Πες τα Ναύαρχε: “Από τις 8 Μάη του 2010 με την κύρωση του σχεδίου νόμου του 1ου Μνημονίου ζούμε σε δικτατορικό καθεστώς”

Ο Ναύαρχος και νομικός Αντώνιος Παπαντωνίου για πολλοστή φορά τα λέει ξεκάθαρα:

<<Ζούμε σε μια δικτατορία δέκα χρόνια τώρα. Η Βουλή δεν κατοχύρωσε το μνημόνιο, όπως ο Μεταξάς και ο Χίτλερ βουλευτές ήταν και κατέλυσαν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία και επέβαλλαν ουσιαστικά ο μεν την δικτατορία της 4ης Αυγούστου, ο δε το Ναζιστικό καθεστώς και μετέτρεψαν το λαό σε μαζοπολτό και καταλήξαμε στη σφαγή του Β΄ Π.Π. με την Ελλάδα κατεστραμμένη  να συνεχίζεται να σφάζεται χωρισμένη σε αγγλόφιλους αποικιοκράτες φασίστες του Τσώρτσιλ και κομμουνιστοφασίστες του Στάλιν>>.

Πέστε μας σε τι διαφέρει ο πιο πάνω από τους εν τω βάθει συντρόφους του. Συνεχίζει την κατάλυση του ελληνικού πολιτεύματος από τις 8 Μάη του 2010

Όμως μέχρι σήμερα ακόμη ερίζουμε με παρόμοιες ιδεολογικές ηλιθιότητες.

Καταλήγουμε ότι κάθε καθεστώς που βλέπει πως πέφτει, προχωρά σε ακρότητες για να κρατηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία.
Έτσι είναι βέβαιο, ότι το σάπιο Ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς, θα παίξει τα ρέστα του πριν πέσει και πριν δικαστεί για τα εγκλήματά του.
Θα αφήσει εγκλήματα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά, καμμένη γη.
Να το θυμηθείτε, θα τον περάσουμε αυτό τον Γολγοθά, γιατί το αξίζουμε, μας κατάντησαν μάζα του καναπέ.
Νομίζετε πως Κούλης και ο Τσίπρας θα αφήσουν την εξουσία και το χρήμα που βγάζουν από το επάγγελμα του εθνικού μειοδότη; Τούτο το προδοτικό το καθεστώς θα κάνει τα πάντα για να ολοκληρώσει την καταστροφή στην Πατρίδα μας, και επειδή είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ – ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα διστάσουν να μας κάνουν ομοσπονδία με του Τουρκία. Φανταστείτε Ομοσπονδία Ορθοδόξων που σβήνουν πληθυσμιακά και Μουσουλμάνων που γεννοβολάνε σαν τις κουνέλες.
ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ή ΕΦΟΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ… “ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ”, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ… ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Επίσης μην ξεχνάτε οι Σιωνιστές που έχουν στα χέρια τους τις τράπεζες και το χρήμα θα ρίξουν εκατομμύρια σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στο facebook, στο Google αλλά και πολλά ιστολόγια,  όπως τα greek hoaxes, για να μας παραπλανήσουν.
Το φατσοβιβλίο μάλιστα του Εβραίου πιτσιρίκoυ (διορισμένου από την μαφιόζικη Ελίτ) Zuckeberg επανειλημμένως διακηρύττει με
Μηνυμα απο το facebook :
_____________________________________________________________“Δεν μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις ή σχόλια  προς το παρόν.
Αφαιρούμε προσωρινά τη δυνατότητα των χρηστών να κάνουν δημοσιεύσεις
ή σχόλια σε ομάδες όταν οι Σελίδες που διαχειρίζονται παραβιάζουν τους Όρους
της κοινότητας. Σ.γ.:Χωρίς να εξηγεί τους όρους της κοινότητας.
Η Σελίδα κινδυνεύει να πάψει να είναι δημοσιευμένη!”
Έτσι απειλεί ‘οτι θα κλείσει και θα λογοκρίνει τις σελίδες που δεν αναφέρονται σε σχόλια βλακείες και ανοησίες αλλά έχουν περιεχόμενο που δεν συμφέρει και ξυπνάει τους κοιμισμένους ηλιθίους του φατσομπουκίου
Βρείτε εσείς τους τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που έχετε ξεχωρίσει και εμπιστεύεστε.
Αλλά ας ακούσουμε έναν τίμιο Έλληνα σαν τον Ναύαρχο, προσωπικό μας φίλο, τον Αντώνη Παπαντωνίου στο πιο κάτω βίντεο:
Και επειδή θα ρίξουν εκατομμύρια σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ιστολόγια,  βρείτε τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που έχετε ξεχωρίσει και εμπιστεύεστε.

Προς γνώση και συμμόρφωση των εθνικών μειοδοτών και προς επαύξηση της οργής του ελληνικού λαού που στο χέρι του είναι να τους καθαιρέσει, και τιμωρήσει σαν ανθελληνικό ψευτορωμαίϊκο που είναι. Όσο για την Ευρωπαϊκή συμμορία να φύγουμε το ταχύτερο και να επιστρέψουμε στο δικό μας εθνικό νόμισμα.

Γεώργιος Ευαγγελάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.