Η αγαπημένη των Γερμαναράδων Ευρώπη διαλύεται. Βάλτε συν-Έλληνες κι εσείς ένα χεράκι, μπορείτε!

Μακάρι να ακολουθούσαμε το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ το 1980.

ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

Αλλά για τους λαούς, έστω κι αν αργούν ποτέ δεν είναι αργά.

ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΑΙΔΙΑ!

Διαβάστε τη μας ήρθε από τη “ΔΕΣΜΕΥΣΗ”.

Από τον ηλεκτρονικό τύπο Δέσμευση μαθαίνουμε την πιο κάτω ανακοίνωση του Δημήτρη Καζάκη ο οποίος φυσικά είναι αποκλεισμένος από όλα τα ΜΜΕ πλην του Κόντρα Τσάνελ. μια φορά στους 3 μήνες και της ΕΡΤ open κάθε Δευτέρα στις 2 μ.μ. Ακούστε τι έφερε στη δημοσιότητα ο οικονομολόγος αναλυτής Καζάκης:

Δημοσκοπική Έρευνα κατά «μένουμε Ευρώπη»

Δέσμευση·Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016
.

Του Δημήτρη Καζάκη

Ο διπλός δεσμός καλά κρατεί όπως και η σχιζοφρένια στον καιρό μας! Το σύστημα φροντίζει γι' αυτό.

Ο διπλός δεσμός καλά κρατεί όπως και η σχιζοφρένια στον καιρό μας! Το σύστημα φροντίζει γι’ αυτό. Είτε από τον σφάχτη, είτε από τον λύκο, πάει το πρόβατο!

Γενικού Γραμματέα ΕΠΑΜ Προφανώς όλοι έχετε ακούσει τις περίφημες δημοσκοπήσεις των εγχώριων διαπλεκόμενων εταιρειών να μας λένε ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του ευρώ και της ΕΕ με συντριπτικά ποσοστά. Κάθε φορά που δημοσιεύεται μια τέτοια δημοσκόπηση, γίνεται πρώτο θέμα στα γνωστά μέσα μαζικής εξαχρείωσης για να μας πείσουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πάσχει από μια ιδιάζουσα μορφή οξύτατου σαδομαζοχισμού.
Δείτε όμως ποιά είναι τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα μιας άλλης έρευνας, την οποία είναι σίγουρο ότι δεν θα την κάνουν θέμα τα διαπλεκόμενα κανάλια και ΜΜΕ. Πρόκειται για την έρευνα της Pew Research Center που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και δημοσιεύθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016. Η έρευνα αυτή αφορούσε σε πάνω από 10.000 άτομα σ’ όλη την Ευρώπη και έδειξε ότι οι ψηφοφόροι από την Ιταλία και την Πολωνία έως την Ελλάδα και τη Σουηδία έχουν χάσει την πίστη τους στην ΕΕ.
Ας δούμε επιγραμματικά τα ευρήματα. Οι απόψεις υπέρ της ΕΕ έχουν πάρει την κάτω βόλτα σ’ όλες τις χώρες μέλη. Η πιο εντυπωσιακή πτώση παρατηρείται στην Γαλλία από 69% υπέρ το 2004 στο 38% υπέρ το 2016. Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η πτώση στην Ελλάδα όπου όσοι δηλώνουν υπέρ της ΕΕ, ή «μένουμε Ευρώπη», σύμφωνα με το γνωστό σύνθημα, βρίσκεται μόλις στο 27%!
Οι Ευρωπαίοι επίσης αποδοκιμάζουν έντονα τον τρόπο που η Ευρωπαϊκή Ένωση χειρίζεται τα ζητήματα της οικονομίας. Φυσικά πρώτοι είναι οι Έλληνες, οι οποίοι αποδοκιμάζουν τον τρόπο χειρισμού της οικονομίας από την ΕΕ κατά 92%. Ακολουθεί η Ιταλία όπου η αποδοκιμασία φτάνει στο 68%, η Γαλλία με 66%, η Ισπανία με 65% και η Σουηδία με 59% να αποδοκιμάζει την ΕΕ για τον τρόπο χειρισμού της οικονομίας.
Κι όπως είναι φυσικό οι Ευρωπαίοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την πορεία «ενοποίησης» της ΕΕ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το εύρημα που δείχνει ότι η πλειοψηφία των Ευρωπαίων είναι ενάντια στην περισσότερη «ενοποίηση» της ΕΕ. Ενώ αντίθετα οι περισσότεροι θέλουν μια αντίστροφη πορεία. Να μεταφερθούν περισσότερες εξουσίες στις εθνικές κυβερνήσεις.

Οι Έλληνες είναι εκείνοι που κατά 68% θέλουν περισσότερες εξουσίες στις εθνικές κυβερνήσεις. Με άλλα λόγια οι Έλληνες δεν χάβουν πια το γνωστό παραμύθι ότι καλύτερα να μας κυβερνούν οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες γιατί οι εθνικές κυβερνήσεις είναι «διεφθαρμένες. Διαπίστωσαν στο πετσί τους ότι πολύ περισσότερο διεφθαρμένοι, αγύρτες και αρπακτικά είναι οι Ευρωπαίοι της ΕΕ. Πολύ χειρότεροι ακόμη και από τη διεφθαρμένη εθνική κυβέρνηση.
Στο πνεύμα αυτό ακολουθούν οι Βρετανοί με 65%, οι Σουηδοί με 47%, κοκ. Τα δεδομένα αυτά προϊδεάζουν ότι η επιχειρούμενη «ενοποίηση» έως το 2025, που θέλουν Βρυξέλλες και Βερολίνο με δημιουργία μιας ενιαίας υπερκυβέρνησης της ΕΕ για όλες τις χώρες, θα συναντήσει τέτοιες αντιστάσεις από τους λαούς, που είναι σίγουρο ότι θα δοκιμαστεί η ίδια η συνοχή και η ύπαρξη της ΕΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.