‘Ηρθε η ώρα να διαλυθεί η γερμανοευρώπη; Αμάν, αμήν και πότε!

O Fabio Rampelli, o Αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής κατέβασε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: “Η Ιταλία δε θέλει να είναι σερβιτόρος ενώ άλλοι τρώνε αστακούς”

Ο Fabio Rampelli, Αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, ανέρτησε βίντεο όπου ο ίδιος κατεβάζει τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το γραφείο του.

Ο Ιταλός πολιτικός εξήγησε την κίνηση του με μία αναφορά στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνείται να βοηθήσει χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη μάχη ενάντια στην επιδημία του κορωνοϊού. Το βίντεο δείχνει τον Fabio Rampelli να φορά μία ιατρική μάσκα και γάντια και με ιδιαίτερη φροντίδα να κατεβάζει τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να τοποθετεί στη θέση της την Ιταλική.

“Ίσως σας δω αργότερα. Ίσως”, είπε ο Rampelli στο βίντεό του.

 

“Sponsored links”

 

Δείτε το βίντεο:

“Ποιος ξέρει, ίσως αυτό το αστέρι στη σημαία εξαφανίζεται για πάντα”, σχολίασε η ilgiornale.it.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Rampelli απευθυνόμενος στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είπε:

“Η Ευρώπη εκμεταλλευόταν τις αδυναμίες του Ιταλικού πολιτικού συστήματος εδώ και δεκαετίες. Η Ιταλία όμως σήμερα δε θέλει να είναι ο σερβιτόρος, τη στιγμή που άλλοι, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, τρώνε αστακούς.

Αν σκοπεύετε να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να ξεσκίσετε τις σάρκες χωρών όπως η Ιταλία και άλλες με πιο εύθραυστες οικονομίες, η Ευρώπη δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον”.

ΠΗΓΗ:http://agonaskritis.gr/o-fabio-rampelli-o-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae%cf%82/

Leave a Reply

Your email address will not be published.