ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ – έγινε προσομοίωση απόβασης στην ΛΕΣΒΟ;

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα; Μας προετοιμάζουν για την αιματοχυσία; Κι εμείς ανόητοι και αμετανόητοι ασχολούμαστε με τις διακοπές, με τα μπάνια του λαού και με τις βλακείες και τις φθηνές αντιπαραθέσεις ανοησιών του Μητσοτάκη και του Τσίπρα.

Ηγεσία να σου πετύχει. Δαιμονοκίνητες υπηρετριούλες της Μέρκελ, του μαφιόζου και μέθυσου Γιούνκερ, και του υπόλοιπου σιναφιού.

Εμείς βέβαια, ο μαζολαός, υπνώττουμε και όταν έρθει η ώρα θα μοιρολογούμε πενθώντας τα παιδιά μας. Πάντα οι λαοί έτσι το πάθαιναν. Από τις Ιερεμιάδες του Ιερεμία μέχρι τα ερείπια του Τίτου και τον εξανδραποδισμό των Εβραίων όπως και των Ελλήνων της Ιωνίας. Τότε μας έρχονταν οι τουρκόσποροι, τώρα μας έρχονται οι τζιχαντιστές με ένα σκοπό, να καταλάβουν όσο μεγαλύτερη έκταση στην Ελλάδα μπορούν.

Διαβάστε το πιο κάτω άρθρο του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα:

Προσωμοίωση απόβασης στα νησιά μας για να είμαστε έτοιμοι σαν έρθει η κακιά στιγμή

Όποιος είδε αυτές τις εικόνες κατάλαβε τι έγινε και τι έρχεται. 

Η Τουρκία ετοιμάζεται μαζί με τις γεωτρήσεις στην Αν. Μεσόγειο και για υβριδικές επιχειρήσεις εντός της Ελλάδος , το γνωρίζουν όλοι και πρώτα- πρώτα όλες οι υπηρεσίες του κόσμου. 

Όποιος είδε αυτές τις εικόνες κατάλαβε γιατί έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για την κυβέρνηση που θα διαχειριστεί τις επερχόμενες εξελίξεις, ότι θα κρατήσει στρατό στα σύνορα (κοινώς θα τα σφραγίσει). 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Ερντογάν είναι το καλύτερο πιόνι της νέας εποχής και των σχεδίων που απεργάζεται αυτή  για την αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδος Απλώς δεν τα βρίσκουν με τον σουλτάνο στο μοίρασμα καθότι  αυτός απαιτεί περισσότερα από αυτά  που του δίνουν. 

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν μεταξύ Τουρκίας – ΕΕ για το προσφυγικό  ήταν για να καταπατηθούν διότι απέναντι τους είχαν την « φερεγγυότητα»  του Τούρκου. 

Όσα και μέτρα να πάρει η Ελληνική Κυβέρνηση, όλα οδηγούν στο γνωστό μοτίβο « μετακίνηση προσφύγων στην ενδοχώρα για την αποσυμφόρηση των Ελληνικών νησιών που υποφέρουν»  

Το ΑΔΙΕΞΟΔΟ ήταν εξ αρχής γνωστό, όταν απέναντι σου έχεις ένα Ερντογάν που παίζει με όλες τις κεφαλές αποφάσεων της νέας εποχής. ( τις ξέρετε , τις γνωρίζουμε , δεν είναι μόνο ΜΚΟ, αλλά και παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες) 

Οι δυτικοί γνωρίζουν τι έρχεται και αυτό που έρχεται είναι καταστρωμένο από καιρό. Σ.γ.: Θυμηθείτε τον Κίσσιτζερ τι πρόβλεψε σε προηγούμενο άρθρο μας.

Δημιουργούν μια εικονική συμπάθεια προς το Ελληνικό πρόβλημα,  γνωρίζουν καλά ,  αλλά θολώνουν τα νερά..   

« Bild: Παιχνίδι εξουσίας του Ερντογάν οι προσφυγικές ροές στη Λέσβο;»  

ΟΧΙ δεν είναι μόνο παιχνίδια εξουσίας του σουλτάνου, αλλά παιχνίδια εναντίον της ΕΛΛΑΔΟΣ 

« Πάνω από 500 πρόσφυγες έφθασαν σε μια ώρα στη Λέσβο.  

Στις δραματικές σκηνές που εκτυλίσσονται στη Λέσβο με τις αφίξεις εκατοντάδων μεταναστών μέσα σε μια ώρα αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Bild διερωτώμενη μήπως οι νέες προσφυγικές ροές αποτελούν παιχνίδια εξουσίας του Ταγίπ Ερντογάν.  

Αρκετές εκατοντάδες πρόσφυγες έφθασαν μέσα σε μια ώρα στο ελληνικό νησί. Η ακτοφυλακή μέτρησε 13 μικρά σκάφη που μετέφεραν 546 άτομα..», αναφέρει το άρθρο της Bild προσθέτοντας: 

 «Οι (ελληνικές) Αρχές έκαναν λόγο για «σημαντική αύξηση του αριθμού των προσφύγων και των μεταναστών» που αναχωρούν από τις τουρκικές ακτές. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από το 2016. Οι Έλληνες έστειλαν ένα πλοίο του ναυτικού τους στη Λέσβο, το οποίο έπρεπε να παραλάβει 5.000 ανθρώπους στην ηπειρωτική Ελλάδα επειδή δεν υπήρχε χώρος στα στρατόπεδα». https://www.iefimerida.gr/kosmos/bild-paihnidi-exoysias-erntogan-prosfygikes-roes-lesbo 

« Αυτό δεν θα μας βγει σε καλό» το λένε όλοι   

Την εξήγηση την δίνει η ίδια η ειδησεογραφία 

100.000 τζιχαντιστές προσπαθούν να μπουν Τουρκία από Συρία – Αγκυρα: «Τους στέλνουμε Ελλάδα» 

 Εικόνες-σοκ κάνουν τον γύρο του κόσμου με την τουρκική στρατοχωροφυλακή να προσπαθεί να «αναχαιτίσει το «τσουνάμι» μελών του FSA και άλλων παρακλαδιών των τζιχαντιστών που βλέποντας την ήττα από την προέλαση των δυνάμεων του Μ. Ασαντ προσπαθούν να περάσουν στην Τουρκία από την Ιντλίμπ φωνάζοντας «Ερντογάν μας πρόδωσες»! 

Την ίδια ώρα, μετά από εντολή Ερντογάν, οι τουρκικές αρχές επιχειρούν να «αδειάσουν» την Κωνσταντινούπολη από Σύρους πρόσφυγες. Αυτές οι ενέργειες επαυξάνουν τις ροές προς τα παράλια της Τουρκίας, και άρα, ενισχύουν την πίεση προς τα ελληνικά νησιά του βορείου Αιγαίου. 

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και σύμφωνα με πηγές στην Τουρκία, ο αριθμός των Σύρων πολιτών και τζιχαντιστών που επιχειρούν να περάσουν τα τουρκικά σύνορα ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. 

Η πίεση αυτή μεταφέρεται αυτόματα σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες (πάνω από 4 εκατομμύρια) που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, και οι οποίοι πάση θυσία επιχειρούν να περάσουν στη Δύση, είτε μέσω Έβρου, είτε μέσω Αιγαίου. 

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι υπηρεσίες ασφαλείας της Δύσης, καταδεικνύουν πως οι τζιχαντιστές όλων των οργανώσεων και αποχρώσεων στο Ιντλίμπ ανέρχονται σε 100.000!»  

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/800509_epeisodia-stin-toyrko-syriaki-methorio-diadilotes-theloyn-na?fbclid=IwAR0XsWWG6mRJClzajkbYkq 

 Η Τουρκία ετοιμάζεται μαζί με τις γεωτρήσεις στην Αν. Μεσόγειο και για υβριδικές επιχειρήσεις εντός της Ελλάδος, το γνωρίζουν όλοι και πρώτα- πρώτα όλες οι υπηρεσίες του κόσμου. 

Στις απειλές του σουλτανίσκου ότι θα επαναλάβουμε εναντίον της Ελλάδος το 1922 και το  1974 δεν υπάρχει κανένας παντελονάτος να του πει 

« ότι πετύχατε και στις δυο περιπτώσεις το πετύχατε με τις πλάτες των ξένων που εποφθαλμιούσαν την Ελλάδα»  

Και να του υπενθυμίσει ότι το 1821 και το 1912 σαν Ελλάδα το πετύχαμε μόνοι μας ( Επανάσταση του 21 , Μακεδονικός Αγώνας)  

Ας ξυπνήσουμε , ο Τούρκος φέτος δεν έκανε διακοπές , ετοιμάστηκε για αυτά που έρχονται 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.