Τυραννία με εξωτερική επένδυση δυτικόμορφης Δημοκρατίας στο προτεκτοράτο

Όπως αποδεικνύεται καθημερινά η Δημοκρατία(!) της δεξιάς καλά κρατεί. Βέβαια κορυφώθηκε με το lockdown για το καλό μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων που όπως έλεγε σήμερα ο κος Φίλιας σε κανάλι η κυβέρνηση δίνει 15 ευρώ ανά άτομο για την υπεράσπιση του του λαού κατά του κορωνοϊού. Τη στιγμή που μικρότερα κρατίδια δίνουν 380ευρώ.

Τι θέλουν λοιπόν όλοι όσοι αντιδρούν στα μέτρα και της πάνε κόντρα; Κατάφερε να μειώσει στο ελάχιστο τα κρούσματα και τους θανάτους δεν είναι ευχαριστημένοι; Οι αχάριστοι!

Ας πούμε γιατί ο Γιώργος Τράγκας διαμαρτύρεται πως κάποιοι πάνε να τον φιμώσουν γιατί λέει την αλήθεια; Και μάλιστα ισχυρίζεται πως κινδυνεύει η ζωή του και η ζωή της οικογένειάς του;

Αναφέρει και ονόματα συγκεκριμένα που δεν τους αφήνει αδιαμαρτύρητα να ξεκοκαλίσουν τα 250 εκατομμύρια που θα δώσει σε τρεις ολιγάρχες δημοσίων έργων για να γίνουν από δυνατοί παντοδύναμοι;

Αυτά τα λέει φανερά ταραγμένος αν όχι φοβισμένος στο πιο κάτω βίντεο απόσπασμα της εκπομπής του:

http://https://www.youtube.com/watch?v=hcFjxkRpBsk

Και αυτά είναι ελάχιστα στα όσα ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει παρά τι πιέσεις. Ένα φίμωμά του (με οποιοδήποτε τρόπο) είναι σίγουρο ότι θα προκαλούσε πάταγο και μάλιστα τώρα που το καγτήγγειλλεπως επίκειται.

Για να πάμε σε άλλους όμως πιο αδύναμους και λιγότερο γνωστούς δημοσιογράφους που παλεύουν για την αλήθεια και για την πατρίδα τους και μάλιστα τσάμπα και δωρεάν. Τι μεταχείριση τους ετοίμασαν και ετοιμάζουν. Για παράδειγμα το  blog ATTIKA NEA της Καλλιόπης Σουφλή που το έκλεισαν προχτές  απότομα και απροειδοποίητα.

κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατική κυβέρνηση. Άντε να λογοκρίνεται και το διαδίκτυο τώρα! Και σε λίγο με τις βιομετρικές ταυτότητες η σκέψη, ο λόγος και το συναίσθημα του καθένα μας να λογοκρίνονται προσωπικά κι εξατομικευμένα. Όλα αυτά από το μητσοτακαίϊκο ή το τσιπρέϊκο αδιάφορα, θα γίνουν για το καλό μας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.