ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ… Δένδιας και Μητσοτάκης παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία και ΑΟΖ σε Τουρκία κ.α ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!

Τι σας είπα χθες για τον γελοίο Δένδια που γελά χαζοχαρούμενα; Να δούμε αν θα γελά και στο εκτελεστικό απόσπασμα όπως τώρα. Από κοντά και ο αδερφός της Ντόρας μαζί με την Ντόρα και όλο το οικογενειακό σινάφι… Βέβαια έχουν γερές πλάτες οι εθνικοί μειοδότες αλλά που θα πάνε; Όπου και να πάνε σαν τον Άϊχμαν που τον βρήκαν οι Εβραίοι στην Αργεντινοί νομίζω, θα τους βρει ο ελληνικός λαός και θα τους τιμωρήσει ανάλογα.

Να ξέρουν ότι δεν θα την γλυτώνουν αν παραδώσουν έδαφος και θαλάσσια περιοχή στους έκφυλους, βάρβαρους, φανατικούς μουσουλμάνους του Ερντογάν. Φυσικά δεν εννοούμε την τουρκική συνειδητοποιημένη και αντιμαχόμενη τον δικτάτορα πνευματική ιντελλιγκέντσια της Τουρκίας.

Ελληνο-Τουρκικό αλισβερίσι με ΑΟΖ 0% για Καστελόριζο & 20% σε Κρήτη…μέσω Ιταλίας & Αιγύπτου (Video αποκάλυψη από Κύρα Αδάμ)

Μην ετοιμαστείτε για διαδηλώσεις και συλλαλητήρια… δεν χρειαζόμαστε άλλα προδοτικά αναχώματα όπως με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ… και φυσικά, όχι μέσα από το διαδίκτυο.

ΑΡΧΗΓΕ ΓΕΕΘΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΙΝ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Η Δημοσιογράφος Κύρα Αδάμ  που ασχολείται  ιδιαίτερα με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και την εξωτερική πολιτική της χώρας ανέπτυξε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα το Ράψιμο και παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας από την Προδοτική Κυβέρνηση … Μητσοτάκη…

Ο Δένδιας δέχεται ότι δεν υπάρχει ΑΟΖ  στο Καστελόριζο  και δέχεται να συζητήσει με Τουρκία όπως δήλωσε την επήρεια δηλαδή την Κουτσουρεμένη ΑΟΖ πετώντας στη Θάλασσα το Διεθνές Δίκαιο και μοιράζει το Αιγαίο και την ΑΟΖ με τους γείτονες!!!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ..ΘΑΛΑΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ME ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΚΥΡΑ ΑΔΑΜ ΣΤΟ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ.ΤΡΑΓΚΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΕ (ΓΕΕΘΑ) ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΒΟΛΕΑ  ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ..

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα λίγο πριν και μετά την Ελληνο-ιταλική Συμφωνία για την ΑΟΖ, πληθώρα καθηγητών/συνεργατών του πρωθυπουργού και του ΥΠΕΞ έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ για να πείσουν την κοινή γνώμη ότι «είναι δεδομένο πως το Καστελόριζο έχει περιορισμένη επήρεια στην ΑΟΖ».

Με άλλα λόγια, οι επιστημονικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης επιμένουν ότι το Καστελόριζο έχει μόνον περιορισμένη και κουτσουρεμένη ΑΟΖ- κάτι που υποστηρίζει πεισματικά η Τουρκία- παραβιάζοντας κατάφορα το Δίκαιο της Θάλασσας, (που αποδίδει πλήρη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα σε κατοικημένα νησιά με οικονομική ζωή ), κυρίως όμως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή.

Το σκεπτικό, που χαμηλόφωνα παρουσιάζεται , είναι ότι το Δικαστήριο της Χάγης, αν εξετάσει την περίπτωση του Καστελόριζου θα εφαρμόσει την προηγούμενη απόφαση του για το νησί των Φιδιών στη Μαύρη Θάλασσα ( σε νησί ακατοίκητο, που ανήκει στην Ουκρανία, αλλά βρίσκεται δίπλα στη Ρουμανία, σε αποστάσεις 170νμ και 15νμ αντιστοίχως για το οποίο τα Δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν έχει καθόλου ΑΟΖ).

Σκοπίμως λοιπόν – ίσως και εκβιαστικά- οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Κυβέρνησης , χρησιμοποιώντας τον όρο «περιορισμένη επήρεια στην ΑΟΖ» (σσ όρος που δεν υπάρχει στο Δίκαιο τα Θάλασσας), μπερδεύουν γλυκά και πονηρά την περίπτωση του ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥ νησιού των Φιδιών χωρίς οικονομική ζωή, ( όπου έχει εγκατασταθεί ουκρανικό ραντάρ) με την περίπτωση του Καστελόριζου, νησιού ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥ , με οικονομική ζωή, που καλύπτεται πλήρως από το Δίκαιο της Θάλασσας για πλήρη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Στην πραγματικότητα, αυτό που «χτίζει τώρα» η κυβέρνηση είναι μια πρόταση- κάλεσμα προς την Τουρκία να τα βρουν συμβιβαστικά οι δύο χώρες στην περιοχή του Καστελόριζου, δεδομένου ότι η Αθήνα είναι πρόθυμη να αποδώσει μόνη της «περιορισμένη επήρεια στην ΑΟΖ του Καστελορίζου- δηλαδή να κουτσουρέψει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ικανοποιώντας εν μέρει τις επιδιώξεις της Τουρκίας , ώστε να μειώσει την ένταση.

Οι υπάρχουσες ενδείξεις προς τούτο είναι πολλές :

• Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση παρακάλεσε τον Ιταλό ΥΠΕΞ κ Ντι Μάγιο, ( κατά την υπογραφή της ελληνο-ιταλικής Συμφωνίας για την ΑΟΖ να μεταβεί στην Άγκυρα ως απεσταλμένος / μεσολαβητής προκειμένου να γνωστοποιήσει στην τουρκική κυβέρνηση ότι η Αθήνα «βλέπει θετικά» την μείωση της ΑΟΖ του Καστελόριζου, δηλαδή την παραχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Τουρκία. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου , φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία και ..το ξεφώνισε: «..Στο φίλο μου Λουίτζι, ανέφερα πως στα ζητήματα αυτά είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους κυρίως με την Ελλάδα… Διαπιστώσαμε πως η Ιταλία επιθυμεί έναν δημιουργικό ρόλο. Εμείς το αποδεχόμαστε. Η Ιταλία είναι δίκαιη , αντικειμενική και κάνει διαμεσολάβηση πολλές φορές…».

• Η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να οριοθετήσει ΑΟΖ με την Αίγυπτο έχει σκοντάψει σοβαρά πάνω στην απαίτηση του Αλ Σίσι να ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΟΖ στο Καστελόριζο.

• Ο Έλληνας ΥΠΕΞ προσήλθε στις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με τη θέση ότι η Αθήνα βλέπει θετικά την «περιορισμένη επήρεια» της ΑΟΖ στο Καστελόριζο , αλλά και στη Ρόδο, την Κάρπαθο και την Κρήτη, ώστε να ξεπεραστεί ο αιγυπτιακός σκόπελος.

• Δασκαλεμένος ή όχι, με «άνωθεν εντολή» ή όχι, ο κ Σίσι αντέτεινε:
• Καστελόριζο 0% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα
• Ρόδος 1% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα
• Κάρπαθος 10% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα
• Κρήτη 20% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα

• Επιπροσθέτως, η Αιγυπτιακή κυβέρνηση σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες πρότεινε στην περίπτωση που η Αθήνα αποδεχθεί ελάχιστη ή καθόλου ΑΟΖ στο Καστελόριζο, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη συμμετοχή και της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις για τη οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας Αιγύπτου Τουρκίας στην περιοχή. Την ευκαιρία αυτή άρπαξε και πάλι ο κ Τσαβούσογλου δηλώνοντας έτοιμος να τα συζητήσει όλα με διάλογο και διπλωματία.

• Σημειώνεται ότι ουδείς αναφέρεται πλέον στα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας επί της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου-Κρήτης, δεδομένου ότι η πάγια θέση της Τουρκίας είναι ότι ποτέ δεν θα οριοθετήσει ΑΟΖ με την Κυπριακή Δημοκρατία την οποία δεν αναγνωρίζει..

• Το σίγουρο είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν απέρριψε καμιά από τις αιγυπτιακές απαιτήσεις.

• Το επόμενο ραντεβού έχει προσδιοριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου.

• Μεσολαβεί επομένως αρκετός χρόνος για να αποδεχθεί η ελληνική κοινή γνώμη ότι μπορεί να παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της. Σ.γ.: Mην ξεχνάτε το παράθυρο του Overton. Θα σας πείσουν πολιτικοί και κανάλια ότι τα γεννητικά σας όργανα δεν είναι αυτά που βλέπετε αλλά του άλλου φύλου!

ΠΗΓΗ:https://attikanea.info/%ce%be%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b5%ce%b4%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%83-%ce%b4%ce%ad%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

Σ.γ.: Καταλαβαίνετε τώρα γιατί κυνηγούν τον Τράγκα από χωρίου εις χωρίον. Από ραδιοφωνικό-τηλεοπτικό σταθμό σε σταθμό. Να μην μας ανοίξει τα μάτια αλλά να χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο της ζωής μας βλέποντας τον αυτιστικό γιατρό των τουρκαλάδων, τις άγριες μέλισσες και τις ανοησίες των mastershef και άλλο απύθμενο βάθος βλακείας και εγκεφαλόπλυσης του μέσου Έλληνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.