Ελέγξατε αν είναι Έλληνες αυτοί που σας πυροβολούν στη Λέσβο;

Τι έγινε τώρα ρε παιδιά… θα μας σκοτώσουν κιόλας ;;;; Η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο ! Αισχος…….

Αληθινές σφαίρες, κτυπούν αλύπητα τον λαουτζίκο που χάνει τα πρόβατά του, λεηλατείται η περιουσία του από τους λάθρο, βεβηλώνονται οι εκκλησιές του και τα προσκυνήματα, κι όχι φυσικά  από τους ελάχιστους Σύρους. Χώρια ότι υπάρχει ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο νονοκομείο της Μυτιλίνης.
Τα δαακρυγόνα πέφτουν σωρηδών μαζί με τους κρουνούς νερού από τον ΑΝΤΙΝΟΟ. Αυτή τη στιγμή πέφτει ξύλο, δακρυγόνα και προφανώς πυροβολισμοί από τα ελληνικά (::::) ΜΑΤ όπου 12 έως 14 διμοιρίες έχουν εντολή να επιβάλλουν την καταστροφική ΤΑΞΗ, ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
Επιβεβαιώνεται η επιθυμία του πάλαι ποτέ Ανδρέα Λοβέρδου όταν ήταν υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών. Είχε πει “και δεν παθαίνουν κιόλας… οι συνταγιούχοι” να μειωθούν οι συντάξεις εννοούσε. Η ευχή του αρχίζει να πραγματοποιείται. Άλλο που δεν θέλουν οι φιλοευρωπαϊκοί αρνησιπάτριδες κομματάρχες της δεκάρας και της εθνικής μειοδοσίας.
Δες τε το βίντεο με έναν άνδρα κτυπημένο από σφαίρα στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ. https://katohika.gr/ellada/ti-egine-tora-re-paidia-tha-mas-skotosoun-kiolas-i-ntropi-se-olo-tou-to-megaleio-aischos/
Share

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.