Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος μόνο που οι πολίτες της χώρας βιώνουν την Κόλαση

 

ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  (Σ.γ.: Όπως πάντα στην ελληνική Κορτογουάη)

Το ζήτημα της απόλυτης συσκότισης του σκανδάλου Novartis με χονδροειδείς παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και η αντιστροφή των ρόλων μεταξύ κατηγόρων και κατηγορούμενων είναι το πιο ευκρινές σύμπτωμα της θεσμικής εκτροπής, στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Αμφοτερόπλευρος φασισμός

Μια χώρα, στην οποία οι εισαγγελείς που ερευνούν το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς πολιτικών προσώπων, καταδιώκονται, απειλούνται, υβρίζονται και στο τέλος διώκονται ποινικά μετά από σωρεία μεθοδεύσεων, δεν μπορεί να εγγυηθεί το σεβασμό στους κανόνες του κράτους δικαίου και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ως πυλώνα του πολιτεύματος. Αν κάποιος μεταφράσει τις απίστευτες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, εμφανώς προσχεδιασμένες με χρονική αλληλουχία, διαπιστώνει ότι ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα επιτυγχάνει το ακαταδίωκτο, ενώ η χώρα υπόκειται σε κανόνες μαφίας.

Για την επίτευξη των στόχων επιστρατεύονται πρακτορικές και παρακρατικές μέθοδοι, παράνομες υποκλοπές και παρακολουθήσεις την ώρα που η κυβέρνηση έχει φαλκιδεύσει κάθε ανεξάρτητη αρχή. Η κυβέρνηση  μόλις  ολοκληρώνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” ακόμη και στην ΕΥΠ, προκειμένου να διασφαλίσει ότι στο μέλλον οι -νόμιμες- παρακολουθήσεις δεν θα εκθέσουν ξανά στελέχη της που είναι παιδεραστές ή συνομιλούν με μαστρωπούς ή άλλους φίλους και γνωστούς με έκνομες δραστηριότητες.

Την ίδια στιγμή στην κοινωνία επικρατεί ένα καθεστώς άγριας καταστολής, με την αστυνομία να δέρνει ανελέητα και συνήθως προληπτικά, να “φυτεύει” στοιχεία και να τυλίγει “σε μια κόλλα χαρτί” όποιον αντιδρά και αντιστέκεται,  ενώ η Δικαιοσύνη ευθυγραμμίζεται με τις απίθανες αποφάσεις. Φυσικά έχοντας ήδη “λυμένα” τα χέρια από το θεσμικό πλαίσιο και την απόλυτη πολιτική κάλυψη ενώ ο αρμόδιος Υπουργός (σ.γ.: Χρυσοχοϊδης δεν είχα χρόνο να διαβάσω το μνημόνιο) προεξοφλεί ακόμη και ιατροδικαστικές εκθέσεις ενώ συγκαλύπτει συστηματικά την παράνομη βία της ΕΛΑΣ. 

Ενώ οι θεσμοί καταλύονται στη χώρα επανακάμπτουν οι φρονηματικές διώξεις και η φαυλότητα. Η μόνη διαφορά με τις μέρες ΕΡΕ είναι ότι παράλληλα λειτουργεί και ένας καλοταϊσμένος μηχανισμός σύγχρονης προπαγάνδας και κολακείας των ενοίκων του Μαξίμου, παρότι οι μέθοδοι παραμένουν παρωχημένοι.  Το απολυταρχικό και προσωποπαγές καθεστώς Μητσοτάκη που έχει εγκαθιδρυθεί στη χώρα, δεν διαφέρει πλέον ιδιαίτερα από αυτό του Όρμπαν και του Ερντογάν καθώς είναι σε θέση να στοχοποιεί και να στέλνει στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες όποιον αντιστέκεται. Ακόμη και τους πολιτικούς αντιπάλους. 

ΠΗΓΗ:https://tvxs.gr/news/i-apopsi-mas/ena-apolytarxiko-kathestos-skepazei-ti-xora

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.