Τελικά θα τους <<ρίξει>> ο Αντωνιάδης να τελειώνουμε με το οργουελικό σύμπλεγμα που μας κυβερνάει με τους πράκτορές του; Μέρος 1ο

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη: “Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ COVID-19, ΑΠΟΚΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ !!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ, Ή ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ !!!”

27 Ιουνίου, 2020

Νίκος Αντωνιάδης: “Η υπόθεση πλέον των ψευδών καταγραφών κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων Covid-19 αποκτά εφιαλτικές διαστάσεις.

Εδώ αντιλαμβάνομαι πλέον, και διαπιστώνοντας με τα νέα στοιχεία που έρχονται από την υπόθεση του Νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ότι οι περιπτώσεις είναι ΙΔΙΕΣ (και έρχονται και άλλες), βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ:

Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μαζικές απόπειρες ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο ή και δολοφονίες ανθρώπων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες!!

Δεν μιλάμε πλέον απλώς και μόνο για ψευδή κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους Covid-19:

Μιλάμε για δολοφονίες!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:

Επειδή τα στοιχεία που συγκεντρώνω και αυτά που γράφω είναι ικανά ακόμα και να ρίξουν την κυβέρνηση, ενώ φαίνεται πως η παγκόσμια αμφισβήτηση της απάτης του κορωνοϊού μπορεί τελικά να ξεκινήσει από την Ελλάδα, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα πάω πρώτα σε συμβολαιογράφους για την ασφάλειά μου.

Γιατί, αν νομίζετε ότι επειδή με παρακολουθείτε παντού και πάντα, πρακτοράκια, δεν έχω τον τρόπο να φυλάγομαι και να πράττω χωρίς να καταγράφετε τις κινήσεις μου, είστε γελασμένοι.

Τολμήστε να με πειράξετε και το μόνο που θα πετύχετε είναι το κίνημα της αντίδρασης και αντίστασης στο έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων να πάρει σαρωτικές πανελλαδικές διαστάσεις. Και όχι μόνο.

Και δεν είμαι μόνος μου πια. Μία μεγάλη ομάδα σχηματίζεται από κορυφαίους επιστήμονες σε όλα τα πεδία, από ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να τελειώσουμε με την απάτη.

Θα νικήσουμε.”

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ξεδιπλώνει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, και κάνει λόγο για ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ !

Καθίσταται πλέον σαφές, ότι με τις άμεσες νομικές του ενέργειες, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Παράκληση σε όλους τους φίλους και της δικής μου σελίδας, να κοινοποιήσουν τις αναρτήσεις του κ. Νίκου Αντωνιάδη…

ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ… ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ…ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΚ!

Φίλες και Φίλοι, είναι η πρώτη φορά, που πρέπει να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Δεν αρκούν τα like… πρέπει ο αγώνας του Νίκου Αντωνιάδη, να φτάσει σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας και να γίνει θύλακας αγώνα, ο καθένας από εμάς.

Στην κοινή προσπάθεια και στην αλληλεγγύη, στηρίζεται η νίκη…

Καλλιόπη Σουφλή

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.