Απορρίψετε μετά βδελυγμίας τα παιδιά της κατάρας τις 7 Ιούλη του 2019!

“Κατάρας τέκνα” ονομάζει τους ψευδοδιδάσκαλους ο Απόστολος Πέτρος που σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου εορτάζει η Εκκλησία μας την Σύναξιν των Αγίων Αποστόλων. Μεταξύ αυτών εορτάζει και ο κορυφαίος ων Αποστόλων.

“Κατάρας τέκνα” ονομάζει αυτούς που σπέρνουν σύγχυση και διαστρέφουν την αλήθεια και με πανουργία θα εισαγάγουν πλανεμένες ιδέες θεωρίες, καταστρεπτικές ιδεολογίες και διδασκαλίες στο λαό. Μοιάζουν με τα ζώα και τα θηρία που δεν έχουν λογική, τα οποία ακολουθούν τις φυσικές, ενστικτώδεις ορμές τους από την ώρα της γεννήσεώς τους. Θα πάρουν ως ανταμοιβή την τιμωρία και τον μισθό με τον οποίο πληρώνεται η αδικία.Νομίζουν οι ταλαίπωροι πως μπορούν να οργιάζουν μέρα και νύχτα. Είναι ακάθαρτοι και στίγματα της εκκλησιαστικής κοινότητας και θεωρούν απόλαυση να παραπλανούν πολλού με τις απάτες και πλάνες τους, τις οποίες διαδίδουν στα κοινά δείπνα όταν συντρώγουν μαζί σας. Έχουν μάτια γεμάτα πονηρή επιθυμία να βλέπουν γυναίκες και πόρνες, μάτια που ακατάπαυστα αμαρτάνουν, δελεάζουν και παρασύρουν σε αισχρές πράξεις ψυχές που δεν στηρίζονται στην αρετή. Έχουν καρδιά γυμνασμένη στην αχόρταγη επιθυμία του χρήματος και της ηδονής. Είναι παιδιά της κατάρας! (Β΄ Επιστολή Πέτρου, κεφ. 2ο, στίχοι 12 έως 14)

Σε ποιους θα μπορούσαν να ισχύουν ακριβέστερα τα λόγια του Αποστόλου Πέτρου από τους διακόνους μας, δηλαδή τους πολιτικούς μας τους οποίους εκλέγουμε για να μας διακονούν. Τους δίνουμε κάθε τέσσερα χρόνια την εξουσία για να μας υπηρετούν όχι να μας εξουσιάζουν και να αθωώνουν τους εαυτούς τους για τα εγκλήματά τους και τις τρομερές παρανομίες και τα εγκλήματα κατά της πατρίδας και του λαού τα οποία διαπράττουν.

Το πιο κάτω βίντεο παρακολουθείστε το και τιμωρείστε τους όπως πρέπει στις 7 του Ιούλη.

Σ.γ.: Μην γίνεσθε θύματα αυτών των φιδιών, αυτών που είναι γεννήματα εχιδνών και παιδιά του πατέρα τους του διαβόλου!
Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.