ΑΠΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι είπε ο Δημήτρης Καζάκης σε εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο kontrachannel.gr: “Μέσα στο 2020 θα Συμπυκνωθεί η Καταστροφή των Τελευταίων 10 Χρόνων” – της 4 Μαΐου 2020. Πρόταση οικονομικής λύσης που οι ξενόδουλες κυβερνήσεις μας ΠΟΤΕ δεν θα ακολουθήσουν γιατί τις νοιάζει τι θα τσεπώσουν για πάρτη τους.

Δες τε το πιο κάτω βίντεο:

Πώς Κόβει Χρήμα για τον εαυτό της η Γερμανία Λόγω Κορονοϊού; Ο Δ. Καζάκης αποκαλύπτει με αποδείξεις πως η Αγγέλα Δωροθέα Μέρκελ  η κόρη του πάστορα, μας επιβάλλει το προτεσταντικό δόγμα  «σας δανείζουμε κόψτε το λαιμό σας να τα επιστρέψετε».  

Δείτε ζωντανά τον Δ. Καζάκη να αναλύει την οικονομία της ευρωζώνης και το γιατί η Ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε την απάντηση καταλυτική του Δημήτρη Καζάκη στο δημοσιογράφο Θανάση Λυτσοργιάννη που όπως οι περισσότεροι πληρωμένοι κονδυλοφόροι-δημοσιογράφοι, τυφλώνει τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται την άγνοια του  στα οικονομικά και στις απάτες τραπεζών, τραπεζιτών και απατεώνων πολιτικών. Όλος αυτός ο άθλιος εσμός απατεώνων διαλύουν, διέλυσαν και θα καταστρέψουν την ελληνική οικονομία και θα οδηγήσουν στην φτώχεια και την πείνα το σύνηθες θύμα· τον ελληνικό λαό.

Δες τε το παρακάτω βίντεο και καταλάβετε επιτέλους πως μπορούμε να γλυτώσουμε από τα μνημόνια και τον οικονομικό μαρασμό. Απλά μιμούμενοι την Γερμανία και κόβοντας χρήμα όπως αυτή αλλά για τον λαό κι όχι για τις πανάθλιες τράπεζες που έχουν φάει μέχρι ώρας πάνω από 220 δις ευρώ.

Αυτά μην τα ξεχάσετε ποτέ!

Ανάρτησε ο Γεώργιος Ευαγγελάτος

Leave a Reply

Your email address will not be published.