Ιστορική ομιλία του Donald Trump στα Ηνωμένα Έθνη.

ΤRUMP – Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες και όχι στους διεθνιστές… (βίντεο)

Αν δεν ζούσαμε 4-5 μήνες τώρα όλη αυτήν την φρενίτιδα της “πανδημίας” ο Τραμπ θα’κανε περίπατο στις επερχόμενες εκλογές, απλούστατα γιατί επί των ημερών του ο “μέσος” Αμερικανός πολίτης είδε το βιωτικό του επίπεδο να βελτιώνεται μετά από δεκαετίες “κινεζοποίησης” του.

Δεν θα παραθέσω νούμερα, είναι πολύ εύκολο να τα βρείτε. Από την πρώτη στιγμή της θητείας του που κατάργησε την συμφωνία TTIP κατάλαβα ότι κάτι ριζικά διαφορετικό συνέβαινε στην υπερδύναμη του πλανήτη. Κάτι πάρα πολύ διαφορετικό. Και επικίνδυνο για τις υπερεθνικές ελίτ. Γι’αυτό και έβαλαν τα πυρηνικά τους όπλα, τα ΜΜΕ, να βάλλουν εναντίον του με τέτοιο μένος. 

Ρατσιστή τον είπαν, ξενοφοβικό τον είπαν, μισογύνη τον είπαν, φασίστα τον είπαν κτλ κτλ. Κι αυτό έγινε παγκοσμίως. Κι όλα αυτά για να αποτρέψουν τον κόσμο να δει τις συνέπειες των πολιτικών του στην οικονομία. 

Αν καταφέρει να ξαναεκλεγεί, ή μάλλον αν καταφέρει να επιβιώσει και να μην μετατραπεί σε άλλον ένα Kennedy, να’στε σίγουροι ότι ανοίγεται ένα παράθυρο ελπίδας στην ανθρωπότητα….Είμαι απολύτως σίγουρος γι’αυτό. 

Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και του νεοφιλελεύθερου κοσμοπολιτισμού τρέμουν αυτήν την προοπτική, είτε προέρχονται από την αριστερή είτε από την δεξιά συνιστώσα της παγκοσμιοποίησης. Τα όνειρα τους για ένα κόσμο άπατρη, άφυλο, άθρησκο, χωρίς καμιά συλλογική ταυτότητα, απλά ένα καταναλωτικό ομοιόμορφο και ισοπεδωμένο νούμερο θα πέσουν στις καλένδες της ιστορίας…

Ο ερχόμενος Νοέμβρης θα είναι η αρχή του τέλους τους. Αν όχι, αγοράστε ένα one way ticket να φύγετε από αυτόν τον πλανήτη.

ΠΗΓΗ:ΔΙΟΔΟΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.