Κακώς δεν σας απαγόρευσαν να κάνετε σεξ, έμμεσα θέλουν να πεθάνετε για να μην ξοδεύονται με τις επιχορηγήσεις των 400 και 800 ευρώ!

Ε, συνέλληνες, οι Χαρδαλιάς και Τσιόδρας σας συμβουλεύουν από κακώς έως κάκιστα. Με λίγα λόγια σας δουλεύουν.

Αν ρωτάτε γιατί, η απάντηση είναι απλή. Σας έκλεισαν στο σπίτι με το σλόγκαν «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», σας απαγόρευσαν να πάτε στη δουλειά σας για να ζήσετε με το πρόσχημα ότι καθένας μας είναι φορέας του κορωνοϊού. Σας απαγόρευσαν να πάτε στις εκκλησιές και να γιορτάσετε το Πάσχα. Σας επέτρεψαν να πάτε στα σουπερμάρκετ για να μπακανιάσετε τις χυδαίες ζωοτροφές και τα φυτοδηλητήριά τους που σας πουλάνε με τη φίρμα και τις εντολές της Μονάσαντο και της  εταιρείας που την εξαγόρασε την Bayer, την πιο εγκληματική φαρμακευτική εταιρεία κολοσσό στον κόσμο. (Όχι [ως οι άλλες είναι καλλίτερες). Βέβαια σας έθεσαν έναν όρο, δυο μέτρα απόσταση του ενός καταναλωτή σκουπιδοτροφής από τον άλλο. Τούτο θεώρησαν ότι είναι αδύνατο να γίνει στις παραλίες, στη θάλασσα που θα κολυμπήσετε, στους κινηματογράφους, στα θέατρα, στα γήπεδα και πολύ περισσότερο στις εκκλησίες. Για τις τελευταίες ήξεραν ότι οι Έλληνες είναι ένας φανατικά πιστός, θρησκευτικός λαός του 1-3% (γιατί τόσοι εκκλησιάζονται ανά Κυριακή, αλλά το Πάσχα τα ποσοστά αλλάζουν λόγω εθίμου, βαρελότων και μαγερίτσας).

Κάποιο λάθος θα έχει γίνει στο διαφημιστικό σλόγκαν των 11 εκατομμυρίων που δόθηκε στα ΜΜΕ

Δεν σας απαγόρευσαν όμως το πιο σημαντικό. Αυτό που ουσιαστικά θα σας σώσει. Το άφησαν να περάσει ασχολίαστο και απαρατήρητο. Και τούτο γιατί θέλουν να ψοφήσετε το ταχύτερο και ν’ απαλλαγούν από σας. Με αυτό το κόλπο, ΔΕΝ θα σας καταβάλλουν τα γελοία επιδόματα των 400, 600 και 800 ευρώ που σας υποσχέθηκαν. Δήλωσαν από τα άθλια ΜΜΕ και προπαγάνδισαν πως θα σας τα χαρίσουν ανά άτομο ή αδιάφορα ανά οικογένεια, με 1,2,3,4,5,6,7,8,9 και 10 παιδιά. Δηλαδή ένα κουλούρι για τον καθένα μας. Και καλά να πάθετε αφού υπάρχουν ακόμη μεταξύ μας, τρελοί «εθνικόφρονες», φασίστες», «πατριώτες» που θέλουν να διατηρήσουν οι αφελείς και ουτοπιστές, κάποια ίχνη ελληνικής παρουσίας σε μια οσονούπω μωαμεθοποιούμενη νομαδική κοινότητα γκαρσονιών και υπαλλήλων, υπηρετών και υπηρετριών της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε.

Ποιο είναι το κόλπο που θα τους επιτρέψει να φύγετε για τον άγιο Πέτρο τάχιστα και αυτοί θα το παίζουν ότι δεν φέρουν καμιά ευθύνη;

Μα απλούστατα κανείς τους, από Τσιόδρα και Χαρδαλιά μέχρι τα καλόπαιδα και καλοκόριτσα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ΔΕΝ σας ενημέρωσε αφού έστω και υποθετικά – επαναλαμβάνουμε – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ του κορωνοϊού, ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ, ή ΣΥΝΟΥΣΙΑ. Είναι ο ευκολώτερος τρόπος για να μολύνει ο ένας τον άλλο και ιδιαίτερα για να εγκαταλείψουν τα γήινα οι πεοφόροι αρσενικοί γιατί αυτούς χτυπά ο μίσανδρος κορωνοϊός στατιστικά 60 με 70% σε σχέση προς τις γυναίκες. Έχει ευρεθεί μάλιστα σε έρευνες Κινέζων κατά πλειοψηφίαν, ότι ο ιός εμφωλεύει ιδιαιτέρως εις τους όρχεις που αποτελούν κύρια αποθήκη του αναστολέα του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτενσίνης Ι. Επομένως ελκύει ιδιαίτερα τον κορωνοϊό. Αυτά τα απέκρυψαν από ντροπή και σεμνοτυφία οι καθημερινοί σύμβουλοί μας κατά το καθημερινό δελτίο των 18.00. (Δρ. Κωνσταντίνος Κβωνσταντινίδης στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα).

Σας απέκρυψαν Τσιόρδας και Χαρδαλιάς (οι κυρίως υπεύθυνοι) τον μεγαλύτερο κίνδυνο· ότι το ΣΕΞ φέρνει τους ανθρώπους κοντά, πολύ κοντά σε δερματική επαφή και κατά την ερωτική διείσδυση ακόμη πιο κοντά, μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ κοντά.

Πιάσε τον ιό Τσιόρδα μη σου ξεφύγει γιατί δεν θα το αντέξεις συνειδησιακά και θα στρέψεις το μαχαίρι αλα χαρακίρι!

Τι έπρεπε να σας πουν;    «Όπως με τον ιό HIV το προφυλακτικό παραμένει η πρώτη απλή και προληπτική μέθοδος μη μετάδοσης, έτσι και με τον κορωνοϊό θα πρέπει, εκτός από τις μάσκες και το πλύσιμο των χεριών, να αποφεύγονται οι σεξουαλικές επαφές, την περίοδο που υπάρχει έξαρση».

Αν κάποιος έχει τον κορωνοϊό, με ήπια, έστω, συμπτώματα, καλό θα είναι να μην κάνει σεξ μέχρι να γίνει εντελώς καλά, λένε οι ειδικοί, για να μην κολλήσει και τον ερωτικό του σύντροφο. Έτσι κι αλλιώς, όταν κάποιος είναι άρρωστος, σπάνια έχει τη διάθεση ή πολύ, περισσότερο την ενέργεια, να κάνει σεξ.

Ο κίνδυνος από την ταχύτερη διάδοση του ιού μέσω της ερωτικής επαφής είναι πέρα για πέρα πραγματικός. Ο γενικός κανόνας είναι να κρατάτε απόσταση από όποιον μπορεί να είναι άρρωστος.

Δεδομένου ότι το σεξ προϋποθέτει πολύ στενές επαφές, το να το κάνετε, ενώ ένας από εσάς έχει τον κορωνοϊό, είναι απολύτως ενάντια σε κάθε ιατρική συμβουλή», υπογραμμίζει ο Δρ. Κωνσταντινίδης. [1] Πολύ περισσότερο επικίνδυνος/η είσαστε αν συνουσιάζεστε ενώ είσαστε φορέας και ακόμη δεν έχετε νοσήσει και είσαστε ασυμπτωματικός/η. Ή μέχρι να κάνετε το τεστ και να βγείτε (αν θα βγείτε) θετικός. Αλλά και αρνητικπος να βγήτε τίποτα δεν σας εξασφαλίζει ότι μετά 14 μέρες από την ώρα πυ κάνατε έρωτα δεν θα εκδηλώσετε την κορωνοϊδίτιδα.

Άρα τι συνιστούσε σήμερα 24/4/2020 ο Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης ανδρολόγος, ουρολόγος, χειρουργός στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα. «Να αυνανίζεστε λοιπόν αβέρτα με τσόντες και πορνό, έτσι κι αλλιώς ο αυνανισμός έπαψε να αποτελεί αμαρτία στις μέρες μας. Είναι ο καλλίτερος και ασφαλέστερος τρόπος σεξουαλικής εκτόνωσης και δεν απαιτεί την ύπαρξη συντρόφου ή συντρόφισσας».

Δεν έφερε επίσης αντίρρηση όταν τον ρώτησε ο Τράγκας: «Υπάρχει πρόβλημα με τα υποκατάστατα τεχνικά πέη και δονητές για τις γυναίκες και τους τεχνητούς κόλπους;»

 

Η απάντηση ήταν ασφαλώς όχι εφόσον διατηρεί ο χρήστης /χρήστρια τα δέοντα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης.

Άρα για να είμαστε ειλικρινείς και να προστατεύσουμε πραγματικά τα περήφανα γηρατειά και τις υπόλοιπες ευπαθείς ομάδες εντελλόμαστε τη δωρεάν τοποθέτηση στους δρόμους ανά 15 μέτρα, στα  σπίτια μας, στα υπόγεια και τις σοφίτες των σπιτιών μας, αλλά και μέσα στα ΙΧ αυτοκίνητα, ασύρματες κάμερες με δορυφορική σύνδεση ώστε να παρακολουθούνται οι πολίτες της χώρας μας επί εικοσιτετραώρου βάσεως αν θα επιχειρήσουν να συνουσιαστούν και να συλλαμβάνονται αμέσως από την αστυνομία. Δεν συνιστούμε να κόβουν κλήσεις στους επιχειρούντες να  συνουσιαστούν αλλά να αφαιρούνται οι ωοθήκες στις γυναίκες και οι όρχεις στους άνδρες ώστε να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τις γεννήσεις και να τελειώσει το δημογραφικό πρόβλημα και η γκρίνια του Μανώλη Δρεττάκη που συνεχίζει να εξαγγέλλει κασσανδρικούς λίβελους περί «δημογραφικής απαλοιφής  του Έθνους». Όπερ είναι ασφαλώς αναμφισβήτητο γεγονός για την ελληνική πραγματικότητα.

Αλλά όσον αφορά το δημογραφικό πρόβλημα των Ελλήνων δεν έχουμε να φοβούμαστε. Έχουμε χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια μουσουλμάνους, κακοπληρωμένους κατοίκους των ΑΟΖ (Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες) χωρίς ανασφάλιστους και αδήλωτους εργάτες να τους αντικαταστήσουμε.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

[1]http://athina984.gr/wp-site/2020/03/03/koronoios-kai-sex-ereyna-toy-andrologikoy-institoytoy-athinon/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.