Πατροκοσμάς και Μακρυγιάννης «τον πάπα να καταράσθε γι’ αυτά που έρχονται»

Δεν χρειάζεται τίποτα να προσθέσει κανείς, ο πατέρας Θεόδωρος ζήσης τα έφερε όλα στην επιφάνεια. Αυτοί οι Δυτικοί που προσκυνάμε είναι μια από τις πιο σοβαρές αιτίες της κακοδαιμονίας που μας κατατρέχει από την εποχή που το “άλλο κεφάλι”, ο σουλτάνος έπαυσε να μας τυραγνάει.

http://https://www.youtube.com/watch?v=7QBcojv1jg4

Φαίνεται πως η τυφλωμένη καρδιά μας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τυράννους πάνω από το κεφάλι μας. Αφού δεν θέλουμε να έχουμε το Πνεύμα το Άγιο να μας εμπνέει, να μας φωτίζει και να ζούμε και να βιώνουμε την αλήθεια και την ουσία της ζωής για την οποία ειμασταν προορισμένοι, καταλήγουμε να τρεφόμαστε από τα ξυλοκέρατα και τις κοπριές που μας πετάνε σαν να πρόκειται για σκυλιά ή χοίρους οι Δυτικοί κι επικατάρατοι σταυροφόροι του παπισμού και των προτεσταντών.

Και κάτι άλλο «ασήμαντο»  από τον Μακρυγιάννη:

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία θα μιλήσω, θα ενεργήσω, κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν».

Το πιάσατε το υπονοούμενο; ο Μακρυγιάννης μιλάει για το χάσιμο της εθνικής κυριαρχίας και την ενοποίηση των θρησκειών, λές και γνώριζε ότι η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ του μπαμπά Μπους ερχότανε. Για το ένα πείραγμα (της πατρίδας) φροντίζει η πολιτική μας ηγεσία και για το άλλο ο Βαρθολομαίος, ο Ιερώνυμος και οι οικουμενιστές παποκόλακες και παπολιβανιστές.

Και πιο κάτω ο πατήρ Ζήσης διαβάζει για δύο επιτήδειους τύπους των γραμμάτων μισομαθείς και άθρησκοι που τον πλησίασαν και τον ρώτησαν «πουλάς πατρίδα Μακρυγιάννη;»

«Αδελφοί με αδικείτε, την Ελλάδα δεν την πουλάω. Νοικοκυραίγοι, τέτοιο αγαθό πολυτίμητον δεν έχω στην πραμάτεια μου, μα και να τόχα δεν θα τόδινα κανενός. Αν πουλιέται η Ελλάδα δεν αγοράζεται σήμερις διότι κι αν πουλιόταν την κάνατε ώστε να μην θέλει κανείς να την αγοράσει (γιατί εσείς την έχετε κάνει  την Ελλάδα ξεφτύλα)».

«Έφυγαν αυτοί κι έκατσα σε μια πέτρα μόνος κι έκλαιγα, μισός άνθρωπος, καταστάθηκα από το ντουφέκι του Τούρκου και κυνηγιέμαι και σήμερα. Κυνηγιώνται κι άλλοι αγωνιστές πολύ καλλίτεροι από μένα.Εγώ είμαι ο τελευταίος και οι πιο καλλίτεροι όλων αφανίστηκαν».

«Κάτι δικοί μας κυβερνήτες Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς»  

κακ'οσπόρι της εβραιουργιάς

Βγήκαν κάτι δικοί μας κυβερνήτες σαν τον Σημίτη Ααρών Αβουρίμ, τον ΓΑΠ Μινέϊκο, τον Σαμαρά, τον Βαγγέλη Μπενι-ζελ, τον Κουβέλη, τον Παπαδήμο, τον Αλέξη Τσιπράχ, ανηψιό του Παττακού κακοσπόρια της εβραιουργιάς! Τυχαίο; Εδώ ολόκληρη Ουάσινγκτων εβραιομασονοκρατείται και η αποικία θα ανήκει στους γηγενείς αποίκους της; μεγάλο αστείο, ε!

«Βγήκαν τώρα τελευταία και κάτι δικοί μας κυβερνήτες Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν, να μας σβήσουν την αγία πίστη την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα ορθόδοξο. Και κάθισα και έκλαιγα για τα νέα παθήματα, και πήγα πάλι στους φίλους μου τους αγίους, άναψα τα καντήλια και λιβάνισα λιβάνι καλόν αγιορείτικον, και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔα ΠΑΛΙΟΨΑΘΑ; Βοηθείστε, ότι μας παίρνουν αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι ότι πολυτίμητον τζιβαερικόν έχουμε. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του πάπα, μην αφήσετε άγιοί μου αυτά τα κιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.