικολόπουλου στις εκκλησίες. Αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με το προσωπικό σου πρόβλημα. Αλλοίμονο αν και για να πας να πιείς έναν καφέ, ή μια βόλτα αυτό το εξαρτάς από το τι είσαι και τι θες να γίνεις. Περισσότερα κωλύομαι να γράψω θα σου τα πως ιδιαιτέρως όταν συναντηθούμε. Γ.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.