Αφιερωμένο ειδικά σε όσους κάνουν κατάχρηση εξουσίας από την εποχή του Καραμάν Αλή του Μέγα μέχρι τον Κούλη τον μικρούλη!

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Γιώργο που αφού πήγε να τον σκοτώσει ένας policeman παραβιάζοντας το κόκκινο φως, όταν ο Γιώργος διαμαρτυρήθηκε μέσα από το τζάμι, εντελώς ξαφνικά άρχισε να τον κυνηγάει με το Φολκσβάγκεν του. Ο Γιώργος εξεπλάγη, ζήταγε και τα ρέστα; Επέβαινε σε μια μεγάλη οκτάρα και δεν φοβόταν μέχρις ότου ο αστυνομικός τρέχοντας σαν τρελός τον ξεπέρασε, σταμάτησε μπροστά του αναγκάζοντας τον Γιώργο να σταματήσει και αυτός. Βγήκε τότε έξω του έδειξε ένα μικρό πιστόλι της παλάμης και το σήμα του αστυνομικού, και τον ανάγκασε να βγει έξω από την οκτάρα και αφού τον προπηλάκισε με ό,τι λεκτικά αισχρό ήξερε  άρχισε να τον φτύνει, δείχνοντάς του την ισχύ και την υπεροπλία που  του εμπιστεύτηκε η πολιτεία. Έτσι ο πολιτσιμάνος αν και παραβάτης, βγήκε κι από πάνω.

Αφιερωμένο στη γιαγιά επί χούντας η οποία καθάριζε αμέριμνη το πεζοδρόμιό της, όταν σταμάτησε ένας αστυνομικός το μοτοποδήλατό του και ξεπέζεψε. Μπροστά στα μάτια μου η γιαγιά σταυροκοπήθηκε έντρομη και φώναξε <<Χριστέ και Παναγιά>>, <<Θεέ μου βόηθα>>. Έμοιαζε με πανικόβλητο λαγό μπρος σε ένα λαγόσκυλο έτοιμο να την ξεσκίσει.

Αφιερωμένο επίσης στο φίλο μου τον Κώστα που τον έγραψαν γιατί δήθεν έτρεχε σε διάβαση, επέβαινε σε διπλή γραμμή χωρίς να συμβαίνει, του αφαίρεσαν πινακίδες και την άδεια οδήγησης και όλα αυτά γιατί απλά είπε <<δεν έτρεχα ούτε προσπέρασα παράνομα>>. Δεν τους άρεσε η φάτσα του; Ίσως. Είχε δε στο πίσω κάθισμα και τον οκτάχρονο γιό του. Ένας λόγος περισσότερο για να μην τρέχει και ν’ αποφεύγει ανόητες και ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Το πιο κάτω βίντεο μας δίνει μια ιδέα για το πως αισθάνεται ο τίποτα όταν πάρει το χρίσμα της εξουσίας, της οπλοφορίας, το δικαίωμα να κόβει κλήσεις, και να το παίζει όργανο της τάξης που πάντα έχει δίκιο. Σωστά συμπληρώνει ο εκτελέσας πρέπει να το βλέπουν οι αστυνομικοί κάθε πρωί πριν πάνε για δουλειά:

http://https://www.bitchute.com/video/kObTs23yRVU/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.