Τι υποκρύπτεται πίσω από την πανδημία του κορωνοϊού και τον πλανητικό εγκλεισμό στα σπίτια μας

Μια συνέντευξη του David Icke

Απόψε θα αναλύσουμε μια συνέντευξη εκ βαθέων ενός ξένου από χρόνια αγωνιστή υπέρ της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου τον οποίο το κατεστημένο καγχάζει και τον έχει ρίξει όπως όλους όσους το μάχονται, στην λησμονιά και την ανυποληψία. Πρόκειται για τον  David Icke ο οποίος μας απαντάει σε πολλά ερωτήματα και απορίες για το τι συμβαίνει σήμερα στη διάρκεια της πανδημίας και για ποιο λόγο κηρύχθηκε με βελούδινο γάντι μια κατάσταση πολιορκίας πλανητικά· στην ουσία παγκόσμια δικτατορία μαλακά-μαλακά, για να μην εξεγερθούν οι λαοί.  Μας την έφεραν χωρίς να το καταλάβουμε οι 1%.

Μην ανησυχείτε πολίτες του πλανήτη, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΝ!

Πρόκειται για συνέντευξη που έδωσε ο David Icke σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Λονδίνο London Real/tv5και την μεταφράσαμε για να πάρετε κάποιεςξ εκά θαρες  απαντήσεις μέσα στη γενική “φτιαχτή” θολοενημέρωση.

Το τι αποκαλύπτει στον δημοσιογράφο Brian στο Real Radio θα λέγαμε πως είναι συγκλονιστικά:

«Υπάρχει ένα φανατικό δόγμα (cult) που αγγίζει τα όρια του λατρευτικού δόγματος, της θρησκείας και αυτό είναι το αστικό σύστημα και η φιλελεύθερη οικονομία η οποία έχει επικρατήσει παγκοσμίως. Θα το παρομοιάσω με μια πυραμίδα που στην κορυφή της στέκουν αμετακίνητοι οι κολοσσοί του πλούτου απόλυτα συνδεδεμένοι με την αστική κουλτούρα και αντίληψη. Άλλωστε πώς να μην της είναι αφοσιωμένοι αφού χάρις σ’ αυτήν έγιναν ζάπλουτοι. Αυτοί στο εξής θα ονομάζονται το 1%.

Στη βάση της πυραμίδας βρίσκεται η Κοινωνία των Παιγνίων της Πείνας και περιλαμβάνει το υπόλοιπο 90% της ανθρωπότητας που εξαρτάται, υπακούει κι επιβιώνει με βάση τα όρια και τους κανόνες που θέτει η Ελίτ του 1%. Και στη μέση βρίσκεται τo 10%, η πιο βίαιη, κτηνώδης, διεφθαρμένη και αμείλικτη κρατική στρατονομία (police military state).

Σε λίγο χρόνο η τεχνοκρατία και η γραφειοκρατία θα  μας κυβερνούν, οι τρελοί της Silicon Valley  και οι AI(Artificial Intelligent). Αυτοί θα ελέγχουν τα πάντα κυρίως με την αχρήματη κοινωνία που θα επιβάλλουν. Θα μας ελέγχει το 1% και με τα κυρίως Μέσα Λαϊκής Αποβλάκωσης καθώς θα κάνουν τα πλήθη να πιστεύουν αυτό που το 1% θέλει να πιστεύουμε.

http://https://www.youtube.com/watch?v=gMTZu6_TjU8

Ήδη με το σοκ και δέος θα επαυξάνει την αντίδραση του φόβου που θα διαπερνά τα πλήθη (όπως τώρα επιβάλλουν παγκοσμίως το φόβο της πανδημίας) κι έτσι το 1% βήμα – βήμα μας οδηγεί σταδιακά στη Κοινωνία των Παιγνίων της Πείνας με το οικονομικό χάος που θα επακολουθήσει όταν υποχωρήσει ο κορωνοϊός.

Μοιάζει περίπου με την μαζική καταστροφή που ο στρατός των ΗΠΑ με την πρόφαση πως ο Σαντάμ Χουσειν ότι κατασκεύαζε όπλα μαζική καταστροφής προκάλεσε εισβάλλοντας στο Ιράκ.

Το 1% σου κάνει εγκεφαλόπλυση να σκέπτεσαι πως ό,τι συμβαίνει είναι τυχαίο. Π.χ. η πανδημία του κορωνοϊού είναι δήθεν τυχαία, η κλιματική αλλαγή επίσης τυχαία, η οικονομική κρίση που θα συμβεί κι αυτή είναι τυχαία. Η Dr Deborah Blake η Coordinator του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό αυτό ισχυρίζεται, κλείνοντας τα μάτια του κόσμου από την αλήθεια. Όμως αυτό που υποκρύπτεται πίσω από το τι συμβαίνει με την Υστερία που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον δολοφόνο κορωνοϊό είναι να αποδιοργανωθεί η παγκόσμια οικονομία των κρατών και των λαών. Η Κοινωνία των Παιγνίων της Πείνας θα αποδεχτεί να υπάρχουν μόνο γιγάντιες εταιρείες, μονοπώλια (καταργούνται οριστικά οι μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις) που θα ελέγχουν και θα παράγουν τα πάντα για τους πειναλέους φτωχούς προς όφελος και κέρδος των ιδίων ελαχίστων. Η Cod-Vid 19 υστερία θα οδηγήσει στην καταστροφή και συντριβή χιλιάδες οικογενειακές και μικρές επιχειρήσεις οι οποίες θα πιάσουν πάτο στην Hunger Games Society.

Μας λένε πως νοιάζονται για τους υπερήλικες πολίτες και θέλουν να τους προστατέψουν με το να παραμένουν σπίτι για να τους δώσουν τελικά, με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης που σκόπιμα προκαλούν ψίχουλα συντάξεις σ’ αυτούς που πλήρωναν μια ζωή. Και τα γεράματα θα έχουν να διαλέξουν να μείνουν ζεστοί στο κρεβάτι τους ή πεινασμένοι, αναγκασμένοι να αναπνέουν βρώμικο αέρα, να πίνουν τοξικό νερό, να τρώνε μεταλλαγμένες τροφές και ζάχαρη που βλάπτουν το ανοσοποιητικό και προκαλούν καρκίνο. Κι όλα αυτά ενώ θα ζουν σε μια τεχνικά γενικευμένη  μαγνητική σούπα με τις συχνότητες G4 και G5 εκτιθέμενοι σε μια εντελώς τοξική και θανατηφόρα ακτινοβολία.

Όλα αυτά μας καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα κι εμείς πρέπει να πιστέψουμε πως το σύστημα φροντίζει κι ασχολείται με μας και την υγεία των παιδιών αλλά και των γερόντων ενώ δεν δίνει ένα σκατό!

Οι γέροι είναι μια δικαιολογία στην μεγάλη Οργουελλιανή δαιμονόπληκτη κοινωνία και μας παροτρύνουν πως τα σοβαρά δήθεν θέματα που πιεστικά εμφανίζονται μπροστά μας και πρέπει να ασχοληθούμε εδώ και τώρα όπως παλιά με την τρομοκρατία στις 11 Σεπτέμβρη του 2001, είναι η πανδημία του δήθεν φονικού ιού. Έτσι όλο θα βρίσκουν θέματα για να παραπλανούν την Κοινωνία των Πειναλέων και να παίζουν σαδιστικά μαζί της.

Για να δείτε πως την προωθούν ακούστε τι λέει εκείνος ο τύπος ο  Tedros Adhanom Ghebreyesus ο επικεφαλής του World Health Organization: «Μην αγγίζει το χάρτινο χρήμα γιατί ο ιός περνά εκεί» λες και δεν περνά στην πλαστική κάρτα. Σκέφτεται υστερόβουλα ο τύπος. «Έτσι και πω ότι ο ιός περνάει στο χάρτινο χρήμα θα πείσω τον κόσμο ότι δεν αξίζει να γυρίσουμε στα χρήματα και τα νομίσματα».

Dr_Tedros_Adhanom_Ghebreyesus_-_2017

Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε πλήρη τεχνολογική επεξεργασία και παρακολούθηση των πολιτών με πλήρη γνώση της Ελίτ του τι συμβαίνει στους πολίτες. Όπως ακριβώς έγινε στην Κίνα (σ.γ.: δεν υπήρχε προσωπική ζωή των πολιτών).

Παρέμβαση του δημοσιογράφου Brian:

-Κοίτα όμως τα χάλια της Ιταλίας…

David Icke:

-Νομίζω ότι το στέλεχος είναι ισχυρότερο στην φύση του από ό,τι γενικά κυκλοφορεί και το ίδιο συμβαίνει στο Ιράν μια χώρα στόχο τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από το Ισραήλ.[1]

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Στο Ιράν μάλιστα ο ιός φονεύει ως και τους ηγέτες του ακριβώς όπως στο έργο Contagion (Μόλυνση).[2]εικόνα όπου προσπαθούν να εγκλωβίσουν μια ολόκληρη πολιτεία και να την αποστειρώσουν προληπτικά βάζοντας σε καραντίνα όλο τον πληθυσμό της Μιννεζότα. Το έργο Contagion προετοιμάζει στην ουσία το υποσυνείδητο του πλήθους για μια μελλοντική πανδημία όπως τώρα.

Το Rockfeller Foundation καθώς και το Rothchild Foundation είναι και οι δυο δημιουργοί του WHO (ΠΟΥ) το οποίο δήθεν έχει στόχο να προστατεύει την Υγεία της κοινωνίας και του κόσμου. Αλλά ιδού πόσο την προστατεύει: Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus  στην Αιθιοπία όταν ήταν υπουργός Υγείας της χώρας του έκρυψε τρεις φορές ότι η πατρίδα του υπέφερε από χολέρα και τώρα τον τοποθέτησαν διευθυντή στο ΠΟΥ (σ.γ.: η Ελίτ του 1%). Δεν πιστεύω λέξη από όσα λέει ο τύπος. Τώρα αμολάει την απειλή «μην αγγίζετε το χρήμα!» Το Ίδρυμα Ροκφέλερ μας πέρασε αρχικά το μήνυμα ότι η Κίνα χρησιμοποίησε δικτατορικές μεθόδους στον πληθυσμό της αλλά ιδού ποιεί την νύσσαν τώρα που έχουμε παγκόσμια καραντίνα όλων των λαών!

-Να μην ξεχνάμε ότι 6 βδομάδες πριν το ξέσπασμα της κρίσης του Cod-Vid-2 είχαμε το event (γεγονός) 201. Τι ήταν αυτό; Μια προσομοίωση της πανδημίας του Cod-Vid-2 που θα αγκάλιαζε όλο τον κόσμο και μάλιστα συμμετείχε σ’ αυτό το World Economic Forum στο Davos το 1% της Ελίτ. Το δε Ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation έλεγε κι επιμένει να επιβληθεί σε όλους δια της βίας εμβολιασμός  με χρηματοδότηση δική τους και επίσης πρότεινε να γίνεται ηλεκτρονική ανίχνευση (electronic tracking) των εμβολιαζομένων ώστε οι αρχές (το 10% της στρατονομίας) να γνωρίζουν ποιοι εμβολιάζονται και ποιοι όχι μέσω του οργανισμού Gavi[2] τον οποίο ο Bill Gates επίσης χρηματοδοτεί. Γέμισαν έτσι τον τύπο, τις τηλεοράσεις και το διαδίκτυο με πλήθος πληροφοριών και απόψεων όπου συζητείται διεξοδικά πως θα γίνει να ελέγχονται οι εμβολιαζόμενοι και οι αντι-εμβολιαζόμενοι (anti-vaxxers) που αντιδρούν στον εμβολιασμό. Πως θα επιβάλλουμε την άποψή μας ότι χρειάζεται ο εμβολιασμός και σπείρουμε αμφιβολίες στις συνωμοσιολογικές θεωρίες του Google και του facebook ώστε να επικρατήσει η άποψή μας και να καταστείλουμε την αντι-άποψη ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για fake news και conspiracy theories. Επειδή όμως δεn έχουμε αρκετό προσωπικό να παρακολουθεί τους ταραξίες και αντιδραστικούς πολλά βίντεο από το Youtube τα κατεβάζουμε μέσω των AΙ Algorithms (τους αλγορίθμους τεχνικής νοημοσύνης) αν και μερικές φορές υπερβάλλουν και κατεβάζουν βίντεο χρήσιμα με οδηγίες για την κοινότητα. Όλα αυτά αποφασίστηκαν από το 1% στις ασκήσεις προσομοίωσης του World Economic Forum 6 βδομάδες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας. Μπορείτε όλα αυτά να τα δείτε στo event 201στο διαδίκτυο γυρισμένο σαν φιλμ μαζί με άλλα playbook και gaygames (scenarios) με την ίδια ακρίβεια όπως συνέβη στη Wuhan όπου 10.000 προσωπικό της στρατονομίας μαζί με εθελοντές υποστήριξης αυτών συμμετείχαν στην βίαιη καταστολή αναμειγνύοντας τη φαντασία με την πραγματικότητα σε μια Οργουελιανή αιματηρή παράσταση τρόμου, φόβου και σοκ. Και όλο αυτό το υπόστρωμα κατέληξε στην πανδημία του Cod-Vid-2.

Ο Brian επιμένει:

-Όμως στην Ιταλία πεθαίνει κόσμος. Τι πρέπει να γίνει; Δεν είσαι εναντίον των ανθρώπων.

David Icke:

-Ίσως μια τέτοια αντίδραση να έλαβε χώρα σε μερικά τμήματα της Ιταλίας. Αλλά μην χάσουμε την γενική άποψη, ο κόσμος μετασχηματίζεται και καταρρέει οικονομικά με τραγικές συνέπειες. Αν κοιτάξεις εκείνους που είναι σοβαρά κτυπημένη από τις οικονομικές συνέπειες έναντι εκείνων των ολίγων που δεν επηρεάστηκαν, ο τρόπος που όλο το οικονομικό σύστημα έκλεισε είναι σκέτη  αυτοκτονία και τι θα γίνει αν το παρόν σύστημα δεν επιβιώσει. Θα επιβληθεί ένα άλλο που η cult του 1% επιθυμεί να επιβάλλει. Επί χρόνια παρατηρώ την απάτη που λέγεται κλιματική αλλαγή και τις προτεινόμενες λύσεις και βλέπω τις συνέπειες που έχει για το 99% του πληθυσμού. Είναι ίδιες με τον κορωνοϊό.

Τι είπε ο πρίγκηπας Κάρολος 2 μήνες πριν στο Νταβός: «Περί το 2030  χρειαζόμαστε ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, μια Νέα Οικονομική Τάξη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής. Είναι αυτό ακριβώς που θέλει το 1% να επιβάλλει στα επόμενα 10 χρόνια, έως το 2030:

ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, (Artificial Intelligence controlled tyranny) ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

Η πανδημία και η δήθεν δικαιολογία της κλιματικής αλλαγής προσφέρουν αναντίρρητα τα επιχειρήματα και τις προφάσεις για έλεγχο του οικονομικού συστήματος παγκοσμίως από την Τεχνική Νοημοσύνη, όπου δεν θα υπάρχουν επιχειρήσεις οικογενειακού τύπου και μικροεπιχειρήσεις αλλά γιγαντιαίες εταιρείες-μεγαθήρια ελεγχόμενες από τους ΑΙ.

Brian:

-Ο Τραμπ και οι σύμβουλοί του λέγουν ότι η πανδημία επεκτείνεται εκθεματικά και απαιτείται δραστική ενέργεια εδώ και τώρα. «Κλείστε τα πάντα!»

Icke:

-Στάσου για το 20% των υπερηλίκων θα κλείσουμε τις εργασίες και τις οικονομικές δραστηριότητες του 80%; Σου φαίνεται λογικό αυτό; Και για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα; Για μένα αυτό είναι τρέλα. Εστιάζεις σ’ αυτούς που ευρίσκονται εν κινδύνω, ρίχνεις τα πάντα γι’ αυτούς… Κλείσε τους σε ένα κουκούλι προστατευτικό αν είναι αναγκαίο, αλλά σε κουκούλι με ευγένεια και συμπόνια και πλήρη υποστήριξη ψυχολογική, πνευματική καθώς τους αποκλείεις από κοινωνικές επαφές. Παλιά όταν είχαμε καταιγίδες μιλάγαμε για άσχημο καιρό, τώρα για κάθε μετεωρολογική μεταβολή λέμε: «Οφείλεται στην κλιματική αλλαγή και τώρα όλοι θα πεθάνουμε!» Φυσικά εξαιρούμε τη γρίπη και τις υπόλοιπες ιώσεις που έχει περισσότερα θύματα από τον κορωνοϊό ετησίως με το επιχείρημα «δεν ξέρουμε πόσοι θάνατοι θα επισυμβούν μέχρι να σταματήσει η δράση του».

Το βασικό στοιχείο είναι πως δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι και οι περισσότεροι εξ αυτών ούτε καν επηρεάζονται, μπορούν δε να πάνε στη δουλειά τους με μέτρια συμπτώματα κι εμείς τους κλειδώνουμε και τους εμποδίζουμε να πληρώσουν το ενοίκιό τους, τις ΔΕΚΟ, ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αντί να εστιάζουμε στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού των γερόντων και την ισχυροποίηση της ανεπάρκειά του. Θα σου πω γιατί συμβαίνει αυτό.

Η Ελίτ του1% θέλει να καταρρεύσει το παρόν οικονομικό σύστημα γιατί έχει στα σχέδιά της από καιρό να το αντικαταστήσει με το άλλο που ήδη περιέγραψα. Είναι η αντίδραση προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της αδιέξοδης οικονομίας που όπως βαδίζει δεν οδηγεί πουθενά επί πλανητικού επιπέδου! Πρόβλημα-αντίδραση-λύση… (problem reaction solution).

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ DAVID ICKE

1)Ευρισκόμαστε έμπροσθεν μιας ευρείας κλίμακας βιολογικό πόλεμο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη ο οποίος έχει ξεκινήσει όπως ήδη αναφέραμε τουλάχιστον από το 2018.

2)Οι εντεταλμένοι δράστες-φονείς, οι οποίοι απελευθέρωσαν αυτά τα φιαλίδια με τους ιούς δολοφόνους είναι στρατευμένοι, μισθοδοτούμενοι υπάλληλοι και υποκινούμενοι από την Ελίτ του1% προφανώς τυφλά όργανα της στρατονομίας της.

3)Την παρούσα επίθεση την υφίστανται όλες οι πολιτικά, βιομηχανικά, κοινωνικά και οικονομικά προοδευμένες χώρες που έχουν όμως τεράστιο χρέος όπως οι ΗΠΑ (24 τρίς δολάρια), η Ισπανία, η Ιταλία, η Αγγλία, οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης, της Ανατολής Κίνα, Ιαπωνία, Νότια Κορέα,  η Αυστραλία και οι πολυπληθέστερες της Λατινικής Αμερικής, Βραζιλία, Κολομβία, κ.λπ. Σύμφωνα με τον καθημερινά μεταβαλλόμενο πίνακα ασθενούντων, φορέων και θανάτων ανά χώρα του John Hopkins University. (www.Gisanddata.maps.arcgis.com)

Πίσω από τον φόβο και το σόκ του κορωνοϊού (επειδή η Ελίτ του 1% είδε ότι τα κράτη δεν βιάζονται ούτε φοβούνται για να χρηματοδοτήσουν την απάτη της κλιματικής αλλαγής) εξαπέλυσε την ιογενή πανούκλα, έκλεισε όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, υπό αστυνομική επιτήρηση, στο σπίτι του ώστε να οδηγηθούμε τάχιστα σε παγκόσμιο κραχ.

4)Τελικός σκοπός του κραχ η αλλαγή της οικονομίας όπως το 1% έχει αποφασίσει με κύριο στόχο τη χρήση πλαστικού χρήματος αποκλειστικά.

Μόνο εταιρείες μεγαθήρια θα υπάρχουν υπό την επιτήρηση ενός αλγοριθμικού ΑΙ και την αυστηρή επιτήρηση των εργαζομένων από τη πιστή σ’ αυτούς στρατονομία.

5)Όλη η ανθρωπότητα θα εμβολιαστεί και θα λάβει έκαστος/η (πιθανώς δια του εμβολιασμού) έναν ηλεκτρονικό ανιχνευτή στο σώμα του/της σε σχέση με τους αρνητές του εμβολιασμού που θα υποστούν τις συνέπειες εκ του νόμου.

6)Τη μείωση του πληθυσμού και ιδιαίτερα των συνταξιούχων σε μια γη 7,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων, αν και ακούγονται πολλά για τρόπους μείωσης στoυς 800.000.000 ασφαλώς βολεύει την Ελίτ όπως και νάνε με την πανδημία. Κι αν θέλουμε την κατατάσσουμε στις παράπλευρες απώλειες. Αν και ο Bill Gates χρηματοδοτεί, επεξεργάζεται και προτείνει εμβόλια που θα μειώσουν κατά 15% τις γεννήσεις και τον υπερπληθυσμό προφανώς στειρώνοντας τους εμβολιαζομένους.

http://https://www.youtube.com/watch?v=4vzFeiKH1jQ

[1]Η συνέντευξη πάρθηκε πριν διευκρινιστεί από τις ειδικές ρωσικές ομάδες PBX και CBRN ότι στην Ιταλία και πιθανώς και στην Ισπανία ένας νέου τύπου κορωνοϊός πειραγμένος, δόθηκε σε κυκλοφορία από κάποιους ψυχρούς, δήμιους, εγκληματίες επίτηδες απεσταλμένους να καταστρέψουν τη βιομηχανία και την υψηλή τεχνολογία της Ιταλίας και όπως φαίνεται της Wuhan, της Ισπανίας, της Αγγλία και προφανώς και των ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Νέα Υερσέη και Καλιφόρνια. Έχουμε ήδη αναρτήσει τη σχετική αρθρογραφία στην ιστοσελίδα τούτη.

[2]Created in 2000, Gavi is an international organization – a global Vaccine Alliance, bringing together public and private sectors with the shared goal of creating equal access to new and underused vaccines for children living in the world’s poorest countries. In June 2019, the Gavi Board approved a new five-year strategy (‘Gavi 5.0’) with a vision to ‘leave no-one behind with immunisation’ and a mission to save lives and protect people’s health by increasing equitable and sustainable use of vaccines.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.